Şimdi Ara

Call Of Duty World At War Zombie Mod Yardım Lütfen ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
18.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Call Of Duty World At War'da İnternet Cafemde Ağ'dan Zombie Haritalarını Oynamak İstiyorum . Haritaları Mods klosör'üne atıyorum . Call Of Duty Solo'dan girdiğimde Mods'da harita gözüküyor . Fakat Oyuna Girmiyor . Call Of Duty Multiplayer'dan Mods'a girdiğimde Harita Gözükmüyor Bilen Varsa Yardımcı Olabilirmi ..

• Tek kişi olarak oynamak istiyorsan solo kısmından mission select'deki zombie haritalardan birini seçip oynayabilirsin, lan üzerinden çok kişili oynamak istiyorsan cooperative bölümünden lan host ile server kurman yeterli ama oynamak için en az iki kişi gerekir, modlar ile bir ilgisi yok.
  • İlgin İçin Teşekkür Ederim . Peki İndirdiğim Zombie Haritalarını Mods Kısmınamı Atacağım . Yoksa Başka Bir Klasöremi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliicii

İlgin İçin Teşekkür Ederim . Peki İndirdiğim Zombie Haritalarını Mods Kısmınamı Atacağım . Yoksa Başka Bir Klasöremi ?

Cod WaW da haritaları mod olarak indirmiyorsun, zaten haritalar oyunun yaması içerisinde.
    Yani şöyle söyliyeyim oyunu 1.7 versiyonuna yani en son versiyonuna yükselttiğinizde tüm yeni zombi haritaları oyuna otomatik yüklenmiş olur. Kısacası indirdiğimiz yamaların tamamı aslında Map Pack dir.

Ayrıca korsan zombi internetten oynamak istiyorsan şimdiden söyliyeyim çok karışık, tabi biz yaptık bir ara ama bir rehber bulup onu takip ederek yaptık o rehberi kesin bulman gerekir.
  • ya arkadaşlar ben ps3ten giriyorum nazi zombiye yanlız internet üzerinden değil tek başıma yukarya çıkıyorum aşağıdaki help yazan kapıyıda açıyorum ama ondan sonrası yok diğer zombi bölümlerinede giremiorum kapalı gösteriyor sadece 1.bölüm var 2. bölüm vercult mü öle bişi o açılmıo. 1.bölümde yukarı çıkıyorum ama ondan sonrası yok dışarıyada çıkarmıyorum oyun orda son mu buluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

Tek kişi olarak oynamak istiyorsan solo kısmından mission select'deki zombie haritalardan birini seçip oynayabilirsin, lan üzerinden çok kişili oynamak istiyorsan cooperative bölümünden lan host ile server kurman yeterli ama oynamak için en az iki kişi gerekir, modlar ile bir ilgisi yok.

monzales yorum attım bana bi yardımcı olurmusun?
  • WaW daki diğer zombi mapleri paralidir.PSN Storedan alinir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.