Merhaba arkadaşlar bir arkadaşımla ne coop oynuyabiliriz nede multide parti yapabiliyoruz. Bende Nat tipi Moderate görünüyor.Private ve Online Coop - Multi parti felan yapıyorum sorun yok.Ama o arkadaşa ne bağlanabiliyorum nede o bana bağlanabiliyor. O arkadaşda nat tipi strict görünüyormuş.Ben dahil kimseyle private coop yada onlinede parti yapamıyor.Sadece online coopa ve multiye girebiliyor.
İkimizin modemide zxyel port açma felan denedim ama olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: blank42
Merhaba arkadaşlar bir arkadaşımla ne coop oynuyabiliriz nede multide parti yapabiliyoruz. Bende Nat tipi Moderate görünüyor.Private ve Online Coop - Multi parti felan yapıyorum sorun yok.Ama o arkadaşa ne bağlanabiliyorum nede o bana bağlanabiliyor. O arkadaşda nat tipi strict görünüyormuş.Ben dahil kimseyle private coop yada onlinede parti yapamıyor.Sadece online coopa ve multiye girebiliyor.
İkimizin modemide zxyel port açma felan denedim ama olmadı
Zyxel modemlerin hepsinde var sanırım bendede aynı sıkıntı var..
Aynı hata bende de var.Her oyunda karşıma çıkmıyo ama 10 oyundan 1 veya 2 sinde rastgele oluyo. Uydunet modemi var "Netmaster" .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme