Şimdi Ara

Call of duty Modern Warfare 2 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler şahsen ben diyorum ki "Ghost" ölmedi neden mi ? Çok mantıklı açıklamalarım var.
    Öncelikle sorucağınız bütün sorulara teker teker cevap verebilirim.
    Bölümü türkçe olarak oynadım.Oyunun başında iki sniper Ozone Ghost ve Roach(Biz) olarak ve birkaç kişi daha ile oyun başlıyor.Hedefimiz Makorov'un evi.Captain Price Soap ve Nikolai Afganistan'da Makarov ile ilgili bilgi arıyorlar.Tamam buraya kadar güzel herşey ama makorov'un evine geldiğimizde karşımıza tuzaklar çıkıyor ve eve kadar geliyoruz yoldaki düşmanları öldürüp.İki Sniper Yani Archer ve Sniper isimli iki karakter bizi ordan rahatça görebilecek 217mm'lik Sniperlara sahipler.Makarov'u evinde bulamıyoruz.Bizde onun belgelerini buluyoruz.Ve bunları bir Hard-Disk'e atiyoruz belgeleri rahat bir ortamda okumak için bu belgeyi korumamız lazım 15-20 dakika orda savaşıyoruz.Bi anda adamlar çoğalmaya başlıyor ve kaçıyoruz.Yoldaki adamları öldürürken Shepard Heliyle geliyor.Bundan hemen önce Sniperler diyor ki.Shepard'ın geldiği yer tahliye bölgesi.Sniperler Diyor ki ""Tahliye bölgesini görmek için Pozisyon değiştiriyoruz 30 saniye yardımda bulunamayacağız"" Burayı okudunuz.Orda Shepard'a belgeyi verince shepard bize ondan sonra Ghost'un omuzuna sıkıyor.Evet sonra bizi tutup bir hendeğe atıyolar ama bundan önce Captain Price bize Sheparda güvenmemiz olduğunu söylüyo fakat çok geç."Bizim Üstümüze"Benzin dökülüyor ve Şerefsiz Shepard üstümüze purosunu atarak ordan uzaklaşıyor.Bölüm bitiyor.Soap Ghost ! Roach ! diye bağırıyor Captain Price They're Dead diyor.Captain Price bizim konuşmadığımızdan öldüğümüzü düşünüyor fakat tahmin yanlış.Oyunu türkçe oynarsanız.Captain Price'ye bizim öldüğümüzü söyleyecek herhangi bir güç yok.Herkez Shepard'a çalışıyor ve onlarda söylemez ne olduğunu zaten Shepard öldüğümüzü biliyor.Captain Price öldüğümüzü nerden öğrendi ?Sadece Captain Price Nikolai ve Soap birlikte çalışıyorlar.Sizce de garip değil mi ? Ve O Archer ve Sniper'e ne oldu ? Onların ordan çıkmaları lazım ve bizi de bulmaları lazım ve onlar tahliye alanını izliyolar.Shepard gittikten sonra çıkmışlardır.Ve ayrıca evin içinde hala Ozone duruyordu. Ben bu bölümü 6 kere bitirdim 3 kere de noclip ile bitirdim.Muhtemelen ölmediler.Roach ölmüş olabilir zaten yaralıydı ama ghost'un ölmesi için bir sebep yok.Sorularınızı sorabilirsiniz







  • Boşuna komplo teorisi yazmışsın.Ghost orada cayır cayır yanıyor + magnum mermisi yemiş daha neyin hesabı bu.Yeni çıkacak oyunda ( eğer fake sızıntı haberi değilse ) flashback şeklinde ghost eski anılarını oynarız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kımyasal

    Boşuna komplo teorisi yazmışsın.Ghost orada cayır cayır yanıyor + magnum mermisi yemiş daha neyin hesabı bu.Yeni çıkacak oyunda ( eğer fake sızıntı haberi değilse ) flashback şeklinde ghost eski anılarını oynarız.

    Oyunu NoClip ile oynamanı öneririm ghost'un tam olarak omzuna değil.Omzunu sıyırarak magnum mermisi geliyor ve yanımıza atılırken yani yakılmadan önce gözlerini kırpyor.Yeniden oyna.
  • Öyle olsa bile artık Ghost u yeni oyunlara koymazlar
  • yav he he
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.