Yaklaşık 1 aydan fazladır oynadığım oyuna, suan baglanamiyorum. 2 gün önce modeme reset attım ve her türlü cod portunu actım ve firewall U kapadım, hatta dmz yi bile actım ama online oyna gelince CONNECTİNG SERVER yada FETCHİNG UP PLAY LİST de kaliyor.
Modemin Airties 5450, gerçi dediğim gibi oynuyordum sorunsuz ama şimdi birsey mı oldu anlamadım, oynayamiyorm...
Modeme kablo ile bagliyim ve sadece bu oyunun onlinenina giremiyorum Fifa 2010 oynayabiliyorum.
Ayrı etten pc den Call of Dutynin onlinenina rahatça girip oynayabiliyorum ama sorun Ps3 versiyonunda başladı... Anlamadım neden... Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.
Saygılarımla
Arkadaslar, kimse bilmiyor mü ???
hımm bu sorun tarzı banada olmuştu ben anti virüs yüklemiştim ad-aware onu sildim nod32 yükledim sonra oldu son günler internetini veya firewallını etkilicek bişey yükledinmi arkadaşım.....
Aynı sorun bendede var.... Butun oyunlar baglanıyor sadece call of duty mw2 baglanmıyor fetching play listte takılıp kalıyor. Daha once exper modem vardı yeni modem aldım airties 5450... siz çözebildiniz mi?
dostum internette baya bir kişi şöyle çözmüş : diyorki 20 dakika civarı bekleyince serverlar gelmeye başlıyor + bir daha da böyle bir hata olmuyor diyorlar. bir dene istersen ;)