Şimdi Ara

Call of Juarez: Gunslinger (ANA KONU-ÇIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
4
Favori
35.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Oyunun 15 dolar satılacağını görünce tamamen soğudum oyundan. Oyun çok mı kısa olacak, çokmu kötü olacak neden 15 dolar ? Bekliyordum o kadar ya. Fos çıkacak anlaşılan.

Kazıklanmaya alışmış bir nesil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

quote:

Oyunun 15 dolar satılacağını görünce tamamen soğudum oyundan. Oyun çok mı kısa olacak, çokmu kötü olacak neden 15 dolar ? Bekliyordum o kadar ya. Fos çıkacak anlaşılan.

alakası yok.
  • quote:

quote:

quote:

alakası yok.

50$ olsaydı fiyatı?
  • Bound in blood kafasında olacak oyun, yani oldukça iyi olacak, malum cartel saçmalığıyla yapımcı dersini aldı, fos çıkma ihtimali düşük ama yine de beklentileri çok yüksek tutmamak lazım.

Zaten videolardan ilk iki oyundan bir hayli etkilenildiği anlaşılıyor, o mekanikleri geri getirmişler.
  • Çıkış tarihi açıklanmadı değilmi daha?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Çıkış tarihi açıklanmadı değilmi daha?

22 mayısta çıkıyor.
  • Merakla beklediğim bir oyun daha. İnşallah Call of Juarez Bound in Blood'daki zevki verir.
  • Efsane geri dönüyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

alakası yok.

50$ olsaydı fiyatı?

ubisoft gibi bir firmanın adı call of juarez olan bir oyunu 15$ satması düşündürücü

• Oyun sadece dijital olarak satılacak fiyatı da gayet iyi beklemedeyiz.
  • Genel yoruma bende katılıyorum ilk iki oyunda ki western havasını üçüncü oyunda bozarak büyük bir hata yaptılar ortalık fps den geçilmiyor call of juarezi farklı yapan western olmasıydı hatadan dönülmesi güzel olmuş umarım oyunda güzel olur bu arada benim gözümde en güzel ilk oyundu konu sağlamdı oynanış güzeldi grafikler iyiydi daha ne olsun .
  • grafikler eskisi gibi pek fark göremedim..
  • Beklemedeyim çok bir şey beklemiyorum RDR gibi bir şey çıksa keşke
  • Son oyunu oynamamıştım modern zamanda geçmesi kötü olmuştu şimdi tekrar western tarzı yapmışlar sevdiğim tarzda olmuş 22 Mayısta çıkıyor olması çok iyi oldu oyun açlığımızı bi süre bastırır.
  • Oyunu ilk duyduğum zaman ki heyecan yok,efektler falan hoşuma gitmedi hiç. Bakalım nasıl olacak
  • Oyuna mp koymamaları kötü olmuş, halbuki BiB'daki gibi güzel olacaktı. Umarım senaryosu birşeye benzer, aksi halde oyunu 15$ olması bile kurtarmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 10 Mayıs 2013; 16:48:05 >
  • Açıkcası fiyat beni biraz tedirgin etti :/ Neyse bekliyoruz ! Umarım kutulu fiyatı da buna yakın olur çünkü bu oyunu kutulu olarak temin etmeyi daha çok istiyorum inş kutu içeriğide güzeldir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

Açıkcası fiyat beni biraz tedirgin etti :/ Neyse bekliyoruz ! Umarım kutulu fiyatı da buna yakın olur çünkü bu oyunu kutulu olarak temin etmeyi daha çok istiyorum inş kutu içeriğide güzeldir....

Malesef kutulu olarak çıkmayacak PC için sadece steam üzerinden satışa sunulacak fiyatıda 15$ dolar olacak...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.