Yaklaşık 3 konu açtım hala adam gibi cevap gelmedi.Windows 7 kullanırken oyunu kurup updateyi yapıp paşalar gibi oynuyordum ama xp ye döndüğümden beri oynayamıyorum.Oyunda en başta bardan çıkarken kitleniyor.Bazen dışarıya çıkıyorum orada kitleniyor.Bir kerede arabaya kadar geldim tam mouse 1 tuşuna basacağım kitlendi.Driverlar falan hepsi güncel update 1 denedim update 2-3 denedim sonuç aynı.Oyunun config dosyasıyla oynadım hala sonuç yok.Grafikleri düşürdüm yine kitlendi.İşin garibi oyun değil bilgisayar komple kitleniyor.Hadi şu kardeşinize yardım edin.Diğer oyunlar crysis,gta4 falan kasma falan yok yağ gibi oynarken bu oyunların yanında gif uzantılı dosya gibi kalması gereken cod kasıyor.Ekran kartı ısınma sorunu falan yok masaüstünde 30 oyunda 60 derece diğer oyunlar sorunsuz bir tek bunda sorun var.
Sistem p5k-se anakart intel core 2 duo e8200 2.67 ghz işlemci 2 gb kingston hyperx ram ati hd3650 512 mb ekran kartı
Windows xp professional sp3 driverlar güncel. Paylaş:
Sende taktın korsana İstiyen korsan alır istiyen orjinal.Her konuda aynı yorumu yazmaktan sıkılmadın mı? Heralde para basıyorsun sen malum yerlerinden Millete hava atarmış gibi konuşmayı bırak artık istersen
o zaman windows7 ye geri dön sende xpyi naapçan hala daha eskımedımı sence?
Ramim 2 gb adam gibi kaldırmıyor win7 yi zaten win7 masaüstünde 1gb ram yiyor 1 gb ramde oyun kullanıyor ben hiçbirşey yapamıyorum.
Bende aynı problemi yaşıyorum oyunum orjinal, Xp Sp3
4 GB (3 XP yüzünden) ram GeForce 8800 GT 256bit 1GB ekran kartı 2.53 e7200 core2duo işlemci var. Genelde haritalar yüklenirken kilitleniyor. Bazen görev yöneticisde açılmıyor res atmak zorunda kalıyorum. Bu problem 2 gün önce ortaya çıktı.
Çözümü var demokraside çareler tükenmez. http://www.thewindowsclub.com/smart-a-utility-for-tweaking-windows-7-vista-xp-services şu programla gereksız servicesları kaparsan pcnın rahatlama ihtimali yüksek windows7 de bende 4gb ram varken ben bile bir rahatlama hissettim blackopsda safe settings kullan önce o da yetmezse tweaked settings.baktın beğenmedın ayarların halını o zaman default settıngsle eskıye dönersin.programı ındırınce vırus taramasından geçır mutlaka.
Çözümü var demokraside çareler tükenmez. http://www.thewindowsclub.com/smart-a-utility-for-tweaking-windows-7-vista-xp-services şu programla gereksız servicesları kaparsan pcnın rahatlama ihtimali yüksek windows7 de bende 4gb ram varken ben bile bir rahatlama hissettim blackopsda safe settings kullan önce o da yetmezse tweaked settings.baktın beğenmedın ayarların halını o zaman default settıngsle eskıye dönersin.programı ındırınce vırus taramasından geçır mutlaka.
Dün ComboFix ile bilgisayarı temizlemiştim. Safe settingsde sorunu çözmüyor.
Evet hadi arkadaşlar ya hala çözemedim illa win7 mi yükleyeceğim anakart yanacak format ata ata yeter dün bütün updateleri xp updatelerinide yaptım herşey tamam ama hala kitleniyor deliricem yeter ya bi oynayamadım şu oyunu.P4 işlemcili xp sp3 bilgisyarı olan kuzen bile 10 fps lerde de olsa 3. bölüme geldi ben hala 3 dk oynuyorum kitleniyor lanet şey ne eksik var ki bilgisayarda ? driverlar tam ati catalyst 10.5 driver var işlemcinin chipset tanıtma programı yüklü xpye 2 çekirdek tanıtma updatesi yüklü e geriye ne kaldı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme