Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: chemsul Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.381
Cevap
497
Favori
2.834.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arçelik 3880 KT ile Beko D 80 HP aynı makina mı?
  • Benze ozellikte ancak kasa farki var , d 80 modeli grundig gdh80 modeli ile ayni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • applegs A kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkür ederim fakat 3880de yünlü programı yok. Hanım yünlü program istiyor :)

• Bir kaç kurutma makinesi konusunda deneyimi olan biri olarak yazmak istedim.

Ben 3886 KTR kullanıyorum evlendiğimde almıştım memnunum sadece 4 yıl gibi bir sürede filtresinin biri zamanla aşındı onun yenisini aldım.

Arçelik 3880 KT yi kuzenime aldık. Çocuğu olunca günde bir kaç kez çalıştıracağını düşündüğü için A sınıfı almaya karar verdik. 4 aydır gayet memnunlar ozaman 1550 TL civarına almıştık.
    Şimdi 1630 TL civarı olmuş.

Annemlere Arçelik 2772 KTİ aldık B sınıfı Annem mutfakta kullanıyor biraz sesten şikayetçi haftada 2-3 kere kullanıyor gerçi onuda ama yinede sesten şikayetçi (bana göre normal) elektrikte birşey farketmedi çok sık kullanmayacak kişiler bence A sınıfına okadar çok fiyat farkı vermemeli.

Genel olarak askıda kurutmaya göre bence kurutma makinesi çamaşırları daha çok yıpratıyor. Her çamaşırı makineye atarsanız bazıları özellikle baya çabuk yıpranıyor. Bunlarıda göz önünde bulundurun.

internetten almak yada gidip almak isterseniz aşağıda linkini paylaştığım benim sürekli alışveriş yaptığım bayidir. Öneririm normalde direk gidince internet fiyatından vermiyoruz demişlerdi istediğim buzdolabına baktım döndüm. Sonra telefonda gelip görmek istiyorum diyip biraz ağlanınca adımı aldılar davet ettiler o zamandan beri beni görünce internet fiyatına alıyorum direk. İstanbul şişli de ve nişantaşında şubeleri var büyük bayi olduğundan genelde uygun fiyat veriyorlar diye düşünüyorum. İstanbul için gayet hızlı geldi ürünler en son memlekete yolladığımız ürün 12 günde gitti. Arçelik genel olarak prosedürü değiştirmiş kargo değil kendi araçları ile taşıma yapıyormuş. İstanbul dışından alacak arkadaşlar bunu dikkate almalı bence.

Arçelik 3880 KT

Arçelik 2772 KTİ

• elektrolux edh3685tdw aldım. Ggden 2122ye aldım %5 indirim vardı. Worlde 100 TL puan kazandim. Onu da dusersek 2022ye geldi diyebiliriz.

• Merhaba beyler. Ben arçelik 3880 modelini alayım diyorum hem bütçe hem performans açısından. Sorum şu. Yıkama işlemini 550 devirde kullanıyoz çünkü yükseltirsek makine gezmeye başlıyor. 550de yıkanan nemliden niraz daha ıslak çamaşırları bu arçelik 3880 kurutur mu? Birde sizce nasıl bu 3880 arçelik?

• Sonunda aldım 3880 kt yi arkadaşlar.

Çatalbaş bayii kredi kartına ücret iadesi yaptı. Ben de şehirdeki fiyat araştırması yaptığım en ucuz mağazadan aldım.

Bir gün sonra kurulum yapıldı. ( Bugün) :)

Kullandıkça yorumları yazarım.

Yatak odasında nemden ve kokudan kurtuluyorum inşallah.

• serdarrrrr kullanıcısına yanıt
    550 baya düşük bir devir. Kurutma makinesi için sorun olmaz ancak çamaşırlar çok ıslak olacağı icin muhtemelen kurutma süresi ve performansı etkilenecektir.

Ayrıca kurutmayı çamaşır makinesinin üzerine kurmak yer avantajı ve kolaylık sağlıyor ben bunu tespit ettim. Gezinen bir makinenin üzerine de kurutma koyamazsınız muhtemelen. Çamaşır odanız yoksa diger odalarda yada mutfakta da biraz ses yapabilir.

Şu anda 9 kg ve üzeri çamaşır makinesi alana Arçelik 3880 300 TL indirimliydi aldığım mağazada düşünün derim.

• css2005 C kullanıcısına yanıt
    Aslında çok gezinmiyo 700 devir yapınca kurutmayı üstüne koysam kıpırdamaz makine. Kurutma odası var oraya asıyoruz çamaşırları. Kaç tlye aldınız 3880 i ben en son 1800e buldum izmirde bayi.

