Şimdi Ara

Call of duty modern warfare 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • modern warfare 3 elit bilgisayarda yok diye biliyorum ama bugün oynarken bir adam da denk geldim acaba nasıl elit sahibi olabiliyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z21 -- 9 Ocak 2012; 17:50:08 >

• bu 10 prestijde açılan title olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Re5PecT

modern warfare 3 elit bilgisayarda yok diye biliyorum ama bugün oynarken bir adam da denk geldim acaba nasıl elit sahibi olabiliyoruz ?

Elit yurtdisinda bilgisayarda var
  • Program ile tüm title ve emblem açmıştır kullanıyordur. PC'lerde elite yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gD

Program ile tüm title ve emblem açmıştır kullanıyordur. PC'lerde elite yok.

Öyle olsaydı bir çok kez görürdük ama bu ilk oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinerajj

quote:

modern warfare 3 elit bilgisayarda yok diye biliyorum ama bugün oynarken bir adam da denk geldim acaba nasıl elit sahibi olabiliyoruz ?

konuyla alakalı link verir misin, çünkü beklediğim bir şey bu elit. Biraz araştırdım şimdilik askıya alındığına dair bilgi verilmiş...

• quote:

quote:

Başka bir yolu yok, o title sadece elite premium olursan açılıyor. PC'ler de şu an elite yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Başka bir yolu yok, o title sadece elite premium olursan açılıyor. PC'ler de şu an elite yok.

Eğer pc de elite yoksa ablem ve title de olmazdı hile kullansa bile olanlar açıldır dı büyük ihtimalle var elite.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z21 -- 11 Ocak 2012; 22:10:45 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer pc de elite yoksa ablem ve title de olmazdı hile kullansa bile olanlar açıldır dı büyük ihtimalle var elite.

Niye bu kadar inatlaşıyorsun anlamadım? Adamlar PC'ye elite çıkaracaklar da bizim mi haberimiz olmayacak ?

Oyunun title ve emblem kısmı tamamen konsollar ile aynı. Xbox ile ps3 te de oynadım. Hiç bir fark yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Niye bu kadar inatlaşıyorsun anlamadım? Adamlar PC'ye elite çıkaracaklar da bizim mi haberimiz olmayacak ?

Oyunun title ve emblem kısmı tamamen konsollar ile aynı. Xbox ile ps3 te de oynadım. Hiç bir fark yok.

Tamam haklısın.

• PC'lerde Elite Yok, Prestij 10'da Açılan Bir Title'de Değil, Muhtelemen Hack Türhevi Programlarla Yapmıştır.
  • Arkadaşlar oynu kurarken mp.villa.ff hatası aldım yoksay deyip geçtim daha sonra oyna girerken videolar ne her şey gösterirdikten sonra 'Direct3dDevices9:Present failed Driver internal Error ' hatası veriyor Dirext 9 var bende windows xp , Asus x1550 ekran kartım var yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

Orijinalden alıntı: tinerajj

quote:

konuyla alakalı link verir misin, çünkü beklediğim bir şey bu elit. Biraz araştırdım şimdilik askıya alındığına dair bilgi verilmiş...

merhaba arkadaşım pc için henüz elite çıkmadı. Yakında çıkarmı bilmiyorum çıkar gibi inşallah. Ancak o gördüğün amblem hack programı ile açılabiliyor. kendim denemek için açtım denedim test ettim herhangi bir ban vesair olmadı.

• arkadaşlar merhaba, ben henüz 2 gün önce aldım mw3 ü. Fakat önemli bir sorun var. Bilgiayarımda oyunu açıyorum ve başlıyorum. Ardından yürümek için kontrol tuşlarını kullanmaya başlıyorum fakat, w, s, a veya herhangi ayarlanmış bir yön tuşuna bastığımda karakter önce bekliyor, sonra birden yürümeye başlıyor ve gittiği yere kadar gidiyor... Oyunu sildim, yeniden kurdum, kontrolleri resetledim, ram ve ekran kartından kaynaklanan kasma sorunu olduğunu düşündüm fakat hiçbiri değil. Oyunda sorun yok, karakterin ilerlemesi çok büyük bi sıkıntı oluyor benim için... oyunu aldığım yere de sordum ama o da birşey bulamadı. Yardım edin lütfen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.