Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 2 Video İnceleme (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
5.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyuna bu notlar beni iyice şaşırtmaya başladınız.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

BSC Misafiri
    29.11.2012 16:00:48

MOH ve Crysis neseyde.Battlefield 3 ve Killzone 3'e laf ettirmem.Daha Killzone 3'ü oynamamış,gelmiş birde burada vasat diyor.Diyelim ki oynadın ( Ki oynadığını hiç zannetmiyorum ).O zaman PSN ID'nı söylede,beraber oynayalım.Bakalım doğrumu söylüyorsun,yalan mı ? anlarız.Yok ben korsan oynadım diyorsan eyvallah.Ama oynamadığın o kadar açık belli ki.Ne söylesen zaten kimse inanmayacak.

Gelelim Battlefield 3.Battlefield 3 gibi multiplayerde gerçekçi savaş atmosferi sunan bir oyun daha görmedim ve uzun bir süre daha çıkmayacaktır ( Battlefield 4'e kadar... ).Oyunu Korsan indirip,düşük ayarlarda oynayıp.Sonrada senaryo modunu bitirip,rafa kaldıran zihniyetten daha ne beklenir ki ? Ben Battlefield 3'ü PC'me orjinal aldım.Hadi gel sende orjinal kullanıyorsan,steam hesabını ve oyundaki nickini verde,beraber oynayalım.Aaa... Tabi doğru korsan oynadığını bir an için unutmuştum ;)

Call of Duty Black Ops II,evet oynarken eğlendiriyor.Ancak grafiklerinin ve efektlerinin kötü olması herkes tarafından hemfikir.Sesler desen sürekli bir önceki seriden kopyala,yapıştır.Müzikler haricinde hiç bir ekstra birşey sunmuyor.Diğer yönden Call of Duty herzaman ki,eğlencesini üstün tutmuş.Gerek single,gerekse multiplayer kısmı çoğu kişiyi tatmin edecek seviyede.

Battlefield 3 tek geçerim hocam. Hele ki online oynandığında

Call Of Duty Black ops 2 gerçekten berbat olmuş, hiç tahmin ettiğim gibi değil... Dediğin gibi BATTLEFİELD 4 çıkana kadar en iyisi BATTLEFİELD 3
    Kasa: Cooler Master MasterBox Lite 5 Monitör:Asus VG248QG 24" 165 Hz 0.5 ms Anakart: Msi MPG B550 Gaming Plus DDR4 4400 CPU:Ryzen 5 3600X 4,4GHz 35MB GPU: MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming X 6GB GDDR6 192Bit Ram:CORSAIR RGB 2x8GB DDR4 3600MHz HDD: Seagate 3.5 1TB Barracuda 7200Rpm SSD: TOSHIBA OCZ 240GB TR200 PSU: HighPower 600W 80+ GOLD CPU Soğutucu: Dark Freezer X126 Fanlar: Akasa Viper 12 CM S-Flow/Aerocool Orbit RC 3x12cm RGB

• quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

Video izlemekten oyun oynanmıyor..

Son zamanlarda oynadığım en kötü COD oyunu, sırf bitirmiş olmak için bitirdim.

Valla ben de sırf hikayeyi merak ettigim için oynuyorum keske vaktinde sadece COD 1'i oynayıp bıraksaymısım o zaman merak edecek bir hikaye de olmazdı. Adamların taktigi hep aynı fena olmayan bir hikaye ve berbat kendini tekrar etmekten bir an bile vazgecmeyen oynanış.

Black ops 2 de görüntü kalitesi gerçekten berbat Call of Duty- Modern Warfare 2 nin görüntüsü bile daha iyi.
    Kasa: Cooler Master MasterBox Lite 5 Monitör:Asus VG248QG 24" 165 Hz 0.5 ms Anakart: Msi MPG B550 Gaming Plus DDR4 4400 CPU:Ryzen 5 3600X 4,4GHz 35MB GPU: MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming X 6GB GDDR6 192Bit Ram:CORSAIR RGB 2x8GB DDR4 3600MHz HDD: Seagate 3.5 1TB Barracuda 7200Rpm SSD: TOSHIBA OCZ 240GB TR200 PSU: HighPower 600W 80+ GOLD CPU Soğutucu: Dark Freezer X126 Fanlar: Akasa Viper 12 CM S-Flow/Aerocool Orbit RC 3x12cm RGB

• keşke battlefield 3 ün çeyreğinin yarısı olabilse ama o bile yok maalesef.
  • Hala cod konusunda bf3 muhabbeti yapıyorlar ya yazık.BF3 sahibiyim aylardır oyuna girmiyorum formattan sonrada büyük ihtimal kurmayacagım oyunu.BF3 kötü bir oyun degil özellikle ilk aldığımda verdiği heyecan bambaşkaydı esl de mac yapmak turnuvalarda oynamak gayet güzeldi.Patch cıktı olay bitti diyebilirim eski tadını hiç bir zaman alamadım.CoD un kendine has bir oyun tarzı war ve senelerdir oldugu gibi bu senede zirvede.Oyunları grafik için oynamak bence çok sacma olur ki frostbite 2 bu konuda gayet güzel görseller sunuyor.Ama eğlenmek keyif almak için cod bence daha sağlam.

Ayrıca incelemeler çok ama çok geç çıkıyor BSC.
    İncelemeden önce zaten oyunu alan aldı oynayan oynadı.

kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • arkadaşlar iyimi kötümü filan konuşmayın hikayesinin sonu harikaydı.yan görevleride oynayarak bitirin ama ben yan görevleri yapmadan bitirdim.bu arada bazı seçimlerin oyuna ne gibi değişiklik katıyor onu tekra oynayarak öğreneceğiz artık.

Orijinalden alıntı: S_P_A_R_R_O_W

quote:

quote:

Valla ben de sırf hikayeyi merak ettigim için oynuyorum keske vaktinde sadece COD 1'i oynayıp bıraksaymısım o zaman merak edecek bir hikaye de olmazdı. Adamların taktigi hep aynı fena olmayan bir hikaye ve berbat kendini tekrar etmekten bir an bile vazgecmeyen oynanış.

Black ops 2 de görüntü kalitesi gerçekten berbat Call of Duty- Modern Warfare 2 nin görüntüsü bile daha iyi.

Multiplayer olarak CoD serileri içerisinde en iyisi, grafik de dahil.

• Tavsiyem

Bu oyuna vereceğiniz her kuruşa yazıktır. Verdiğiniz saatlere yazıktır.

Ekleme: Milletin zevkine birşey diyemem ama bu oyunu beğenmek için kör olmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Nova -- 1 Aralık 2012; 10:29:45 >

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

Orijinalden alıntı: S_P_A_R_R_O_W

quote:

quote:

Multiplayer olarak CoD serileri içerisinde en iyisi, grafik de dahil.

size katılmıyorum. bence grafik olarak mw2=mw3>black ops 2>mw
    ses olarak mw2>mw3>black ops 2
    öncülük olarak mw> black ops 2>mw2=mw3
    black ops u da orjinal olarak aldım. ama o kadar sıkıntılıydıki pc de toplamda 6 saat multiplayer oynamamışımdır. o yüzden değerlendirmedim.
    mw 2 den sonra uzun bi süre mw 3 ve ardondan bo2 oynadık. sonra çıkıp tekrar mw 2 ye girdiğimde sesler hala beni mest edebiliyor. ve o akıcı aksiyon dolu arcade oynanışı hala eğlendirebiliyo. ve grafik olarak hiç birinin altında kalmıyo. haritaları desen gayet iyi.
    benim burdan anladığım da şu oluyo bu kalitenin altında west ve zampellanın imzası var. umarım yine yüzümüzü bu ikili güldürür

• quote:

Orijinalden alıntı: Oldokoko

baştaki şarkı acdc back in black saygılarımla :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

arkadaşlar lütfen cevap verin ps3'e bo2mi alayım mohw'mi ?

bence borderlands 2 al çok daha eğlenceli

• beyler grafıkleri diğer cod oyunlarıyla karşılaştırmak kadar aptalca birşey yoktur çünki niye.. grafıkler yıllara göre gelişim gösteriyor... mw 1 in grafıkleri.. kendı zamanına göre çok iyi değilmiydi :?
  • yav arkadaş madem bu oyun o kadar kötü, berbat, iğrenç. satın cd.lerini. bakın bi sürü alıcısı var. 10 üzerinden 4 veriyorsunuz bu oyuna madem, 20 tl den alayım cd.leri. Hem sinirleriniz gerilmesin, demi zaten COD'un en iğrenç oyunu.. yazık koca cod ne hale geldi.

evet satıcılar varsa bi pm kadar uzağınızdayım. sizin oyuna verdiğiniz değer kadar para veriyorum. 20 tl evet.

Oyunun gelecekte gecen bolumleri ne kadar sıkıcıysa geçmiştekiler de bir o kadar zevkli. Hatta oyunun 3. bolumu olan Afganistan'da kendimi bol bol Rambo 3'ün içinde sandım..

Aynen Afganistanda kendimi kaybettim Rambo moduna girdim

Jason Statham
    İnsanlar farklı düşünür, farklı konuşur ve farklı dövüşür.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.