• serdarrrrr kullanıcısına yanıt
    Eskişehir'de 1700 e buldum. Hemen kurulum yapıyorlar.

Dün ilk kurutmayı yaptık. Çok pratik ve kullanışlı. Pamuklu dolap kuruluğu + programında süre 3 saati gösteriyor. 1000 devir sıkılmış yaklasık 3 kg çamaşırı 1 saat 45 dk da kuruttu.
    Sadece ses konusunda beklentimin biraz üzerinde oldu. Kuruturken çamaşır makinesinin boşaltma pompası sürekli çalışıyormuş gibi bir sesi var. Tabi banyoyu kapatırsak o ses te içeriye gelmiyor.

Çamaşır makinesi yıkıyor, alttan alıp üste atıyorsunuz, üstten alıp katlıyorsunuz. :)

Eskişehir'de havalar çok soğuduğu için çamaşırlar 3 günde kurumak bilmiyordu. Oda nemleniyor, kokuyor, cam açıyorsunuz içerisi soğuyor. Kurtulduk bu dertlerden inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi css2005 -- 28 Aralık 2017; 10:7:42 >
    Hayırlı olsun kardeş bakalım bende yapıcam bi şekil

• quote:

Orijinalden alıntı: applegs

Benze ozellikte ancak kasa farki var , d 80 modeli grundig gdh80 modeli ile ayni

iki makina aynı ise Beko A++ Grundig A+ bu nasıl oluyor malzeme kalite farkımı var
  • mrtcakmak kullanıcısına yanıt
    Beko d80 ile arçelik 3880 aynı.

Standart yıllık 160 kullanım için Grundig te 297 beko da 230 kwh tüketim görünüyor. Programları grundig beko arçelik 3880 hemen hemen aynı. Kurutma da ısı pompalı.

Muhtemelen tambur motorundan kaynaklı senelik 67 kw lık bir tüketim farkı var. Bu da kurutma başına 0,45 kw gibi bir fark oluyor. Çok büyük bir fark değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: eko44

Arkadaşlar çamaşır kurutma makinası almaya düşünüyorum,yanlız gece çamaşır makinası çalıştırıp sonra sabah kurutma makinası atıp akşam geldiğimde çamaşırları kaldırmaya düşünüyorum kafamda bir sorun oluştu sabahtan akşama kadar kurutma makinası da kalan çamaşırlar makina için koku olur mu düşüncelerinizi yazabilirsiniz

Bizdeki arcelik marka makına ıcınde camarsır bırakırsan belli aralıklarla devirdaim yapıp havalandırıyormuş. Model 2772 sanırım
  • tnt-2 kullanıcısına yanıt
    Wow birde o varsa süper. Vallahi arçelik 3880 aldık bakalım daha 1 defa kullandık. Gayet iyi performans. Hafta içinde bu dediğimi bir ara deneriz artık. İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bu arada iyi yıllar.

• eko44 kullanıcısına yanıt
    3880i çocuk olduğu için bir haftada 6 sefer kullandık.

Evet çamaşırlar içinde kalırsa program bittikten sonra 2 saat süreyle kırışıklık önleme devreye girip belirli aralıklarla tamburu döndürüyor.

2018 herkese barış, huzur ve mutluluk getirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi css2005 -- 31 Aralık 2017; 22:43:47 >
    o zaman 3'ünden biri alınabilir performans farkı olmayacaktır sanırım. Grundig bu gün hb'da 1300 civarına geliyordu bitmiş.
  • www.grundig.com.tr
    GRUNDIG – Tüketici Elektroniği ve Ev Aletleri
    http://www.grundig.com.tr/kurutma-makinesi/gdc-70-kurutma-makinesi.html

Grundig hb de indirimli, alınır mı arkadaşlar, yoksa hiç bulaşma arçelik mi al dersiniz? Bence hiçbir farkları yok ama bilmiyorum.

• Beko D86 HP 1750 liraya buldum nasıl alınırmı. Piyasada hep D80 görüyorum D86 HP pek satılmıyor biraz eski bir model mi bu acaba? Ayrıca kurutma makinası garantisini 7 yıla çıkartmak mantıklımı sizce? 7 yıl garanti için 150 lira istiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtcakmak

Beko D86 HP 1750 liraya buldum nasıl alınırmı. Piyasada hep D80 görüyorum D86 HP pek satılmıyor biraz eski bir model mi bu acaba? Ayrıca kurutma makinası garantisini 7 yıla çıkartmak mantıklımı sizce? 7 yıl garanti için 150 lira istiyorlar.

D86 hp yi o fiyata bulduysanız bravo. Kaçırmayın derim. :)

Yün programı olanı ve A+++

Bir yanlışlık olmasın?

• 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.