Şimdi Ara

Cam filmi kullanan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
14.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: thispotkey

Arkadaslar slm camlara film cektirmeyi düşünüyorum ama sorun olur mu die düşünüorum.Cam filmi cektiren var mı?Ve kacıncı dereceden yaptırdınız bu islemi sorun oluomu polislerden fln

Şimdiki aracımda 1.no lu film var, henüz çevrilmedim o kadar çevirleden geçmeme ragmen.
    Astra'm da vardı 2.no lu film, hep çevirirlerdi. fakat hiç bir kontrol esnasında da polis bu ne cam filmleri böyle demedi. Polislerle aranızda bir sorun olacagını sanmam hele ki 1.no lu taktırırsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 22 Ocak 2009; 19:44:06 >
  • yapacağınız iş basit aslında

çevirme gördüğünüzde ön camları indirin ve tepe lambasını yakın hiç sorun çıkmıyor emin olun...

muayeneden de geçiyor o konuda sıkıntınız da olmasın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

yapacağınız iş basit aslında

çevirme gördüğünüzde ön camları indirin ve tepe lambasını yakın hiç sorun çıkmıyor emin olun...

muayeneden de geçiyor o konuda sıkıntınız da olmasın...

aynısını bende yapıyorum durdurmuyorlar bile
  • BEN 86 YILINDAN BERİ ARAÇ KULLANIYORUM 92 DE ANKARADA YENİ FLİM CIKTIGINDAN BERİ KULLANIYORUM PEK SORUN OLMUYOR HEMDE EN KOYUSUNDAN, ÖN CAMA BİLE YAPTIRDIM YAZIN GÜNEŞ NEDİR BİLMEM YÜDE 90 ÖNLÜYOR HERKESE TAVSİYE EDERİM 92 DEN BERİ FLİMSİZ ARAÇ KULLANMADIM KULANMAYACAGIM BENİM ARACI ÇANKAYADA BİLEN BİLİR
  • Ben aracıma En koyu ton ( 4 numara ) cam filmi yaptırdım. Artıları ve eksilerini yazayım ;

Olumlu yönleri:
    Sürekli yanımda bayan olduğundan içeriye cins cins bakan magandalardan kurtuldum,

1-2 numara cam filmleri görüntüyü çok değiştirmiyor ama 4 numara cam filmi arabaya farklı bir hava kattı, daha sportif bir görünüme kavuştu,
    Kesinlikle ziebart film yaptırılmasını tavsiye ederim, diğer filmlerle arada çok fark var , hiçbir şekilde güneş gözünü almıyor yan camlardan, ön camımda film yok. Daha önceki aracımda sanayide rastgele bir yere en koyu ton film yaptırmıştım, o araçta güneç gözümü rahatsız ediyordu ancak ziebartta yaptırdığım filmde hiç rahatsız etmiyor , bu da garip ama gerçek.

Gece kullanırken arkadaki araç uzunları da yaksa umrumda olmuyor, zerre rahatsızlık vermiyor.
    Aracın içinde biri üstünü değiştirmek isterse rahatlıkla değiştirebiliyor, dışardan içerisi ne de olsa gözükmüyor.

Olumsuz Yönleri:

Gece kullanımında etrafı görmek zorlaşıyor çünkü en koyu tonda yaptırdım, arabaya hakim değilsen kesinlikle bu konuda tavsiye etmem, yıllardır 4 numara cam filmli araç kullanmama rağmen hala sırf cam filmi yüzünden birkaç ufak kaza atlattım, çok şükür kaza olmadı henüz. Maximum 3 numara tavsiye ederim.
    Çevirmede bi sorun çıkar mı diye içimde bi huzursuzluk oluyor, yani polisleri gördüm mü aklıma böyle bir soru işareti geliyor, biraz can sıkabilir.

Cam filmi uygulaması yönetmeliklerle yasaklanmış bir uygulamadır, cezası 105,00 TL 'dir. Cam filmini yasaklayan bir kanun olmamasına rağmen yönetmelikler yüzünden ceza yemek mümkün, ben henüz yemedim.
    Cam filmiyle çevirmede problem yaşamak istemiyorsan eğer yazsa 4 cam otomatiğini hemen indirirsin filmleri farketmez polisler. Eğer kışın çevirmeye girersen ön 2 camı indirip tepe lambasını yakarsan farkedilmez büyük ihtimalle.
    Cam filmi muayenede sorun çıkarırmı ? Muayeneden her türlü geçersin, problem olmaz. Cam filmi uygulaması "hafif kusur" dur.
    Bilgilendirebildiysek ne mutlu...

