Şimdi Ara

Call of Duty filmi geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Activision Blizzard son haftalarda oldukça hareketli fakat bu hareketliliğin sebebi Call of Duty: Black Ops III’ün çıkışından ötürü değil. Activision Blizzard yeni bir stüdyo açtığı için oldukça hareketli. Fakat açılan bu stüdyonun bir farkı var. Bu stüdyoda oyun geliştirilmeyecek, film geliştirilecek. Peki, Activision Blizzard ilk önce neyin filmini çeker dersiniz? Tabii ki Call of Duty!
     Call of Duty filmi geliyor!


    Activision Blizzard Studios ismine sahip olan bu yeni stüdyo Nick van Dyk yönetmeliği altında olacak. Pixar, Marvel ve Lucasfilm firmalarında büyük pozisyonlarda görmüş olduğumuz Nick van Dyk, yaptığı açıklamalarda stüdyo için oldukça heyecanlı olduğunu belirtti. Activision Blizzard Studios cephesinin tek görevi Activision Blizzard oyunlarını TV serilerine, animasyonlara veya filmlere çevirmek olacakken, stüdyonun ilk projesi Skylanders’ın animasyon serisi olacak. Fakat Skylanders projesi tamamlandıktan sonra Call of Duty’nin film projesi düşünülüyor.

    Call of Duty’nin film projesi için Sony gibi büyük firmalar Activision Blizzard’ın kapısını birçok kez çalmıştı fakat Activision Blizzard cephesi bir türlü olumlu yanıt vermemişti film fikirlerine. Demek ki firma bu fikirleri kendilerine saklıyormuş. Bakalım Activision Blizzard nasıl projeler ile karşımıza çıkacak?

     Call of Duty filmi geliyor!







  • ilk konum sıkınıtı olduysa kb arkadaşlar
  • ilk film ww2 olmalı kesinlikle
  • Activision'la Blizzard önceden ayrı değil miydi ya ben mi yanlış hatırlıyorum?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.