ben tamamen kırmalarının taraftarıyım 3 yıla yakın oldu oyun fiyatları hiç düşmüyo bu sıfır oyunlardan bahsediyorum bizi ayıklaya ayıklaya bi hal oldular yeter sony ve oyun şirketleri sıfır çıkan çok dandik oyunlar bile 100 tl ihale açılış fiyatı ne bu ya
quote:
Orijinalden alıntı: Crow-
ben tamamen kırmalarının taraftarıyım 3 yıla yakın oldu oyun fiyatları hiç düşmüyo bu sıfır oyunlardan bahsediyorum bizi ayıklaya ayıklaya bi hal oldular yeter sony ve oyun şirketleri sıfır çıkan çok dandik oyunlar bile 100 tl ihale açılış fiyatı ne bu ya
bir malin fiyati yuksekse hirsizlik caizdir diyosun yani ?
quote:
Orijinalden alıntı: jujuuu
quote:
bir malin fiyati yuksekse hirsizlik caizdir diyosun yani ?
caizmidir hocam sen söyle
quote:
Oyun fiyatları oldukça uygun. 45TL ye PES2011 i alabiliyorsunuz çıkalı ne kadar oldu siz söyleyin?
Ya jailbreakin sonu olmasını ümit ediyorum, inşallah biter , onlinesiz ps3 çöp tarzından yorumlar yapıyorsunuz tamam ama biraz da öğrencileri düşünün Ben para biriktirmeye kalksam 2 ayda bi oyun alırım. Daha fazla almaya kalkarsam peder beni keser bi oyuna o kadar verilir mi diye jailbreak vazgeçilmezim . O kadar emege saygı korsana hayır cart curt diolar o zaman biraz fiyatları uygun hale getirsinler 4 tane oyun bi konsol fiyatı
Ben de öğrenciyim 2 ay para biriktiriyorum oyun alıyorum onuda 2 ayda yavaş yavaş bitiriyorum 2 ay sonra anneme aldırıyorum 2-3 oyun aldırıyorum şu anda elimde Gow 3 Fifa south africa 2010 killzone 2 gow collection var gow collectionu bitirmek üzereyim 10 gün sonrada fifa 11 alıcağım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme