Şimdi Ara

Call of Duty Modern Warfare 3 Warzone Türk Topluluk & Clan UNKNOWNs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Selamlar,


    UNKNOWNs clan’ı olarak biz kimiz;


    2017 yılında Destiny 2 adlı oyun için Xbox platformu üzerinde kurulmuş ve zaman içerisinde Oyuncu Topluluğuna dönüşmüş bir topluluğuz.

    Bunca geçen sene ve zaman ile birlikte topluluğumuzun dan bizlere yapılan geri dönüş üzerine discord sunucumuzda Diablo 4 topluluğu da oluşmuştur.


    Şuan da Call of Duty Modern Warfare 3 ve Warzone için bir oyuncu topluluğu oluşturmaya çalışıyoruz. Tabi ki mobil oyunları unutmadık ve Mobile Legends adlı oyun ile mobil oyunlara giriş yaptık.

    Zaman içerisin de bir çok oyunda UNKNOWNs adı altında clan kurup topluluğumuz da bir çok oyunu aynı çatı altında insanlar ile oynayabileceğiniz güzel sağlıklı toxic olmayan bir oyuncu topluluğu oluşturmak en büyük arzumuzdur.


    Hızlı haberleşmek için Discord kullanıyoruz ve Discord sunucusuna girilmesini zorunlu tutuyoruz. ( Anlık iletişim için önemlidir )

    Yaş sınırlamamız yok aklı başında olan herkese kapımız açıktır, Destiny 2 de 250 + oyuncu arkadaşımız bizimle oyunu oynamaktadır. Diablo 4’te ise 100+ oyuncu arkadaşımız bizimle oyun oynamaktadır.


    En önemli kuralımız clan ya da grup içerisinde olan diğer arkadaşlara küfür, hakaret, alaycı, kinayeli sözler vs gibi durumlarda uyarı yapmaksızın uzaklaştırılacak olmanızdır. Bu kurala ciddi önem veriyoruz.

    Ayrıca Din ve siyaset , ırkçılık gibi konuşmalara sıcak bakmıyoruz bir anda ortalık karışabiliyor, bu nedenle konuşulmasına izin vermiyoruz.


    Bizimle iletişime geçmek yada Clan başvuru istekleriniz için bizimle Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Dscord linkimiz aşağıda yazmaktadır.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Clan Name: UNKNOWNs 


    Region & Platform: [TR] / [XBOX + PC + PSN]


    Sosyal medya Linklerimiz;


    Twitch        :  www.twitch.tv/trunknowns

    İstegram      :  www.instagram.com/trunknowns

    YouTube      :  www.youtube.com/@UNKNOWNsCLAN


    Discord link  : 

    discord
    Join the UNKNOWNs Discord Server!
    https://discord.com/invite/s2Y2yXpsat







  • Merhaba;


    Topluluğumuz aktif bir şekilde devam etmektedir.

    Katılmak için Discord sunucumuza giriş yapmanız yeterlidir.

  • merhaba xbox üzerinden mw3 multi oynuyorum. dün call of duty ibareli mavi renkli kuru kafa maske ile temsil edilen bir güncelleme yaptım. akşam ne kadar girmeye çalışssam da multi server'a bağlanamadım. acaba haftasonu diye bir sıkıntı mı var yoksa güncellemeye bağlı sorun mu? benzer sorunu yaşayan ya da çözüm önerisi olan varsa sevinirim.

  • Merhaba! sezon 2 pass için 790tl gibi bir ücret istiyor oyun sizce değer mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.