Şimdi Ara

Call of Juartez 14. Bölümde Takıldım..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sonunda 14 bolumdeyim bizim Ray Juarezin evini basmaya gitti. Ortalıkta kimseyi bırakmadım ama bir turlu eve giremiyorum. Her tarafı denedim ama ... Burayı gecen arkadas versa lutfen yardım edebilir mi...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 11 Temmuz 2007; 0:37:14 >

• adamım orda ağacın arkasına saklancan adam ileri doğru gittiğinde eğilip gizlice geççen bahçeden işte ottu mottu bişeylerin arkasına saklanarak ama eğilerek ayağa kalkarsan görüyo sonra adamın evinin çatısına çıkıyon sonrasını yaparsın
  • Arkadaslar bu mesaja resim koyamadıgımdan ilk mesefa resim koyuyorum. Tamam ilk bolumu gectim sonra allahtan türkçe yama buldum onu indirdim sonra biras bisiler anlamaya basladım. Ve sonunda resimde gordugunuz yere geldim Ama burda suzandan silah çal diyor. Bnde size yemin ederimki kutuları ust uste atarak balkona cıkcam die 1 saat gecti. Sonunda gectim tam hatunun arkasındaki kapıyı actım sanki orası bozuk gibi. İçerde hiç birsey olmadıgına ragmen kapı acılıyor. İçerinin rengide bir acayip haaa
    Sen balkondan baska bir yerden gidemiyomusun demeyin cunku diger heryeri aradım ama bir turlu bulamadım barın içine girdim diger tum kasabatı dolastm ama nafileee
    Arkadaslar lutfen bana biir kez daha yardım edin

• quote:

Orjinalden alıntı: chatixx

Arkadaslar bu mesaja resim koyamadıgımdan ilk mesefa resim koyuyorum. Tamam ilk bolumu gectim sonra allahtan türkçe yama buldum onu indirdim sonra biras bisiler anlamaya basladım. Ve sonunda resimde gordugunuz yere geldim Ama burda suzandan silah çal diyor. Bnde size yemin ederimki kutuları ust uste atarak balkona cıkcam die 1 saat gecti. Sonunda gectim tam hatunun arkasındaki kapıyı actım sanki orası bozuk gibi. İçerde hiç birsey olmadıgına ragmen kapı acılıyor. İçerinin rengide bir acayip haaa
    Sen balkondan baska bir yerden gidemiyomusun demeyin cunku diger heryeri aradım ama bir turlu bulamadım barın içine girdim diger tum kasabatı dolastm ama nafileee

Bakondan girmiyorsun. Binanın yanında açık bir pencere var ordan giriyosun.

• Arkadaslar orayı gectim ama ondan sonra kasabanın içine gizlice gir diyo. Ama kırmızı noktaya bir turlu gidemiyorum. Burayı acaba adam yanlıs mı turkçeye çevirmiski. Burayıda bir türlu yapamadım

edit: Resim olarak ilk resim degistirildi...
  • adamım sen bööle her bölümü sora sora oynicaksan hiç oynama ya
  • ben de dün oynamaya başladım.
    bu bölümde geçmişte call of juarez (juartez değil :)) başlığı altında bilgiler var bazı bölümlerle ilgili, milletin takıldığı yerlerde. oralara bi bak.
    maalesef oyunun tam çözümünü bulamadım internette.
    kadının yanında iken adamlar gelince pencereden atla, hemen sağdan binaların arkasına geç, en sona git araya gir, punduna getirip heriflerin arkası dönükken eğilerek (ctrl bas) yolun karşısına geç, orda da herifler var, aynı yöntemle sağa binanın yanına geç ve açık pencereden içeri gir, odanın penceresinden adamları kolla ve pencereden dışarı çıkıp yan tarafa geç çitin arkasına atla ve ahıra gir. tahtalardan yukarı çık, orda kırbaç var en üstte, ilk silahın, sonra dama çık, kırbacı kullanıp aşağı in ve devam et:)

bu arada türkçe yamayı hangi siteden aldın, nasıl yeterli mi? bu konuda bilgi verirsen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmikdalga -- 22 Haziran 2007; 3:20:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kozmikdalga

