Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.137
Cevap
5
Favori
302.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben COD umu istiyorum diyenler epey artmış.sabırsızlanır oldum bende çıksın artıkın.
  • efekt-grafik falan manyak bir an önce cıksın su oyun yaw
  • Bu oyun multiplayer açısından zengin bir oyun olucak
  • En azından eski bir hikaye yok sanırım..
    gerçi güzel oluyordu 1-2-de
    bakalm gelsinde bi görelim R6 Las VeGaS kadar varmı
  • gereksinim de o kadar fazla bişey istemiyor yaw ooo süper valla sabırsızLıkLa cıkmasını bekLiyoruz
  • Bence modern savaşları ele almakla çok iyi yaptılar.Kusura bakmayın ama 2.Dünya Savaşı üzerine kurulu oyunların artık POKU çıktı.Arkadaşlar Benim Sistemim İntel Pentium 4 2.66 Ghz 1 Gb 533 DDR ATI Radeon x2600Pro 512 Mb GDDR 2 DVD-Writer kaldırır mı bu sistem Call Of Duty +'ü.Eğer kaldırmazsa neleri değiştirmem gerekiyor lütfen yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barf -- 15 Eylül 2007; 23:33:48 >
  • 1024*768 de low-medıumda oynarsın anca..

quote:

Orjinalden alıntı: Barf

Bence modern savaşları ele almakla çok iyi yaptılar.Kusura bakmayın ama 2.Dünya Savaşı üzerine kurulu oyunların artık POKU çıktı.Arkadaşlar Benim Sistemim İntel Pentium 4 2.66 Ghz 1 Gb 533 DDR ATI Radeon x2600Pro 512 Mb GDDR 2 DVD-Writer kaldırır mı bu sistem Call Of Duty +'ü.Eğer kaldırmazsa neleri değiştirmem gerekiyor lütfen yardım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barf

Bence modern savaşları ele almakla çok iyi yaptılar.Kusura bakmayın ama 2.Dünya Savaşı üzerine kurulu oyunların artık POKU çıktı.Arkadaşlar Benim Sistemim İntel Pentium 4 2.66 Ghz 1 Gb 533 DDR ATI Radeon x2600Pro 512 Mb GDDR 2 DVD-Writer kaldırır mı bu sistem Call Of Duty +'ü.Eğer kaldırmazsa neleri değiştirmem gerekiyor lütfen yardım.

haklısın artık gınağı geldi artık 2.dünya savaşı oyunlarından,iyi ki tekrar 2.dünya savaşı olayına girmediler yoksa çok kan kaybederdi yapım,zaten yapımcılar da bunun farkındadır.

sistemine gelirsek biraz işlemcin aksar gibime geliyor diğer bileşenler yeterli gibi görünüyor,demo çıkınca indir ve dene,eğer işlemcin dediğim gibi aksarsa bütçene uygun birşeyler al..

• quote:

Orjinalden alıntı: _xMx_

quote:

Orjinalden alıntı: Filistin

Ne bf2 türüne dönmesi yav araç maraç kullanamiyoz adam gibi o kadar süper araç modellemesi var ama kullanamıyoz multiplayer sadece araçsız bölümler olucakmış bari botlar araç kullansaydı yeterki olsun yani modern savaş adı üstünde bunda helikopter jet tank gibi şeyler olur

Konunun önceki sayfalarına bakarsan tekerli bölümlerde tank ve helikopter kullanılabileceğini görürsün Sen yenisin galiba

Ama multiplayer araç kullanılmıcak demişlerdi sadece singleplayer da olucakmış oda bazı bölümlerde.Multiplayer da araç kullanılıcağını bilmiyordum

Aslında yeni sayılmam

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _xMx_

quote:

Ne bf2 türüne dönmesi yav araç maraç kullanamiyoz adam gibi o kadar süper araç modellemesi var ama kullanamıyoz multiplayer sadece araçsız bölümler olucakmış bari botlar araç kullansaydı yeterki olsun yani modern savaş adı üstünde bunda helikopter jet tank gibi şeyler olur

Konunun önceki sayfalarına bakarsan tekerli bölümlerde tank ve helikopter kullanılabileceğini görürsün Sen yenisin galiba

Ama multiplayer araç kullanılmıcak demişlerdi sadece singleplayer da olucakmış oda bazı bölümlerde.Multiplayer da araç kullanılıcağını bilmiyordum

Aslında yeni sayılmam

Yanlış anlamışsın beni multiplayer da araç kullanamayacağız tek single player da demek istemiştim ben. Senin multiplayerdan bahsettiğini fark etmemişim. Genel anlamda konuşuyorsun sandım çok özür dilerim

• bu grafikleri inşallah benim pc kaldırır.
    gforce fx5500
    2.8 ghz
    512 ram
    nasıl almalımıyım oyunu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaramazprens

bu grafikleri inşallah benim pc kaldırır.
    gforce fx5500
    2.8 ghz
    512 ram
    nasıl almalımıyım oyunu?

dostum CoD oyunu genellikle sistem istemiyo fakat bu oyun çok farklı olacağa benziyor.daha sistem gereksinimler açıklanmadı sanırsam ama sansını zorlama bence
  • quote:

gforce fx5500
    2.8 ghz
    512 ram
    nasıl almalımıyım oyunu?

bence alma..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

quote:

gforce fx5500
    2.8 ghz
    512 ram
    nasıl almalımıyım oyunu?

bence alma..

fx serisi kesin kaldırmayacak orası kesin,ram yetmez,işlemcin 2,8 ama ne core 2 duo mu?,D mi?,Single core mu?
  • Yeni ss ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 21 Eylül 2007; 16:42:30 >

• İlk ss süpermiş.
  • 3ncü SS çok hoşuma gitti.Deli geliyor COD bu seferr
  • Multisi çok tutulacak galiba
  • Mp her zaman çok tutulmuştur bundada tutacağı kesin bu sslerden snra Cod 2 Mp hala çok zevkli.
  • 3. SS gerçekten gözalıcı. Sağlam bir oyun olacağı kesin.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.