• Gece etrafı görmek ve aynalardaki görüş oldukça azalıyor arkadaşlar kimseye tavsiye etmiyorum. Özellikle hava da yağmurluysa hiçbir şey görünmüyor. Yani güvenlik açısından çok çok kötü.
  • cam filmine hiç bulaşmaman daha iyi olur eğer illada yaptırmayı düşünüyorsan en açık tonunu yaptır hem muayenede fazla risk yaratmasın hemde geceleri karanlık yollarda sağını solunu görebilesin
  • Kangoo nun sadece en arka ve yan camlarına (bagaj)yaptırsam sorun olur mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

Polis aracımı bağlayabilir,her türlü ceza yazabilir ama benim sahibi olduğum aracın camlarına jiletle çizik atamaz.Buna nasıl izin veriyorsunuz anlayamadım.

Valla Yusuf öyle de bir atıyor ki..Bişey diyemiyorsun bile.Kaç sefer başımıza geldi bu durum.
  • film,arka cam rezistansı bozuyormuş yada verimsiz ediyormuş..doğrumu?
  • polemik yaratmak istemem ama;
    polis kanun ve kuralların yanındadır. içlerinde kötüler olabilir ama polis bizler için vardır polisler hakkında kötü cümleler kurmamalıyız.
    elbet camını çizemez, egzozunu tekmeleyemez ama ceza keser ve arabanı bağlar, sen de hiç bişi yapamazsın( eğer nüfuslu biri isen ve bu nüfusunu şahsi çıkarların için kötü niyetli kullanmıyorsan)
    polise hakaret etmemeliyiz.
    not:polis değilim ve polislerle iyi yada kötü hiç bir münasebetim olmamıştır.
  • bende cam film taktırmayı düşünüyorum
    ama 4numara olan siyah cam film konususunda tereddütlerim var
    acaba 3numara da içerisi görünüyor mu gündüz
  • bende cam filmi istiyorum.
    ama 300-400 ytl de vermek şstemiyorum.
    kendimiz yapabilir miyiz.
    bir minibüslük cam filmini 50 kğsğre satıyorlar.
    hemde 3m , lumarr gibi kalitelileri

hiç kendiniz yaptınız mı
  • bir kez denedim ama olmadı... çok zor(el alışkankığı gerekiyor), hava kabarcıkları oluşuyor... ilk başta da kesimi düzgün yapman gerekiyor...
    quote:

Orjinalden alıntı: individual

bende cam filmi istiyorum.
    ama 300-400 ytl de vermek şstemiyorum.
    kendimiz yapabilir miyiz.
    bir minibüslük cam filmini 50 kğsğre satıyorlar.
    hemde 3m , lumarr gibi kalitelileri

hiç kendiniz yaptınız mı

• benim arabamda cam filmi var hiç bir sorunla karşılaşmadım poliste çevirdi hiç bir şey demedi
  • bizim arabada şoför camında bile var....
  • oto müzik dükkanında 200ytl ye takarız dediler çiğli ata sanayide
    3numara taktırcam galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: derememo

polemik yaratmak istemem ama;
    polis kanun ve kuralların yanındadır. içlerinde kötüler olabilir ama polis bizler için vardır polisler hakkında kötü cümleler kurmamalıyız.
    elbet camını çizemez, egzozunu tekmeleyemez ama ceza keser ve arabanı bağlar, sen de hiç bişi yapamazsın( eğer nüfuslu biri isen ve bu nüfusunu şahsi çıkarların için kötü niyetli kullanmıyorsan)
    polise hakaret etmemeliyiz.
    not:polis değilim ve polislerle iyi yada kötü hiç bir münasebetim olmamıştır.

Üstürüblü tartışmaya her zaman olumlu bakmışımdır ..

Eğer aracımda yamuk bir durum söz konusu ise tabiki kanunlar nizamında ne gerekiyorsa yapabilir ama egzozuma tekme atacak camıma bilmem ne jilet çekecek ? orda dururuz biz birader gerekiyorsa seninde dediğin gibi aracı bağlasın ama hakkı olan şeyi yapsın.

Birde şu mevzu var yine siz belirtmişsiniz eğer nüfüslü bir iseniz vs. vs. yani arkam varsa elimi kolumu sallaya sallaya gezebilirim bu memlekette bu mudur ? arkam yoksa mahkumum bazı şeylere öylemi ? Buna müsade edenler hakkındada pek iyi niyetli düşüncelerim yok ne yazıkki.Ne zamanki bu memlekette değirmenin çarkı bildiğimiz şekilde dönmeye başlar o zaman bahsi geçen zaatları mevkileri göğsüme basar övünürüm..

• quote:

Orjinalden alıntı: toz-koparan

film,arka cam rezistansı bozuyormuş yada verimsiz ediyormuş..doğrumu?

Hayır , cam filmi hiçbir şekilde rezistansın işlevini etkilemiyor ..
    2006 yılından beri kendimden biliyorum
  • benim aractada var arka cam parca parca olandan deyilde tek parca olandan ceken cocukta guzel cekti bi sorun yasamadim simdiye kadar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.