ben de dün oynamaya başladım.
    bu bölümde geçmişte call of juarez (juartez değil :)) başlığı altında bilgiler var bazı bölümlerle ilgili, milletin takıldığı yerlerde. oralara bi bak.
    maalesef oyunun tam çözümünü bulamadım internette.
    kadının yanında iken adamlar gelince pencereden atla, hemen sağdan binaların arkasına geç, en sona git araya gir, punduna getirip heriflerin arkası dönükken eğilerek (ctrl bas) yolun karşısına geç, orda da herifler var, aynı yöntemle sağa binanın yanına geç ve açık pencereden içeri gir, odanın penceresinden adamları kolla ve pencereden dışarı çıkıp yan tarafa geç çitin arkasına atla ve ahıra gir. tahtalardan yukarı çık, orda kırbaç var en üstte, ilk silahın, sonra dama çık, kırbacı kullanıp aşağı in ve devam et:)

bu arada türkçe yamayı hangi siteden aldın, nasıl yeterli mi? bu konuda bilgi verirsen sevinirim.

dostum türkçe yamayla oynuyorum gercekten yeterli oyun içindeki altyazılar olsun bölümler yüklenirken yazan yazılar olsun tükçe baya bi işime yaradı türkçe olması

türkce ss.

türkçe yamayı istiosanhttp://rapidşhare.com/files/38633801/Call_Of_Juarez_TR.rar.html

Rardan cıkan data dosyasını call of juarez'in data dosyasıyla değiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D®èâM -- 22 Haziran 2007; 7:09:27 >

• microph arkadaş tşk.
    türkçeleştirme baya güzel.
    belki burdan okuyup denemek isteyen arkadaşlar olur diye yazıyorum. değiştirme yapılacak klasör belgelerim içinde call of juarez klasörü içindeki data dosyası.
    c/prog. files deki coj klasörü değil. zaten orda data dosyası yok.
  • quote:

Arkadaslar bu mesaja resim koyamadıgımdan ilk mesefa resim koyuyorum. Tamam ilk bolumu gectim sonra allahtan türkçe yama buldum onu indirdim sonra biras bisiler anlamaya basladım. Ve sonunda resimde gordugunuz yere geldim Ama burda suzandan silah çal diyor. Bnde size yemin ederimki kutuları ust uste atarak balkona cıkcam die 1 saat gecti. Sonunda gectim tam hatunun arkasındaki kapıyı actım sanki orası bozuk gibi. İçerde hiç birsey olmadıgına ragmen kapı acılıyor. İçerinin rengide bir acayip haaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nv gece -- 23 Haziran 2007; 1:25:28 >

• Arkadaslar son bir soru daha sorcam

Ben simdi zoraki 4. bolume gelebildim ama burda bir kopru var. Bu kopru yıkılınca trene binmek için baska bir yol bul dio. Bende bu yolu bir turlu bulamadım. İhtimalleri resim ustune isaretledim ama o ihtimallerin hiç biri tutmuyo. Karsıdan karsıya atlayamıyorum ustteki agacada tutunulmuyo. Burdan baska bir yol bir ihtimal yok ama ...

Resim ilk mesajda
  • ya orası illet biyer orayı çok zor geçmiştim ama oyunu oynayalı çok oldu sanırım şöleydi kendini nehire at sonra biraz gittikten sonra kıyıya doğru çıkmaya çalış biyere çıkıcaksın ordan gidiliyodu sanırsam fazla kaptırma nehire taşlara çıkarsın
  • hee orayı biliyom ben de orda yarım saat uğraştım ama snounda bi köşe vardı ordan yukarı çıktım galiba

oyun ilk çıktığı zaman bitirdiğim için unuttum şimdi kusura bakma
  • Dostum benn zaten nehirden karaya cıktım sonra kopru varya onun ustundeki dagdayım. Tam ordan cektim fotografı zaten
  • kırbaçla biraz yukarı çıkıp ööle atlamayı dene
    quote:

Ben simdi zoraki 4. bolume gelebildim . Ama kopru var ondan sonra madene giderken bir agaç var ama bir turlu gecemiyorum. Gecilcek gibide degil acayip mesafe kalıyo. Nası olcak anlamadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.