Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011) [ANA KONU] (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.822
Cevap
2
Favori
109.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Modern Warfare 3 PC için Collection 1 harita paketi satışımız başladı.
    Key olarak satılmaktadır. Hemen teslim. Fiyat 25 TL
    4 yeni Multiplayer haritası ve 2 SpecOps görevi içerir.

Detaylı bilgi:http://resim.donanimhaber.com/m_38508876/mpage_48/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Arkadaşlar merhaba. Modern Warfare 3 PC için Collection 1 harita paketi satışımız başladı.
    Key olarak satılmaktadır. Hemen teslim. Fiyat 25 TL
    4 yeni Multiplayer haritası ve 2 SpecOps görevi içerir.

Detaylı bilgi:http://resim.donanimhaber.com/m_38508876/mpage_48/key_/tm.htm

Bu paket neden bu kadar pahalı ve zamanla ucuzlarmı?
  • multiplayer 'da bir anda strike package assault 'ları kullanamamaya başladım. Assaultlar gözüküyor. Ama üzerlerinde unbound yazıyor. Bir türlü kullanamıyorum. Sinir oldum. Yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?
  • 2nci el cod mw 3 alırken redeem code kısmına dikkat etmemiz gerekir mi? yoksa her 2nci el cod mw3 te multi oynanır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_desat

multiplayer 'da bir anda strike package assault 'ları kullanamamaya başladım. Assaultlar gözüküyor. Ama üzerlerinde unbound yazıyor. Bir türlü kullanamıyorum. Sinir oldum. Yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?

dostum aynısı bendede oldu. options tan control kısmına gir stirke package lere tuş ata yeniden düzeliyo
  • Arkadaslar bu oyun ne zaman cikti? En son oynadigim hangisiydi hatirlayamiyorum da
  • Arkadaşlar benim oyunumda silahın karşısında duran nişangah kayboldu -şu 4 tane beyaz çubuk- normalde pek sorun olmuyor ama 3rd person görüşlü bölümlerde zorlanıyorum. Bir dosyayı silmem gerektiğini söylediler oyunda ama tam olarak anlayamadım yardımcı olabilecek var mı acaba?
  • Arkadaşlar Black Ops 2 ile ilgili bir gelişme var mı? Fragman falan yayınlanmış fakat çıkış tarihi belli mi?
  • Beyler bir serverdan banlandım hack diye halbuki hack falan yoktu servera da giremiyorum adamlara derdimi anlatmak için. Server tarafından uygulanan banı kaldırmanın bir yolu var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

quote:

Orijinalden alıntı: f_desat

multiplayer 'da bir anda strike package assault 'ları kullanamamaya başladım. Assaultlar gözüküyor. Ama üzerlerinde unbound yazıyor. Bir türlü kullanamıyorum. Sinir oldum. Yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?

dostum aynısı bendede oldu. options tan control kısmına gir stirke package lere tuş ata yeniden düzeliyo

Teşekkürler dostum. Evet control ayarları gitmiş nedense. Çok makbule geçti.
  • ne demek yardımcı olduysa ne mutlu bana
  • ben bu oyunu çoktaaan bitirdim tabi 2010 da olunca... en güzel sahneside soapın öldüğü sahne..

• arkadaşlar şimdi bugün yarın bu oyunu pc ye alacağım.normalde xbox da oynarım her cod oyununu ama bu sefer pc ye alacağım.oyunda çok fazla hile yapan var mı ve oyundaki bug durumu nedir? ayrıca oyuncular kaliteli mi yoksa noob mu? cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

arkadaşlar şimdi bugün yarın bu oyunu pc ye alacağım.normalde xbox da oynarım her cod oyununu ama bu sefer pc ye alacağım.oyunda çok fazla hile yapan var mı ve oyundaki bug durumu nedir? ayrıca oyuncular kaliteli mi yoksa noob mu? cevaplarsanız sevinirim

CaSsErDoDo CoD oyunlarını pc dışında hiçbiyerde oynamadım siz bukadar zaman siz xbox damı oynadınız.

Cevap:Evet gerçekten pc de etkileyen bir oyun.Grafik açısından süper...Nerdeyse gerçek diyebilirim...Oyuncular kaliteli...

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011) [ANA KONU]

• Arkadaşlar Cpt.Price ye yorum yok massallah 125 inden gün alıyo adam sonuçta bordo bereliymiş (birazda manyak,çünkü oynadığım cod 2 de o hep arkadaydı manyak bi cpt inanın Soap MacTavis,Truck,Kamarov,Ghost ondan daha iyi :D ) adam manyak :D ona dalasım geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: soapmactavis

Arkadaşlar Cpt.Price ye yorum yok massallah 125 inden gün alıyo adam sonuçta bordo bereliymiş (birazda manyak,çünkü oynadığım cod 2 de o hep arkadaydı manyak bi cpt inanın Soap MacTavis,Truck,Kamarov,Ghost ondan daha iyi :D ) adam manyak :D ona dalasım geliyo

mw serisindeki price onceki oyunlardaki price ın torunu,125 degil yanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyuna 2. DLC paketi çıkmış. Ayrıca 2 haritada bonus gelmiş ücretsiz...
  • Call of duty modern warfare 3 siper alma tuşu nedir arkadaşlar bi türlü bulamadım. multi oynayacam da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dâurkhôneg

quote:

Orijinalden alıntı: soapmactavis

Arkadaşlar Cpt.Price ye yorum yok massallah 125 inden gün alıyo adam sonuçta bordo bereliymiş (birazda manyak,çünkü oynadığım cod 2 de o hep arkadaydı manyak bi cpt inanın Soap MacTavis,Truck,Kamarov,Ghost ondan daha iyi :D ) adam manyak :D ona dalasım geliyo

mw serisindeki price onceki oyunlardaki price ın torunu,125 degil yanı

İkisinin de tipi aynı,Geleceğe Dönüş terk

• Oyunu bitirdim az önce. Son bölümü şöyle oynadım : Öl lan oç oço çöoço öo

Credit'lerden sonraki resim

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011) [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.