Şimdi Ara

Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
10
Favori
26.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gesso

    Merhaba Spycho

    Oyun sistem belleğini aştığı durumlarda da oyunda takılmaya neden olabilir. Bu oyun için önerilen bellek 12gb olarak belirtilmiş.

    Ben oyunun grafik ayarlarını Multiplayer için belirledim. Hikaye bölümleri için daha yüksek seçilebilir.
    Sistemin tamamı: Ryzen 1700x İşlemci, GTX 970 Ekran Kartı, DDR4 16 GB Bellek.






    Anladım hocam teşekkür ederim. Enteresan bir durum oyuna bir giriyorum yağ gibi akıyor hiç kasmıyor, bir daha çıkıp giriyorum inim inim inliyor. Fark ettiğim bir şey var oyunda ayarlara girip ayarlarda değişiklik yapınca oyunda takılmalar gözle görülür şekilde artıyor, takılmıyorken takılmalar başlıyor falan. Oyunu açıp hiçbir şekilde grafik ayarlarına girmeden sadece oyunu oynayınca kasmalar olmuyor. Olsa da çok nadiren 1 kere 2 kere oluyor 30 dakika boyunca maksimum. Oyundayken ayarlara girmek sıkıntı yaratıyor buna %100 eminim.

    Sistemimi imzamda görmeyenler için yazayım.

    İşlemci: i5 4690k (3.5 ghz stok hız)
    Ekran kartı: gtx970 (1380 mhz stok hız)
    Ram: 8 gb

    Kullandığım ayarlar şunlar:

    Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU]

    Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU]

    Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU]

    Bu aşağıdaki görüntüyü de oyundan aldım, sabit bu şekilde kalıyor hep ram 7.5 - 8 arası ve Vram 3.6 - 4.0 arası sabit ve bu resmi aldığım bölüm boyunca çok rahat oynadım. Sadece 1-2 defa anlık bölüm başında takılma oldu o kadar.

    Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU]

    Ayarları ne yaparsanız yapın oyun o belleği tamamen kullanıyor onu fark ettim ve takılmalar sadece bellekle alakalı değil öyle olsaydı her zaman yapardı bunu bir takılma olup, bir olmamazlık yapmazdı. Çünkü herkesin ekran kartı belleğini tam kullanıyor bu oyun.

    Neyse hocam teşekkür ederim mesajın için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 10 Kasım 2017; 20:8:22 >




  • her oyun sadece benim ping 2 çizgi acayip sinir olmaya başladım hele o killcam i izlemesi resmen acı veriyor 1e1 de birini öldürmem için onun aim i kötü alması gerekiyor yoksa hiç şansım yok daha önce ki cod oyunlarda ping hiç bu kdr kötü olmamıştı şimdi güzel bir oyun ve ping bütün zevkin içine ediyor
  • Senaryo modunda grafikler, sinematikler ve sesler çok iyiydi lakin atmosfer ve derinlik olarak cod 2 ile kıyaslanamaz, her şeye rağmen gayet iyiydi.
  • Senaryoyu dün gece bitirdim. Atmosfer, oynanış, çevre efektleri ve özellikle de dikkatimi çeken yapay zekası ile çok beğendim. Yapay zekayı neden beğendim dersem, cod 1 veya cod 2'deki gibi kendi adamlarımız salak salak durmuyorlar, gerçekten düşmanı vuruyorlar, size yardımcı oluyorlar. Eski COD'ta senaryoyu oynarken hep kendimiz yalnız ilerliyorduk, hep karşımıza tek başımızayken düşmanlar çıkar, öldürür öldürür ilerlerdik. Bu oyunda öyle bir şey yok. Hep yanında birileri var. Hep mangalar halinde, takım halinde ilerleyiş var. Bunu sevdim. Sadece nasıl desem hikaye birazcık kestirip atılmış, kısa tutulmuş, mevzuyu uzatmamışlar hiç. Misal COD 2'de ben senaryo modunda Carentan'daki bölümü ilk oynayışımda yarım saatten daha fazla sürede bitirdiğimi biliyorum burada çok kısa sürdü o tarz bölümler.

