Şimdi Ara

Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
17
Favori
38.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BF ninde tdm si ne zevksizdi ama. kalabalık isteyen warzone gitsin şef. COD da 6x6 yeter.

MW de 10x10 denediler. nispeten büyük haritalarla. inanılmaz zevksizdi. tutmadı zaten.

Tek yol "BF6 Conquest"  

Cod hile yok alsam beni kesmez mi ?

Bfv pcde her oyunda hileci geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Konsolda da cronus zen ile hile yapan çok ama hile türü PC ye göre insaflı kalır.

COD oyununda ki ground war, BF tırnağı olamaz. Order veremezsin, squattan adam atamazsın, arkadaşının üstünden spawn olamazsın. Çakma conquest o. Sana gelmez.

Kaptan fiyatı  

• quote:

Orijinalden alıntı: veteran_gamer

Haberler kötü.

iyi oyuncu olursan hem takım arkadaşların kötü oluyo, hem rakip oyuncuları senden çok daha güçlü oyuncular oluyo, hem de pingin kötü oluyo. o yüzden reverse boosting akar  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0RnTuNeS -- 14 Aralık 2020; 2:16:50 >

ben sabırla dayanıyorum ama dün çok fazla "Connection Interrupted" hatası aldık. mevzular can sıkıcı oluyor artık.

işin kötüsü reverse boosting yaygınlaştı. karşıda ki takım oyuncuları içinde de olabiiiyor  

ben sabırla dayanıyorum ama dün çok fazla "Connection Interrupted" hatası aldık. mevzular can sıkıcı oluyor artık.

aynen abi çok denk geliyorum benim gibi reverse boosting yapana bu aralar   bence ne kadar yaygınlaşırsa o kadar iyi. çünkü böyle yaparak noob denilen oyuncuları daha çok istismar ediyoruz. belki activision da sbmm nin kötü fikir olduğunu anlar böylece. o yüzden bu tip oyuncuları oyundan soğutmak lazım ki buna başka bir çözüm bulsunlar.

• şimdi de aim assist gitti. sanki mouse kullanıyorum  

şimdi de aim assist gitti. sanki mouse kullanıyorum  

abi nedense dualsense de sıklıkla inputlag yaşamaya başladım bir haftadır. şu videodakilere benzer sorun yaşıyorum. iki farklı kol denedim, ikisinde de aynı

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt
    Bende 4-5 gündür var , aim alıyorum 2 kişi karşımda 2 kişinin arasına alıyor .. her olayın bi hikayesi çıkıyor başıma geldiğinde kusuru kendimde aramaktan bıktım valla , demek bende haklıymışım
  • sende ki durum videodakiler kadar kötü mü? çok fena.

PS5 kolunun bluetooth 5.1 destekleyecek diye bir heves kablosuz oynadım. bu hevesim en fazla 5 dk sürdü  yine bağladım kabloyu. rahat ettim.

sende kablol bağlantıyı bir dene istersen.

sende ki durum videodakiler kadar kötü mü? çok fena.

PS5 kolunun bluetooth 5.1 destekleyecek diye bir heves kablosuz oynadım. bu hevesim en fazla 5 dk sürdü  yine bağladım kabloyu. rahat ettim.

sende kablol bağlantıyı bir dene istersen.

bunlar kadar kötü olmadı çok şükür ama bunlara yakın bir durum oluyor. dün ps5 üzerindeki routerı kaldırdım baya azaldı. sonra dik kullanmaya başladım, sorun düzeldi gibi. bi kaç gün daha test etmem gerekiyor. olduğum yer kablolu oynamak için biraz uzak, kablolu da ps2 oynar gibi hissederim artık  

• Modern Warfare de aim assist çok fazlaydı. tamam onun kadar olmasın ama gamepad ile oynayan adama aim assist vermeyince çok komik sahneler çıkıyor ortaya.

Orijinalden alıntı: K0RnTuNeS

bunlar kadar kötü olmadı çok şükür ama bunlara yakın bir durum oluyor. dün ps5 üzerindeki routerı kaldırdım baya azaldı. sonra dik kullanmaya başladım, sorun düzeldi gibi. bi kaç gün daha test etmem gerekiyor. olduğum yer kablolu oynamak için biraz uzak, kablolu da ps2 oynar gibi hissederim artık  

Alıntıları Göster

3-5 ms için çektiğimiz eziyetlere bak. gel alalım birer cronus zen kafamız rahat etsin   

• öyle deme ben kabloyla oynuyorum genelde , batıl inanç.

• quote:

Orijinalden alıntı: LuffyBey

öyle deme ben kabloyla oynuyorum genelde , batıl inanç.

valla benim en az 5m usb kablosu almam lazim  

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.