Şimdi Ara

Call of Duty Black Ops 3 & Rainbow Six Siege & Halo 5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, yukarıda bahsettiğim üç oyun arasında kaldım.Sadece online oynayacağım singleplayer pek tarzım değil.Fakat şöyle birşey daha var ki, rainbowu daha önce pc de oynadım nedir ne değildir biliyorum az çok.Tabii ki 19 inç ekranda oynadım ve low grafiklerde.Mesela şuan 102 ekran tv de oynayacağım.Kendine esir edecek bir multiplayer oyun arıyorum.Bilmenizi isterim ki daha önceden konsolda bir fps deneyimim yok.Black ops korkutuyor beni level sistemi filan varmış ve duvarlara tırmanma filan alışma süresi, mobilite vb.Birde black ops biraz eski online durumu nedir acaba ? Halo 5 i de black ops gibi internetten izledim oda gayet iyi hemde yeni bir oyun, acaba tutuldu mu onun online durumu nedir ? Rainbow six siege az çok biliyorum dediğim gibi.
    Benim sizden ricam ise bu oyunların hangisi bağımlılık yaratır.Daha çok zevk verir.Oyuncu kapasitesi ping durumu, oynanış vb.Online ömrü.Değerli yorumlarınızı bekliyorum haftasonu alacağım.Şimdiden teşekkürler.







  • Hocam Merhabalar,
    Ben xbox"a yeni geçtim uzunca bir dönem ps4 geçmişim var. Bahsettigin 2 oyunu da uzunca oynadım. Halo henüz denemedim fakat videolar dan yayınlardan izledigim kadarı ile overwatch ile Destiny arasında, Pvp si daha çok destiny kıvamında gözüküyor. Ki en uzun oynadığım oyun destiny dir en az oynadığım modu pvp dir. Gelelim diğer güzel şaheserlerimize . Rainbow kaymak tadında taktiksel grup fps oyunudur eğer sağlam birkaç arkadaşın varsa beraber biryerlere gelir karşınıza gelenleri ezer geçersiniz. Rank sistemi mevcut bolca eğlenceli bir oyundur ve çözmeye başladıkça zevki de artar beceri ister. Black ops 3 seri oyundur alışana kadar strest topu olursun alıştıktan sonra günlük stresini bu oyundan çıkarırsın. Oyunda hiç birşeyi kafana takmana gerek yok. Taktik maktik yok Bam bam bam ! Kil aldıkça bir özgüven sağlıyor oyun, yenildikçe de oyunu bırakasın gelebilir.




  • fantastik17 kullanıcısına yanıt
    hocam değerli yorumun için çok teşekkür ederim fakat birşey daha rica edeceğim senden, empati kurar mısın ?
    Üniversite öğrencisisin ve yaz boyunca yurt parasını çıkartmak için çalışacaksın eve geldiğinde ise işin yorgunluğunu atıp 3-4 saat boyunca başından kalkmak istemicek olsan kararın hangi oyun olurdu ?
  • Black ops maç öncesi ısınma hareketleri gibi olur. Rainbow'uda pc'den biliyosun. Tek başına pek zevkli değil. Halo 2sine de uzak. Ne black ops da ki kadar hızlı ne de rainbow kadar ağır. Ama yine de taktiksel ve uzmanlaşması kolay olmayan bir oyun. Eğer haloyu seversen zaten diğerlerine bakmazsın. Dene derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • profxxx kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler yorumun için sanırım halo alacağım.Fakat baktım aralgame de yok.İnternet hızım çok düşük 100 gb civarı imiş.1 haftada anca indiririm.Kutulu olarak alabileceğim bir yer biliyor musun ?
  • Fuu1907 kullanıcısına yanıt
    Forumun ikinci el kısmında vardır kutulu satan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Halo 5: Guardians – Digital Deluxe Edition aldım storedan.İndirime girmişti 125 tl idi bende aldım.Şuan indirme derdiyle uğraşıyorum.150 gb kendsi paketlerle birlikte :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.