Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.096
Cevap
525
Favori
2.959.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
53 oy
Giriş
  • Bu kadar faydalı paylaşımlar için herkese teşekkürler
    Yalnız kafam karışmış durumda

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: Felice Forte

Toplamda 5 seneyi aşkın süredir Self Cleaning Condenser(Kendi kendini temizleyen kondenser) li Bosch kurutma makinesi kullanıyorum hiç bir sorun yok. Şuan WTY88740TR Buhar özellikli Bosch kurutma makinesini kullanıyorum kondenserle ilgili hiç bir sorun yok.

Muhtemelen filtre temizliğini aksatanların başına geliyor bu tıkanma olayı. Nasıl elektrikli süpürgenin torba ve ön filtre değişimini yapmayınca motora toz kaçıyorsa kurutmada da aynısı oluyor. Bosch kondanser kısmını her ihtimale karşı sökülüp temizlenebilir hale getirse daha iyi olur tabi.

Isı pompalı Bosch/ Siemens kurutma kullananlara önerim; tiftik filtresini her kullanımda mutlaka temizleyin. Ayrıca su Tankını tamamen dolunca, ya da dolmaya yakın boşaltın. Su tankı dolu olursa su daha bol olduğundan kondanser daha iyi yıkanacaktır.

Filtre bende her kurutmada temizlemiyorum ama onlar 9-10 kurutmada bir mi temizliyor bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felice Forte -- 26 Şubat 2015; 23:16:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aydar345

Arkadasim huc temizletme durum unda kaldinmi ??

Hayır hocam hiç kondenser temizliği yaptırmadım. Self Cleaning Condenser li WTY88740TR makinem gayet başarılı ben çok memnunum.

Orijinalden alıntı: thr_Y

İyi günler. Kurutma makineleri genel olarak çok yaygın değil ülkemizde. Gerek yer sıkınıtısı, gerekse harcadığı elektrik yüzünden pek tercih edilmeyen cihazlardır. Ancak soğuk kış günlerinde oldukça işe yarayacağını düşünüyorum. Bence kurutma makinesi alınırken dikkat edilmesi gerekenler düşük enerji tüketimine sahip olması, değişik çamaşır türlerine göre kurutma programı olması, ve de yoğunlaşmalı model olmasıdır.
    Bir de kullanırken doğru programı seçmek önemli bir konu. Aksi taktirde çamaşırlarınız çekip küçülebilir. Model olarak aşağıdaki ürünleri tavsiye edebilirim:

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bosh tavsiye ederim harika cihazları var bu konuda

Mahsuru yoksa ne kadara ve nereden aldiginizi paylasabilir misiniz?

Iki makina arasinda kaldim :
    1. Bosh WTY88860TR

2.Arcelik 3886 KTR
    www.arcelik.com.tr
    404 Resource at '/content/arcelik/TR/tr/kurutma-makineleri-yogusturmali-3886-kt-kurutucu.html' not found: No resource found
    http://www.arcelik.com.tr/kurutma-makineleri-yogusturmali-3886-kt-kurutucu.html

