Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.469
Cevap
493
Favori
2.846.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım 8 senelik bir Bosch Logixx8 kurutma makinası var. Son zamanlarda bir haller oldu, su buharını sanki olduğu gibi dışarı veriyor. Bütün banyo şıpır şıpır terliyor. Sauna gibi.
    Su toplama çekmecesi kapalı, bir tıkanıklık falan görünürde yok.
    Sanki buharın yoğunlaşıp suya dönüşeceği işlemde bir aksama var. Ne biliim bir termostat açılacak da buhar bir yerlere akacakken açılmıyor da buhar dışarı sızıyor gibi.
    Ne yapmak gerekir?
  • Merhabalar arkadaslar

Bosch un tam kurutmali WVG30460TR camasir mak. almayi dusunuyorum. Kullanan varsa yorum yapabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar,

evimde bosch marka çamaşır makinesi kullanıyorum, bunun üstüne sadece bosch marka kurutma mı alabilirim?

bosch WTW83460TR ile siemens iQ500 WT43W460TR aynı sanıyorum
    elektrolux EDH3684PW3 ile de Aeg T76385AH3 aynı .

bu 4 ürün arasında kaldım, tavsiyeniz nedir?
    ayrıca indirim için beklemeli mi? fiyatları şuanda 1700-1800 seviyesinde

teşekkürler
  • İnsanlar makineleri ile ilgili mekanik arızaları da buraya yazıyor. Buraya yazana kadar teknik servisi arasanız genelde çözüm odaklı bilgi veriyorlar zaten.

Birisi üst kapağı aç ilk gördüğün soketleri söküp yerlerini değiştir, motorada 3 defa çekiçle sertçe vur dese bunu yapacak vatandaşlar var aramızda galiba.

• Arkadaşlar Beko D 86 HP modeli 1615 TL.
    Ne dersiniz alınır mı?
    BU gece %5 indirim bitiyor.
    Alınır mı?
    Acil cevaplarsanız sevinirim.
  • granma79 kullanıcısına yanıt
    Alınır tabi
    Mİele bu işin uzmanı ilk yapanı ama çok pahalı
    Ben önce beko d80 aldım bir ay kullandım arkadaşıma satıp
    D86 aldım daha sessiz iç ışığı led 😃
    Sessiz modu harika filtreleri temizliği daha pratik bir kaç ta program farkı var.
    Kesinlikle alınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekimozkan E kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam personel indirimi hem siemens hemde bosch her ikisindede geçerli oluyor ve fiyat oldukça alınabilir mantıklı seviyeye geliyor. Bence bosch profesyonel seriden alın memnun kalacaksınız. Zaten bu seriler Türkiye'de üretilmiyor avrupadan geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer135 -- 26 Mayıs 2017; 0:24:30 >
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    tekrar merhabalar, son durumlar hakkında bilgi vermeye geldim.

kurutma makinesi fan hatası veriyordu 'kar işareti gibi'.. 400-500 TL arası masrafı var dediler. olmaz deyip merkeze gönderdik, 280 TL'ye hallettik. sensör yerinden oynamış onu düzelttiler, genel bakım yaptılar, fanı değiştirdiler.

sorunuz varsa yanıtlayabilirim. yardımcı olan üstadlara teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bezakii

Alınır tabi
    Mİele bu işin uzmanı ilk yapanı ama çok pahalı
    Ben önce beko d80 aldım bir ay kullandım arkadaşıma satıp
    D86 aldım daha sessiz iç ışığı led &#128515;
    Sessiz modu harika filtreleri temizliği daha pratik bir kaç ta program farkı var.
    Kesinlikle alınır.

Bi dost sayesinde N11'den kupon kullanarak 1.526,00 TL'ye 6 taksit aldım. Umarım makinadan pişman olmam. Bizi ortalama 10 yıla yakın götürsün yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar bebek oldu malum evde çamaşır derdi bitmiyor , ve sporlada uğraşıyoruz bu yüzden çamaşır asma kurutma derdi yüzünden MİELE TKB540 WP Eco ürününü 4000 tl ye aldım 300 tl yede 5 yıl garantiye uzattım bakalım ürün gelsin yorum yapacağım inşallah iyi bir seçim yapmışızdır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sykra -- 27 Mayıs 2017; 16:27:25 >
  • Tabi herkesin bütçesine göre ama 3000-4000 TL gibi rakamlar çok fazla değil mi, bilemiyorum, hele ki beyaz eşyanın ömrü 8-10 yıl kadarken, bir ay önce 1100 tl ye (indirim+ kart puanı) grundig gdh 8 kg A+ aldım, çamaşır kurutma görevini gayet başarılı bir şekilde yerine getiriyor...Düşünenlere tavsiye edebilirim, altta 6 ay önce 800 tl ye satın aldığım, indesit 9 kg A +++ makinemin üzerine koydum, biri yıkarken öbürü kurutuyor, valla hanım bugün bile daha önce niye almamışız diye sitem ediyor...Başta dediğim gibi herkesin bütçesine göre, her malın bir alıcısı vardır, iyi günler...

• Tabiki iyi rakamlar bütçe konusunda sıkıntım yok, 6500 gibi rakamları bende vermek istemiyordum açıkcası 4000 e yüksek indirim ile gelince ve kalitesini yakından görünce , kullanıcı yorumları kullanan arkadaşlarımında yorumlarını duyunca almaya karar verdim yarın Kurulum olacak durumu yazarım 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: sykra

selam arkadaşlar bebek oldu malum evde çamaşır derdi bitmiyor , ve sporlada uğraşıyoruz bu yüzden çamaşır asma kurutma derdi yüzünden MİELE TKB540 WP Eco ürününü 4000 tl ye aldım 300 tl yede 5 yıl garantiye uzattım bakalım ürün gelsin yorum yapacağım inşallah iyi bir seçim yapmışızdır .

Hayırlı olsun, güzel bir seçim yapmışsınız. Miele için 4000 TL normal bir fiyat bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: Drysdale

http://www.hepsiburada.com/grundig-gdh-80-a-8-kg-16-programli-isi-pompali-kurutma-makinesi-p-MTGRUGDH80

Arkadaşlar linkteki grundig gdh 80 a+ modeli nasıldır acaba? Ortalama bu fiyatlara kurutma makinesi arıyorduk 7 yıl garantiyi de görünce cazip geldi ancak kalite konusunda da sıkıntı yaşatmayacak farklı bir öneriniz var mıdır ?

sanırım beko d80 in aynısı. ben bekoyu geçen hafta gg dan 1189 a aldım 100 de world puan gelecek. performansı güzel. ama her kurutmadan sonra sürekli su tanklı ve filtre ışığı yanıyor. tankı bolşaltıyorum filtreyi temziliyorum normalde bir kaç kez sonra yanması gerekirken her kurutma sonrası yanıyor. bakalım servis gelecek

hocam servis geldi mı ?
    bızdekı beko d80 de cıkan su su gıderıne baglı oldugu halde hem su tankı uyarısı hemde filtre uyarısı her kurutma sonrası yanıyor ?
    durum normal mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: smartms

quote:

quote:

http://www.hepsiburada.com/grundig-gdh-80-a-8-kg-16-programli-isi-pompali-kurutma-makinesi-p-MTGRUGDH80

Arkadaşlar linkteki grundig gdh 80 a+ modeli nasıldır acaba? Ortalama bu fiyatlara kurutma makinesi arıyorduk 7 yıl garantiyi de görünce cazip geldi ancak kalite konusunda da sıkıntı yaşatmayacak farklı bir öneriniz var mıdır ?

sanırım beko d80 in aynısı. ben bekoyu geçen hafta gg dan 1189 a aldım 100 de world puan gelecek. performansı güzel. ama her kurutmadan sonra sürekli su tanklı ve filtre ışığı yanıyor. tankı bolşaltıyorum filtreyi temziliyorum normalde bir kaç kez sonra yanması gerekirken her kurutma sonrası yanıyor. bakalım servis gelecek

hocam servis geldi mı ?
    bızdekı beko d80 de cıkan su su gıderıne baglı oldugu halde hem su tankı uyarısı hemde filtre uyarısı her kurutma sonrası yanıyor ?
    durum normal mı ?

servis geldi hocam. normal diyor.ışık yanar diyor. bişi demedim. kullanıyruz o şekilde.

• Merhaba arkadaşlar. Birkaç sorumvar. Deneyimli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.

1) çamaşır makinası ile kurutmanın bir arada olduğu çözümler için ne dersiniz. Bu çözüm için problemsiz marka tavsiyesi verebilir misiniz? Satıcılar yeni modellerde artık sorun kalmadı diyorlar??? Bu seçeneği olumlu düşünüyorsanız öneriniz ne olurdu?

2) çamaşır mak. ve kurutma mak. ayrı ayrı olması durumunda bosh mu ? siemens mi yoksa arçelik mi? ( model önerisiverirseniz sevinirim. bütçe problemi yok)

teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smartms

quote:

quote:

hocam servis geldi mı ?
    durum normal mı ?

servis geldi hocam. normal diyor.ışık yanar diyor. bişi demedim. kullanıyruz o şekilde.

bende servısten randevu al, evde bekle falan dıye ugrasmadım ama cok sacma.
    Madem her kurutmadan sonra, su tankı dolu uyarı lambası kafadan yanacak, o zaman nıye kodun o uyarı lambasını. Benım durum daha komık. Çıkan su direkt gidere baglı oldugu su tankı dolu lambası yanıyor her seferınde
    hocam bırde kurutma sonrası, camasırlarda kuculme ve cekme sorunu yasadınız mı ? Camasır turune gore en en uygun programı secsemde, yada camasırları turune gore grup olarak ayarlasamda cekme ve kuculme olanlar oluyor.
    Camasır ve gıysı uzerındekı etıket talımatına zaten bakarsak, nerdeyse urunlerın %80 ı kurutmaya uygun degıl

• zafer135 kullanıcısına yanıt
    Bu gün öğrendim ki Dediğiniz gibi Siemens için de geçerliymiş personel indirimi. Bosch Pro seriye bakacağım. Teşekkürler.

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkürler. mesaj almadığım için hiç cevap dönülmedi sanıyordum, günlerdir de bekliyorum halbuki.

Sizin electrolux değerlendirmenizi incelemiştim ve biz de electrolux karar vermiştik fakat vazgeçme nedenlerimi ilk yorumda iletmiştim. Hala aklım o modellerde aslında. Siemens, Bosch ve Profilo BSH grubunun ortak markaları evet hatta pazarlama departmanı müşterimdi. Yalnız hiç Farkları olmadığını bilmiyordum. Bu gün öğrendim ki her iki markayı da indirimle alabiliyormuşuz. Model karar vermek gerekiyor.

Cevap Yazdığınız için Teşekkürler Emrah Bey.

• ekimozkan E kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.