Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (567. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.523
Cevap
494
Favori
2.854.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 565566567568569
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orası ile konuştum ama elindeki ürün benim makineye uygun değilmiş. Süngersiz halinin görselini atıp zaten makinede olan filtre çekmeceyi satmaya çalıştı. Hala arıyorum süngerli filtre çekmecesini.

• Merhaba arkadaşlar, bende kurutma makinası araştirıyorum 1 aydır. Fiyatlar geçen seneye göre 2 kat artmış. Beko'nun Ironfinish teknolojili olan modelleri hakkında bilgisi olan var mı? Reklamlara çıkmıştı ütü gerektirmiyor diye. Bir kaç bayiye sordum ülke genelinde bitmiş diyorlar. Bir kaç mağzada teşir kalmış sadece. Alan kullanan var mı? Stoğa girmesini beklemek gerekir mi? Yoksa başka modelleremi yönelmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mggumruk M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kırıştırmayan bir kurutma makinesi yok benim gördüğüm kadarıyla.
  • Selamlar, HB.com üstünden Eloctrolux EW8F229ST almayı düşünüyorum, fiyat perfomans en mantıklı bu model geldi. Kurutma almıştık memnun kaldık, yine Elektrolux olsun dedik ama diğer mağazalarla hb.com fiyatı arasında en az 1000TL oynuyor. Emin olamadım bu "paşacan" veya "tıkla kapında" mağazalarından alışveriş yapan oldu mu ? teşekkürler. Birde Elextrolux migros çek kampanyası bunlar da geçerlimidir bilgisi olan var mı?

Teşekkürler.

• Merhaba, Altus AL 81 IC kurutma makinesini almayı düşünüyorum ama kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi? ilk defa kurutma makinesi alacağım pek bilgim yok sanırım ısı pompalı en uygun model bu. Bir de anladığım kadarıyla bu makineler giysilerde ki tozları vs topluyormuş ama tüylenen, tiftiklenen kıyafetlerde de etkili oluyor mu? Biraz da bunun için almayı düşünüyorum doğrusu. 😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • casparza C kullanıcısına yanıt

Ben paşacandan liebher buzdolabı almıştım. Mağazası Ankara’da. Horoz lojistik ile geliyor. Mağazada sıkıntı yok ama horoz dolabı göçük içinde bırakmıştı bilginiz olsun. Mağaza bu konuda yardımcı olmamıştı ama firma dolabın kapılarını ücretsiz değiştirmişti.

Ben sipariş verdim km99b modelini. 1 2 güne kurulacak inşallah. İronfinish özelliği için buradan bilgilendirme yapacağım. bu özellik için kitapçıkta önerilen maksimum çamaşır 1.5 kg(takribi 6 parça). Yani öyle nevresimleri doldurayım ütülü gibi çıksın olayı yok. Ayrıca sürekli olarak da buharlı program kullanılamıyor. Buhar tankının su dolması için arada bir buharsız programda kullanılması gerekiyormuş.( Bu sıklık nedir deneyip göreceğiz)

• Hayırlı olsun hocam, ilk kullanım yorumunuz benim için kıymetli, bekliyorum. Dediğiniz hususu hiç bilmiyordum sadece reklamlarda gördüğümüz kadar bilgimiz var.

• emrt E kullanıcısına yanıt

teşekkürler, sanırım HB.com bile beyaz eşya horoz loj. kullanıyor, buna yapacak bir şey yok.

• casparza C kullanıcısına yanıt

Horoz tek firma değil. Borusan da kullanılıyor gayet profesyoneller.

Teşekkür ederim. Bende bekonun sitesinden kullanma kılavuzunu indirip ürün gelmeden bi ön inceleme yaptım orada farkettim. Servis yarın öğlen kurulumu yapacak. Bir aksilik olmazsa yarın akşama yorumlarım. Bu arada bulursanız 9kilo yerine 8kilo km82b öneririm. Özellikleri aynı kilogram harici. Anlamadığım şekilde arada yıllık 100kw tüketim farkı var. Tambur hacimleride aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRHaN_7 -- 25 Şubat 2022; 20:42:36 >
    Beko km99b makinembugün kuruldu. İlk havluları attım. İndirilen program üzerinden homewhiz uygulaması ile havlu programını indirdim. Buharlı program için bugün vakit olmadı. Havlular buharsız programda bile gayet kırışıksız çıktılar. Kullandıkça bu postu güncelleyeceğim.  Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya

• oRHaN_7 O kullanıcısına yanıt

Havlular zaten kırışan kumaşlar değil ki. Çarşaf gibi ince yapılı kumaşlar kırışır onunla da bir test örneği paylaşabilir misiniz?