• erturkoz kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun.ben ümraniyede alemdağ caddesindeki gençler Arçelik bayiinden peşin 1800 tl ye aldım.yanında dijital bir radyoda hediye ettiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayavas -- 27 Şubat 2015; 19:12:42 >
  • Bosch ile ilgili konularda artık kararsızlığa düşüyorum hata benimkinde mi yoksa bosch'da mı diye. Çocuk emniyetini çalıştırmadan bir program başladığında zaten iki düğme kullanılabilir oluyor biri başlatma/ kapatma diğeri başlatma/ bekletme. Çocuk emniyetini çalıştırınca başlatma/ kapatma çalışmaya devam ediyor. benimkinde en büyük düğme ve ortada olmasından zaten bir çocuk açısından en basılabilir durumdaki düğme o! Bosch kullananlar deneyip cevaplarlarsa sevinirim, özellikle WTY88860model kullananlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smane -- 28 Şubat 2015; 22:07:25 >
    Merhaba arkadaşım.bende sizin aldiginiz kurutma makinesinin aynısını dun itibariyle n11.com dan sipariş verdim.1220 TL ye geldi.ama o kadar twreddutteyim ki.yani içime pek sinmedi..siz memnunmusunuz makineden..servisinden memnun kaldiniz ki? Enerji sarfiyatı nedir..ayni ürünün b enerji sınıfı var..320 TL daha uygun bunu tercih ettiğimiz için avantaj sağlamış olurmuyuz.?birde çamaşır makine üzerine montaj yapıyor mu Hoover servisi..walla sizinde bu markayı ve modeli aldiginizi görünce keyfim yerine geldişimdiden tesekkurler

500-1000 TL
    1000-2000 TL
    2000-3000 TL
    3000 üstü

Enerji Sınıfı
    Faydalı Ek Özellikler
    Isı Pompası
    Kondenser Temizliği
    Servis Yaygınlığı
    Servis Kalitesi
    Servis ve Yedek Parça Ücretleri
    iyi fiyata almışsınız tebrikler.ben memnunum zaten öyle olmasaydı videolarını çekip koymazdım biz çamaşırları ayırıp kurutmamamıza rağmen çok iyi sonuç alıyoruz bu zaman kadar hiç ıslak bırakmadı kurutma makinasında kurutulmaz denen çamaşırları bile kurutuyoruz ama yünlüler hariç yünlüleri kurutması sıkıntılı olabilir. servisi gelip 5 dk kurdular aradığımın ertesi günü geldiler ben üstüne kurdurmadım kurarlarmı bilmiyorum randevu aldığınızda soruyorlar üstüne mi kurulacak diye elinizden biraz iş gelirse sizde kurabilrisiniz diye düşünüyorum çok 100veya 200 lira verilecek bir durum yok benim makinada sarsılma hiç yok benim makina üzerinde tv var tüplü olandan 55 ekran milim oynama yok çamaşır makinasının üstüne bile koysanız idare eder gibi. enerji sarfiyatı a+ biliyorsunuz ne kadar farkettirdi tam ölçemedim açıkçası gelen ürün ithal ürün italyan malı ben sesini max60db ölçtüm ama cep telefonu ile elektrolüx teki bir arkadaş 70db ölçmüş idi durum şimdi nasıldır bilmiyorum bu yıllık temizlik olayı hoover de duymadım olacağınıda sanmıyorum siemens de olma nedeni kendi kendini temizleyen konderser bunda şikayetvar sitesinde çok yazı okudum tekrar hayırlı olsun..

• Arkadaslar selamlar.kurutmali camasir makinesi almak istiyoruz.iki model arasinda kaldik.
    LG F1480RDS5
    aeg l87695wd
    Bir iki güne almamiz lazim.yardimci olursaniz sevinirim

• Arkadaşlar selam,siemens wt302 model 8kg kurutma makinası kullanıyoruz..IQ500 diye geçen model,geçen akşam çalışırken bir koku geldi kablo yanığı gbi ağır bir koku ve fişini çekip makinayı kapattık..Ertesi gün makineyi açtığımızda program seçiliyor fakat tambur dönmüyor hatta fan vs çalışıyor..Böyle bir arıza yaşayan oldu mu?Cevap veren olursa çok sevinirim..Şimdiden teşekkürler..

Orijinalden alıntı: stalyosa

selamlar arkadaşlar 1000-1200 tl bandında önerebileceğiniz bir model bulunuyormu??? ben gözüme arçelik 2782 KTS modelini kestirdim veya bunun muadili sizlerden nasıl öneriler alabilirim ???

http://m.profiloevaletleri.com/Product.aspx?Code=KM8430BTR
    Çok daha iyi

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.