Bildirim
call of duty'ciler lütfen yardım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım o 4,5 şeçenek zorluk dereceleri ilkten alıştırma yerindesin içeride bir yerde adamdan silah alıcaksın f ile sonra komiser var o sana karşıdaki bardakları vur dilan diyecek falan filan başlıcaksın oyuna bende annemin karnında öğrenmedimki araştırdım buldum sende öle yapmayı dene fakat il baştaki seçenekleri en yukardakini şeç kolayda oyna
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 1 Ekim 2007; 19:46:48 > -
saol kardeş.
başka fikri olan -
ben o çevrili alandan bir türlü çıkamıyorum ki?? nerden çıkcam bu çevrili alandan yaaa??????????????????????????????????????????????????? -
çıkmıcan ya ordaki karşıdaki bardaklara ateş edicen oooo ama sen onları yapamadıysan bütün oyunu nasıl oynıcaksın bütün hepsini burdan anlatamazlarki sana -
elimde silah yokki -
koskoca forumda bir yardım eden yok ya.
arkadaşlar ilk bölümdeki çevrili alandan bir türlü çıkamıyorum. komutan bir şeyler söylüyor.koluyla bir yeri gösteriyor. elimde silahda yok ne yapıcam ilk kez oynuyorum bu oyunu -
leanback senin dediğin call of 2 arkadaşınki call of 1
solak: ilk önce bulunduğun yerdeki reklam panoları gibi olan resimlerin hepsine tek tek bakacaksın. sonra askere yaklaşacaksın sonra da sol alt taraftaki sarı yıldız arkana düşünce çit kapısına doğru gideceksin. burada diğer askerlerle beraber borudan geçeceksin. sonra zıplama eğilme kısmı var galiba. ardından tel örgülerin altından sürünceksin. sonra merdiven çıkacaksın ve binaya gireceksin. sonra tüfek eğitimi olacak. burada hedefe ateşler yapacaksın. bir keç kez farklı sliahlar ile farklı mesafelerden ve dürbünlü, dürbünsüz atışlar yapacaksın. sonra elbombası kısmına geleceksin. burada binanın camından kapısından falan bomba atacaksın. sonra tnt kurma kısmı olacak. burada masa üstündeki dinamit i alıp uzaktaki duvara yapıştırman lazım. sonra kamp bölüm bitiyor. ardından savaş başlıyor.
oyunda sürekli sol alt taraftaki sarı yıldızı takip et. ayrıca görevlerini de tab tuşuna basarak kontrol et.
-
hemen deniycem kardeş -
quote:
Orjinalden alıntı: leanback
çıkmıcan ya ordaki karşıdaki bardaklara ateş edicen oooo ama sen onları yapamadıysan bütün oyunu nasıl oynıcaksın bütün hepsini burdan anlatamazlarki sana
o cod 2 degil miydi yaa ??? -
Orda bulunan reklam tabelalarına tek tek bak onlar eğitim alanında dikkat etmen gerek bilgiler içeriri ama senin sadece bakman yeter.
Daha sonra eğitime geçiyorsun.Takıldığın görev olursa köşedeki pusulanda Yıldız işaretini izle. -
sanırım sorun halledildi -
bna cod 2 diye pm atmıştı ama neyse sorun halledilmiştir -
vay be hala cod 1 bitirmeyen ne kadar insan var hala şaşırıom tabi ben daha yeni cod 2 bitirdim 1 günde ama şunu sölemeliyim cod united offensivedeki atmosfer cod 2 de yok!
cod uo singlede süper -
çok doğru cod uo nun yeri ayrı -
O ilk Jeep ten inip çatışma alanına girişimi hatırlıyorum öyle bir aksiyon daha önce hiç bir oyunda yaşamamıştım.Üstüne gelen tanklar,Alman askerleri,makineli tüfekler,kafamı sıyıran mermiler müthişti. -
sorunu hallettim. cevaplarınız için çok saol un -
quote:
Orjinalden alıntı: leanback
çıkmıcan ya ordaki karşıdaki bardaklara ateş edicen oooo ama sen onları yapamadıysan bütün oyunu nasıl oynıcaksın bütün hepsini burdan anlatamazlarki sana
yani...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X