Şimdi Ara

Call Of Duty Black Ops Donma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar Oncellikle Şunu Belirtmek İstiyorum.Ben de Call Of Duty Modern Warfare 2 ve Call Of Duty Modern Warfare 3 kuruluydu.Rahat Bir şekilde sorunsuz olarak oyunları oynayıp Bitirdim.Call Of Duty Black ops cıkınca Onuda Oynamak istediğimden Kurdum.Fakat Donma Sorunuyla Karşılaştım Girişteki Videoda Bile Sorun Yok Ama Campaign setting bolumune Geldiginde donma başlıyor Zar Zor Kontrolsuz Mouse yi oynattırabiliyorum Yani Resmen Rezalet Ve Bunu Bilgisayarımdan Beklemiyordum Yardımcı Olursanız Sevinirim.


    İşlemci : İntEl(R) Core(TM) 2 Quad CPU Q9400 2.66 Ghz (4CPUs), 2,7Ghz
    Bellek Ram:2048 Mb ram
    İşletim Sistemi: Windows 7
    Ekran Kartı: Nvidia Geforce 9400 Gt 1GB (32 Bit)

    Yardımlarınızı Bekliyorum.

    Not:Aynı Durum Battlefield 3 tede Geçerli.Beni Aydınlatırsanız Sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adam_Hakli -- 9 Mayıs 2012; 23:01:53 >



  • Black Ops diğer Call of Duty oyunlarına göre daha sorunlu MW serisini sorunsuz bitirdim ama BO'ta sık sık hata aldım. Tavsiyem en düşük ayarlarda oynamayı deneyin.
  • Dediginizi Uyguladım Fakat Sonuc Yok En Düşük Ayarda Bile Donuyor.Bu Sorun Oyunlamı İlgili Yoksa Bilgisayarım Oyunu Kaldıramıyormu ?
  • Eğer windows 7 kullanıyorsan black ops için game booster programını indir bf3 için kısayolun özelliklerine tıkla ekran boyutu olarak tam ekranı seç ben öyle yapmıştım olmuştu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

    Eğer windows 7 kullanıyorsan black ops için game booster programını indir bf3 için kısayolun özelliklerine tıkla ekran boyutu olarak tam ekranı seç ben öyle yapmıştım olmuştu.

    Dediğini Uyguladım Aynı Değişen Birşey Yok :(
  • Yardım Edecek Yokmu ???
  • dostum sanırım oyunun orjinal değil
    ama orjinal oyunda bile sorun var. ilk çıktığında feci bi haldeydi.sonra yayınlanan updatelerle bi yere kadar topladı ama multisinde rakiple karşılaşınca 3d oyun jpeg formatına dönüşüyo maalesef. sen single oynamak istiyosan patchleri yapmaya çalış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mumak

    dostum sanırım oyunun orjinal değil
    ama orjinal oyunda bile sorun var. ilk çıktığında feci bi haldeydi.sonra yayınlanan updatelerle bi yere kadar topladı ama multisinde rakiple karşılaşınca 3d oyun jpeg formatına dönüşüyo maalesef. sen single oynamak istiyosan patchleri yapmaya çalış


    Yapmayı Bilmiyorum Ama Yaparsam Donma Kalkarmı ? zaten Single Oynamak İstiyorum
  • Yab Arkadaşlar Çözüm Gelmezse Sileyim Şu Oyunu Çokta Oynama Hevesi Bırakmadı Zaten.Bu Oyunun Mühendislerine Acayip Sinirleniyorum.Madem Yapmışsınız Oyunu Donmaya Niye Çözüm Bulmuyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.