< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II | PS4 - PS5 ANA KONU (337. sayfa)
-
-
Mantık çok güzel sevdiğimiz cod havasını kesinlikle yakaladı ama drc zone1 çok güzel bir harita olmuş ondan çıkamıyorum şu aralar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Strike vs yok bam bam bam…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Ps5 de warzone oynarken, dualshock 4 takınca algılıyor mu acaba ? Ya da multiplayer oynarken farketmez.
-
MW3 de eski haritalar geri dönüyor 2009 dan
arkadaşlar dün kuzenle oyuna girdik.. 3d pulse kullanmama rağmen sesim bir türlü kürşı tarafa gitmedi, oyunda da kulaklık yok ibaresi gözüküyordu. kuzende de kulaklık yok ibaresi bulunsa da onun sesi bana geliyordu. oyunun içindeki audio kısmında mikrofon test yaptığımda sesimi alıyordu..
karşı tarafa sesimin gitmeme sebebi ne olabilir, nerden düzeltebilirim?
-
kol üzerinde sessize alma tuşu var , kontrol ettiniz mi PS tuşunun altında
-
Kulaklık varken o tuş devre dışı kalıyor hocam zaten..
Aksine Benimde her kulaklık taktığımda devreye giriyor ondan söyleyeyim dedim
Hocam merhaba eğer ps5 e ps4 versiyonunu indirirseniz dusl shock 4 ü algılıyor.Aksi taktirde algılamıyor
Arkadaşlar bir dh gurubu filan varmı oynayan topluluk
Arkadaşlar invision ve ground war da oyun bulamıyor; 200 ping e kadar arayıp bağlanmıyor. Oyunu silip yükşedim ama çözülmedi. Tecrübe eden/çözen oldu mu acaba?
Yok ama bir grup kurmak lazım
-
O modları eskisi gibi oynayan pek yok. O yüzden sanırım.
-
Ranked yeni oyunda aynı yerden devam edecek mi acaba bilgisi olan var mı?
Olabilir ben genelde team deatmatch kill confirmd domnation oynuyorum
Bende aynı şekilde hocam. PSN ID ver ekleyeyim hocam
-
PSN ID: efecanITU1511
Oyunu çıktığından beri oynarım ama genelde rekabetçi yapım yoktur, Silah skinlerini kasıp prestige ilerletiyordum. Sezon 5'in bitimine 18 gün kala ranked gireyim bakayım dedim ve bağımlısı oldum. Gold 1'im şuanda kalan günlerde en azından Plat olursam bana yetecek kısa sürede bu başarı. Rank kovalayanlar varsa ekleyebilirler, kovalamayanlar da ekleyebilir normal modları da severek oynuyorum.
-
Tüm modlarda oynuyorum isteyen ekleyebilir. Klan kurmayı düşünen olursa da ekleyebilir. PSN ID: SupernovA--1980
-
Ben eklerim sizi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X