Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (399. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
20 Misafir (2 Mobil) - 18 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.256
Cevap
496
Favori
2.826.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olabilir. Burada da daha önce fotoğraflı örnekleri vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • css2005 C kullanıcısına yanıt
    Geriye dönük baktım bulamadım peki delmeden çamaşır makinesinin üstüne montaj mümkünmüdür? Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lsengul kullanıcısına yanıt
    Normalde aparatları delmeden montaj için. Yalnız markadan markaya aparat ve montaj imkanı değişebiliyor. Bazı markaların servisleri aynı marka olmadıkça takmayabiliyor. Makineye karar verdikten sonra sormanız gerek.
    Eğer kendiniz makine dolabı alıp koyarsanız hem ayırarak sarsıntıdan korumuş hem de kolaylıkla monte etmiş olursunuz.

Merhaba,

Bekoya gittiğimde bana arada en fazla 1 kg fark olmalı dendi. 6 kiloluk çamaşır makinası için max 7 kiloluk kurutma üste montaj oluyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lsengul

Arkadaşlar çamaşır makinası üzerine montaj da çamaşır makinası boyutu ile kurutma makinası boyutu arasında fark olabilir mi?

Yada misal 9 kg lik çamaşır makinası üzerinde 8 kg kurutma makinası bu şekilde montaj yapılır mi?
    Bu konu kilogram konusundan ziyade cihaz derinliği konusu. Örneğin 60 cm derinlikteki bir kurutma makinesi 52-53 cm bir çamaşır üzerine kurulamayabilir.

Kilogramdan örnek veren arkadaşlar olmuş, ancak bu durum birz yanıltıcı olur. 4-5 sene önceki 7 kg cihazların derinliği ile şimdiki 7 kg cihazların derinliği aynı değil çünkü. Tambur hacimleri, dolayısı ile cihazların derinliği her sene daha da küçülüyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdasgun

Merhaba,

Bekoya gittiğimde bana arada en fazla 1 kg fark olmalı dendi. 6 kiloluk çamaşır makinası için max 7 kiloluk kurutma üste montaj oluyormuş.
    Üste montaj yaptırma konusunda çok takıntılı olmamak lazım. Ben dolap içinde kullanıyorum, üst üste ama MDF den yapılma dolap içinde, çamaşır makinesine hiç yük olmuyor.

Ayrıca ilerde başka marka çamaşır makinesi alsanız, servis montaj yapmayacak, bu durumda kurutmayı da mı değiştireceksiniz?

Çok basit dolaplar var, satılıyor, kurulumu 5 dakikada yapılıyor.

Elbette konu tamamen bütçe meselesi ancak ben olsam kurutmayı, alabileceğim en büyük boyda alırdım. İlerde çamaşır makinesini büyütseniz, sorun olmaz. Ayrıca kurutma makineniz daha rahat çalışır, kurutma süreleri daha kısa olur.

Ben Arçelik kullanıyorum, oldukça memnunum, sesi hariç. Yeniden alacak olsam, yine kesinlikle yerli makine tercih ederdim. Vestel veya Arçelik (Beko) tercih edebilirsiniz.

Evde alerjik bünyeli 2 çocuğum var, kurutma makinesi sonrası çok rahat ettik. Yumuşatıcı kullanımını da düşürdük (sıfırlamadık ama çok azalttık). Aylık gelecek 10-15 liralık fatura bence hiç konuşulmaması gereken bir konu, bir paket sigara parası (sigara içmem, sevmem, içeni de sevmem).

• deepkurt kullanıcısına yanıt
    Banyoda yerim kısıtlı başka koyacak yerimde yok, çamaşır makinası üstüne montaj düşünüyorum açıkcası, yada dediğiniz gibi çok sağlam mdf dolap yaptırmalı ki gerek var mı diye düşünüyorum şuan..

• quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

Banyoda yerim kısıtlı başka koyacak yerimde yok, çamaşır makinası üstüne montaj düşünüyorum açıkcası, yada dediğiniz gibi çok sağlam mdf dolap yaptırmalı ki gerek var mı diye düşünüyorum şuan..
    Dolap yer sorunu oluşturmaz, çok paralar verip öel dolap yaptırmaya da gerek yok. Ben evi alınca, dolap vardı, kullandım. Açıkçası ben kendim bu kadar komplike ve pahalı bir dolaba para vermezdim. :-)

Size tavsiyem, aşağıdaki gibi basit bir dolap almanız. Çok çeşitleri var piyasada.

• Arkadaşlar merhaba,

media markt'ta Grunding GDH 92 modelini 2660 TL ye alabiliyoruz ve bu indirim bugün son.

Sizce alınır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defonseca

Arkadaşlar merhaba,

media markt'ta Grunding GDH 92 modelini 2660 TL ye alabiliyoruz ve bu indirim bugün son.

Sizce alınır mı ?
    Son dönemde daha iyi bir fiyat görmedim. Üstelik gayet kaliteli bir makine.

Bu fiyata daha iyisini tavsiye edemem. :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Havalandırma programını toz giderme amacı ile kullanabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Hocam babannemin evinde var, kendisi kullanmıyor o nedenle burada sormak istedim. Saf su vs koymak gerekli mi bilmiyorum kullanmayı ?
    Havalandırma programını seçip başka ayar yapmam gerekli mi ?
    Ben o programı buhar gönderiyor sadece koku amaçlı sanıyordum eğer tozları da topluyorsa ki polar gözenekli birşey çok faydalı olacak küçültme söz konusu olmaz değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Abdulhak Hamit

Hocam babannemin evinde var, kendisi kullanmıyor o nedenle burada sormak istedim. Saf su vs koymak gerekli mi bilmiyorum kullanmayı ?
    Havalandırma programını seçip başka ayar yapmam gerekli mi ?
    Ben o programı buhar gönderiyor sadece koku amaçlı sanıyordum eğer tozları da topluyorsa ki polar gözenekli birşey çok faydalı olacak küçültme söz konusu olmaz değil mi ?

Alıntıları Göster
    Bahsettiğiniz buharla havalandırma buhar teknolojili modellerde mevcuttur. Buhar teknolojisi olmayan makineler çoğunlukla ısıtıcı sistemi devreye almadan yalnızca tambur ve fanı çalıştırarak havalandırma yapar. Isıtma olmadığından giysilerin çekmesi gibi bir sorun olmayacaktır. Isıtma konusu istisnai olarak bazı modellerde olabilir, ancak yine çekme seviyesine getirecek kadar yüksek olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 30 Ocak 2020; 17:54:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: css2005

Normalde aparatları delmeden montaj için. Yalnız markadan markaya aparat ve montaj imkanı değişebiliyor. Bazı markaların servisleri aynı marka olmadıkça takmayabiliyor. Makineye karar verdikten sonra sormanız gerek.
    Eğer kendiniz makine dolabı alıp koyarsanız hem ayırarak sarsıntıdan korumuş hem de kolaylıkla monte etmiş olursunuz.
    Makina dolabını duymamıştım dolaplar satılıyor mu? Kendimiz mi yapmamız gerekiyor yorumunuz için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Bu konu kilogram konusundan ziyade cihaz derinliği konusu. Örneğin 60 cm derinlikteki bir kurutma makinesi 52-53 cm bir çamaşır üzerine kurulamayabilir.

Kilogramdan örnek veren arkadaşlar olmuş, ancak bu durum birz yanıltıcı olur. 4-5 sene önceki 7 kg cihazların derinliği ile şimdiki 7 kg cihazların derinliği aynı değil çünkü. Tambur hacimleri, dolayısı ile cihazların derinliği her sene daha da küçülüyor maalesef.

Alıntıları Göster
    Kiloya göre boyutlarına bakmak daha mantıklı o zaman teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Üste montaj yaptırma konusunda çok takıntılı olmamak lazım. Ben dolap içinde kullanıyorum, üst üste ama MDF den yapılma dolap içinde, çamaşır makinesine hiç yük olmuyor.

Ayrıca ilerde başka marka çamaşır makinesi alsanız, servis montaj yapmayacak, bu durumda kurutmayı da mı değiştireceksiniz?

Çok basit dolaplar var, satılıyor, kurulumu 5 dakikada yapılıyor.

Elbette konu tamamen bütçe meselesi ancak ben olsam kurutmayı, alabileceğim en büyük boyda alırdım. İlerde çamaşır makinesini büyütseniz, sorun olmaz. Ayrıca kurutma makineniz daha rahat çalışır, kurutma süreleri daha kısa olur.

Ben Arçelik kullanıyorum, oldukça memnunum, sesi hariç. Yeniden alacak olsam, yine kesinlikle yerli makine tercih ederdim. Vestel veya Arçelik (Beko) tercih edebilirsiniz.

Evde alerjik bünyeli 2 çocuğum var, kurutma makinesi sonrası çok rahat ettik. Yumuşatıcı kullanımını da düşürdük (sıfırlamadık ama çok azalttık). Aylık gelecek 10-15 liralık fatura bence hiç konuşulmaması gereken bir konu, bir paket sigara parası (sigara içmem, sevmem, içeni de sevmem).

Alıntıları Göster
    Aslında dediğiniz gibi dolap daha mantıklı internetten araştırayım sırf bunun için dolap varmı bilmiyorum varsa dediğiniz gibi daha iyi olur
    Önceden bende de ön yargı vardı makinada kurulmaktansa dışarıda kurutmak daha sağlıklı diye ama son dönemde gerek ailemin kalabaliklamasi nedeniyle gerek kışın dışarıda kurutmanin zor olması nedeniyle kurutma makinası satın almaya karar verdim teşekkür ederim

• arkadaşlar elektroluxun böyle bir ürününü buldum açıklamada göremedim bunun için çamaşır makinesini delmek gerekiyor mu? Belki aramızda kullanan vardır

Electrolux Web Store
    STA9GW Çekmece Fonksiyonlu Kurutma ve Çamaşır Makinesi Bağlantı Kiti
    https://store.electrolux.com.tr/products/9029797934

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lsengul -- 30 Ocak 2020; 21:54:7 >

• Bosch marka çamaşır makinesi kullanıyorum,başka marka kurutma makinesi alıp üstüne montaj yaptırırsam çamaşır makinesinin garantisi yanarmı?
    Bu modeller hakkinda bilgisi olan varmı
    www.n11.com
    Bosch Wtr85v00tr 8 Kg A++ Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi - n11.com
    https://www.n11.com/urun/bosch-wtr85v00tr-8-kg-a-isi-pompali-camasir-kurutma-makinesi-864222?magaza=kapidakifirsat#unf-info

www.hepsiburada.com
    Grundig GDH 80 Y A+ 8 Kg 16 Programlı (Isı Pompalı) Kurutma Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/grundig-gdh-80-y-a-8-kg-16-programli-isi-pompali-kurutma-makinesi-p-MTGRUGDH80?magaza=Hepsiburada

• Uzun süre önce anneme çok nemli bir yerde yaşadıkları için Arçelik 2772KT modeli kurutma makinesi almıştım montajını filan yaptırmamışlardı, boş yatıyordu. birkaç gün önce montajını yaptım, bugün de denedim. Annem yine kalıplarından kurtulmakta inat edip kırıştırmış dese de ben çok beğendim. Keşke daha önce kendime alsaymışım. İlk önce dolap kuruluğu + modunda karışık kıyafetleri kuruttum. Tamam asmaya göre daha kırışık çıkarttı ama 7kg çamaşır 2 saat içerisinde dolaba kaldırılacak duruma geldi. Ben çok beğendim bu işi.

• Merhaba arkadaşlar electrolux ew7h4824eb makinasıni düşünüyorum aramızda kullanan varmı?

Epey
    Electrolux EW7H4824EB Isı Pompalı Kurutma Makinesi
    https://www.epey.com/kurutma-makinesi/electrolux-ew7h4824eb.html

Vestel KM7611 1000 tl daha uygun. performans olarak da gayet iyi. Ama tercih meselesi. siz bilirsiniz..
  • 
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.