Şimdi Ara

Call Of Duty® World At War (BABA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
9.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hakanfarel

ben oynuyorum suan xbox360 da indirdim ama burası playstatıon bölümüydü dimi karıştırdımm pardon [;

oyun olagan üstü arkadalar şiddetle tafsiye ederim

bende pc de oynuyorum gercekten zevkli ps3'e de almayı dusunuyorum suan
  • Lecturer Şu Oyunu Alsanda Bir İnceleme Patlatsan...
  • Ps3 için ne zaman geliyor oyun İstanbul'a?
    Salı diye duymuştum ama emin değilim.
  • Bugün yarın gelir oyun bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

Bugün yarın gelir oyun bana

gelmese olmazdı zaten
  • ya fps oyunlar 1-2 saat kadar oynayınca bende kusma hissi yaratıyor aynısı başına gelen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobe_bryant1977

ya fps oyunlar 1-2 saat kadar oynayınca bende kusma hissi yaratıyor aynısı başına gelen varmı?

hoca hamilesindir sen
  • bazı oyunlarda oluyor mesela bende şöle birşey olmuştu cod 4 oynadım ama yaklaşık 12 saat falan multi sabah başladım akşama kadar.uyku moduna geçtiğimde kafamda bombalar karşımda ateş edenler falan gördüm resmen.uyuyamadım belli bir süre..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 10 Kasım 2008; 19:08:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirarca

quote:

Orjinalden alıntı: kobe_bryant1977

ya fps oyunlar 1-2 saat kadar oynayınca bende kusma hissi yaratıyor aynısı başına gelen varmı?

hoca hamilesindir sen

Açıkcası aynısı bende PES ve FİFA oynarken oluyor.4 saat durmadan oynarsam en az 1 hafta oynayamam.Elim gamepad e gitmez.COD4 oynarkende oldu.Karşına adam çıkıyo,öldür,çıkıyo,öldür,ilerle,öldür....

• quote:

Orjinalden alıntı: Giannizzero

Almanlar,japonlar veya sevmesem de Ruslarla oynayabiliyor muyuz,ondan haber verin.Okadar para verip gene Amerikalı muhabbeti hiç çekemem

oynuyorsunuz simdi bitirdim oyunu hatta oyunun sonunda bayragınızı bile dikiyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: console-master

bazı oyunlarda oluyor mesela bende şöle birşey olmuştu cod 4 oynadım ama yaklaşık 12 saat falan multi sabah başladım akşama kadar.uyku moduna geçtiğimde kafamda bombalar karşımda ateş edenler falan gördüm resmen.uyuyamadım belli bir süre..:)

Aynısı bana sabah 6 dan öbür sabah 4 e kadar (pc de) sadece 1 saat(toplam xD) ara verip oynadığım zaman başıma gelmişti,iki gün boyunca güzümü kapatınca martyden ölüyodum
  • Baba konu .. iyimiş Oyun süper nasıl yetişcem bu kadar oyuna bilmiyorum...Biri bitmeden biri başlıyor ne güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: peace_346

quote:

Orjinalden alıntı: Giannizzero

Almanlar,japonlar veya sevmesem de Ruslarla oynayabiliyor muyuz,ondan haber verin.Okadar para verip gene Amerikalı muhabbeti hiç çekemem

oynuyorsunuz simdi bitirdim oyunu hatta oyunun sonunda bayragınızı bile dikiyorsunuz

Hem multi hem senaryo modunda Almanlarla oynayabiliyormuyuz yani

• ne zman gelicek hem ne zman serverlarımızı doldurmaya başlarız acaba????
  • Oyunu pc-mde oynuyorum ancak bence 4 kadar iyi olmamis. Oyunu bitirecegimi bile sanmiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

Oyunu pc-mde oynuyorum ancak bence 4 kadar iyi olmamis. Oyunu bitirecegimi bile sanmiyorum..

bencede 4 kadar sürükleyici değil

ruslarla oynuyorsunuz..
  • Bu oyunu alın oynayın sömürün ilk satacak olandan alacağım haberiniz olsun. Aklınızın bir köşesine yazın, ne zaman cod5 i elden çıkarmak isterseniz rds vardı alacak diyin satın baya gayrı
  • arkadaşlar. şu oyunu oynayanlar,bitirenler yorumlarını yazsınlar. yazsınlarki almaya değermi onu öğrenelim. açıkçası ben cod4 ün önüne geçebileceğini pek sanmıyorum ama . pc olsun xbox olsun ayrım farketmez yorumlarınızı yazında öğrenelim. başka link varmı inceleme hakkında ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahoonur

arkadaşlar. şu oyunu oynayanlar,bitirenler yorumlarını yazsınlar. yazsınlarki almaya değermi onu öğrenelim. açıkçası ben cod4 ün önüne geçebileceğini pek sanmıyorum ama . pc olsun xbox olsun ayrım farketmez yorumlarınızı yazında öğrenelim. başka link varmı inceleme hakkında ?

dediğim gibi cod4 gibi değil ama oyunda bi güzel şey var hala ona kasıyorum oyunu bitirdikten sonra zombi nazilerle levellı oynuyorsunuz orası baya sarıyo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.