    Zorlukla da alakası olabilir ben oynadığım tüm COD oyunlarında "Regular" modunda oynadım ve ilk defa bu oyunda Regular'da önceki oyunlara oranla çok kolaylık hissettim.
    Bu yüzden oynamayan varsa kesinlikle Regular zorluğunda oynamasın en azından bir Hard yapın derim. Yoksa çok kolay gelebilir size.

    İsteğe bağlı olarak yaralı arkadaşlarımızı kurtarma, çatıştığın düşmanın teslim olabilmesi gibi küçük detaylar hoşuma gitti. Bir tek şu düşmanı kafadan vurunca çıkan enteresan bir ses var onu beğenmedim, gereksiz olmuş. Belki multiplayer için yapmışlardır.

    Ben şahsen yukarıda da söylediğim gibi atmosfer olarak COD 2 zamanlarımı yaşadım, atmosferi kötüleyemem. COD'un son yıllarına bakarsak bu oyun kesinlikle olmuş senaryo olarak. Mutlaka oynamanızı tavsiye ediyorum.


    Ben ayrıca bir şeyi çok merak ettim bu bölüm başlarındaki ve bazen bölümün ortalarında da çıkan sinematikler gerçek bir filmden falan mı alınmış? Ciddi olarak soruyorum, bunu düşündüm yani görüntü o kadar gerçek ki sinematiklerde sanki bir filmden kesitler izliyormuş gibiydim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 11 Kasım 2017; 15:3:35 >




  • Merhaba arkadaşlar silahların da prestij seviyeleri yükseliyor. Acaba özellikleri nedir?
  • Arkadaşlar sunuculara bağlandıktan sonra yaklaşık 30 sn geçmeden spawn olamıyorum, böyle bir sorunla karşılaşan var mıdır acaba?Mesela TDM giriyorum daha ilk saniyeden oyuna bağlandığım halde 30 saniye geçtikten sonra oyun beni spawnlıyor.Bu sırada diğer oyuncular oynuyor tabii.
  • Beraber oynamak isteyenler varsa eklesin beyler;

    http://steamcommunity.com/id/LucasAuAn/
  • ilk prestige silahın üstüne clan tag ikincisi kill counter koyuyor
  • nvidia driverınız 388.13 se onu 388 e çekin aradaki farka inanamıcaksınız fps 30-40 lara düşüyordu şimdi 60-100 arası ve ping barı 2 çubuk göstermesine rağmen lag ortadan kalktı artık 1e1 de adam gibi kapışa biliyorum direk adamı görmeden ölme olayı ortadan kalktı
  • http://oyungezer.com.tr/haber/51346-call-of-duty-wwii-inceleme

    Şu üstteki linkte hikayeyi yorumlamışlar haklı oldukları yerler var özellikle karakterin Teksas'lı 19 yaşında bir bebe olması, oyunu sadece Amerikan'ın gözünden görmemiz, Band of Broterhs dizisinden bire bir benzetmeler olması (özellikle Teğmen'le olan kavgalarımız bire bir kopyası olmuş dizideki hikayeden), hiç Sovyet cephesinin olmaması , takım arkadaşlarımızın daha yardımsever olması falan bunlara iyi değinmişler.

    Fakat sövdükleri yerde de çok abartmışlar bu oyun linkteki elemanların kötüledikleri kadar kötü bir oyun değil. Ben bu kötüleyenler, daha doğrusu abartarak kötüleyenleri anlamıyorum, seneler sonra adamlar oyuncuları dinleyip 2. Dünya Savaşı temasına geri dönmüşler bence öpüp başımıza koymalıyız, şahsen eğlence olarak oyun gayet de eğlendiriyor. Önemli olan şu eğer Activision WW 2 temasına devam edecekse bu oyunun kötü yanlarını görmezden gelebiliriz. Hikaye genel olarak üstte de dediğim gibi eksik kalmış, çok anlatılmayan işlenmeyen mevzular var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faltuner

    ilk prestige silahın üstüne clan tag ikincisi kill counter koyuyor

    Teşekkür ederim dostum :) Vurduğun kill olsun ^^
  • Her anlamda güzel bir yapım olmuş.Ses,grafik ve senaryo gayet keyifliydi.Ancak senaryo aslında tam olayların şiddetlendiği bölgelere gelmeden bitti.