• emrt E kullanıcısına yanıt

Çok doldurulunca çarşaflar dehşet derecede kırışıyor. Yarım kapasiteden fazla kurutma makinesine çarşaf nevresim atılmasını önermem. Tecrübe ile sabittir 👍

• Malum yeni arçelik marka kurutma aldım
    Buradaki yorumlarda da okumuştum zamanla kötü koku yapıyor diye
    Yoğuşma ile çalıştığı için yanlış bilmiyorsam kondenser denen zımbırtı sürekli nemli ve ıslak kalıyor buda zamanla bakteri oluşturuyor, klimalardaki evaporatör misali.
    Bunu önlemek için program sonu fan ile nemi kurutmak çok mu zor mühendisler için bilemedim, kazan kapağı ve kondenser kapağını zaman zaman açarak koku olayını geciktirmeyi düşünüyorum, koku hissettiğimde de antibakteriyel klima spreylerinden kullanacağım
    Açıkçası ısı pompalı makinalarda kötü koku olayını kaçınılmaz görüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • minimelist kullanıcısına yanıt

900 KM veya bu serilere ait saten süngerli filtre yok. 3893 kt arçelik sanırım süngerli filtre kullanıyor. Bu model ise km serileri ile neredeyse aynı. Model olarak bakarsak uygun olmayabilir. Ama makina fizik olarak bakarsak akıllı nem sensörü ile degisken olarak başka birşey kalmıyor. Bana kalırsa %95 olarak uyum sağlayabilir. Ama aklıma takılan servis dışı yani yansanayi ürünler olabilir tabi buda parçada degiskenlik gösterip uymayabilir. Arçeliğin servisinden bulmak daha çok mantıklı aslında bu kısmıda siz arayıp sormuşsunuz artık olmadagını söylemişler. Acaba bölgesel olabilirmi ?

• khaLed kullanıcısına yanıt
    Hiçbir fikrim yok hocam. O bölgeye tozların yavaş yavaş girdiğini görüyorum. Bekoyu arayıp durumu anlattım. Yarın servis gönderip bakacaklar. Bakalım ne diyecek servis. Hafif bir koku şimdiden başladı. Ben her seferinde oraya ince temizlik yapamamki. Daha şimdiden bunalttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minimelist -- 28 Şubat 2022; 17:42:43 >
  • kayıboyu11 kullanıcısına yanıt

Hayır o kondanser program sonu zaten kuruyor. Orada çamaşırlardan çıkan suyu sıkıştırıyor. Program ortalarında ıslak olması normal. Program sonlarına doğru çamaşırlardan su toplamayacağı için kuruyor bende de öyle içiniz rahat olsun.

• -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    Açtığımda nemliydi, kazan kapağını açık tutayım o zaman

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen günlerde beko km99b modelini almıştım. Yorumlayacaktım. Fakat üründe ertesi gün acayip derecede ses farkettim. Yan duvarı sürekli zırıldıyor ve dönerken kazan sanki balans var gibi dırt dırt dırt ses yapıyordu. Servis çağırdım. Garantiden değişim başlattılar. Onaylandı. Fakat Beko Türkiye'nin elinde başka km99b yokmuş. Ücret iadesi talep ettiler. Kampanyadan almıştım şuan o fiyata anca km91 alabiliyorum.

İronfinish özelliğine gelecek olursak. Kocaman bir HİKAYE. Buhar değil su fışkırtıyor. Ayrıca 10saniye fışkırtıp sonrasında buhar haznesi boş uyarısı vermeye başladı. Dolması için sürekli olarak buhar seçeneği aktif edilemeyen bir program kullanmak lazım. Ozaman da elinizde karma, spor gibi programlar kalıyor. Normal kullanımda kırışma olayıysa her kurutma makinesi gibi. İronfinish e aldanıp almak isteyenler uzak dursun derim.

Ayrıca servisin ürünle ilgili teknik bilgiden gram haberi yok. Kapak yönünü değiştiremediler. Kapağı kıracaklardı neredeyse. Öyle olunca bırakın kalsın dedim. Su tahliyesini kitapçıkta belirtilenin aksine kendi bildikleri gibi bağlıyorlar. Kitapçığı gösterince benimle inatlaşıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRHaN_7 -- 1 Mart 2022; 15:8:47 >

• 
Sayfa: önceki 565566567568569
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.