    Bana sanki bu ikinci dünya savaşı teması devam edecek gibi geliyor bir sonraki oyunda da.
  • yeni bir şey öğrendim fps 60 ın altındaysa ping 3 çizgiden 2 çizgiye düşüyor yani 60 fps in altında oyunu oynamanın imkanı yok sürekli boşa sıkılan mermiler görmeden ölmeler falan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 12 Kasım 2017; 15:42:42 >
  • sanki sıkıntısız çıkış yapmış gibi bir haftadan fazla süre geçmesine rağmen PC için halen update gelmedi.

    konsollara cuma günü gelmiş, PC'ye de cuma gelir hafta sonu daha rahat oynarız dedim adamların konsollar kadar umurunda değil anlaşılan.
  • oyun ilk basladıgında gemiden denize inince nasıl ilerliyoruz daha baslamadan takıldım
  • Oyunda harita sayısı çok az ve bu artık can sıkıcı hale gelmeye başladı. Olan haritalardan USS Texas ve Gustav Cannon hiç sevmediğim haritalar oldu. Gustav Cannon keskin nişancılar için sevilebilecek bir harita. Bana hitap etmediği için sevmiyorum. USS Texas fena bir harita değil aslında lâkin her şeyin üstüne çıkılabilmesi oyunun keyfini baltalıyor. Diğer haritalarda benzer yükseklikte yerlere çıkılamazken bu gemi haritasında çıkılabiliyor. Haritada işaretlediğim yerler hacim olarak haritayı daraltmak dışında bir işlemi olmaması gerekirdi. Bazı yapıların altından geçebiliyor olmamız sorun değil ancak üstüne çıkılması haritayı içinden çıkılmaz bir hale getiriyor.

    Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesso -- 12 Kasım 2017; 19:40:40 >




  • gesso kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, yaratıcılık olarak sıfır haritalar.

    Öyle ki USS Texas mapi Black Ops 2'deki Hijacked mapinin WW2'ye uyarlanmış hali. (aynı b*kun laciverti)

    Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU]

    Gustav Cannon ise bana MW2'deki Derail haritasını anımsattı, o map de boydan boya uzun ve fazlasıyla sniper kullanılan mapti.

    Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU]

    Eski haritaların isimlerini hatırlamadığım için google da arama yaptım, valla MW2 - Black Ops 1-2 haritaları ne efsaneymiş.

    Bi ara gaza geldim hem bonus map Carentan ve gelecek diğer maplar için Season pass alsam mı diyede. Adamlarda yaratıcı harita yapacak kapasite yok.



    3. dakikadan sonra seyredin, bir çok model copy-past. Ağır olacak belki ama göt kadar map yapıyorsun zaten biraz özen ya.


    EDIT: Bunu da Playstation konusunda gördüm;

    Call of Duty: WW2 Kapak Resmi Çalıntı Mı?
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/129845504

    (Direkt mesaj linkini kopyalamama rağmen yönlendirmiyor, gün geçmiyor ki bir yeri bozulmasın forumun)


    Hazıra o kadar almışlar ki inovasyon sıfır adamlarda. Gidip lootbox eklesinler, bi cacığa yaramayan headquarter eklesinler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 12 Kasım 2017; 21:12:8 >




  • 15'inde maaş yatsında alayım
    Cod 2 ve MW'den sonra seri bozmuştu çok ama bakalım.
  • Hocam ilk oyun başlarken tekneden denize düşüyoruz ya ordan nasıl ilerliyoruz takıldım gecemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahhh ah.Nerde o eski haritalar.Ulan 10 saniyede baseden karşı takım baseine koşulan haritalara lanet olsun.



    Bi de SD modu iyice ölmüş hatta yerin dibine girmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.