Şimdi Ara

call of duty black ops 2 donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
24.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu aldım yükledim oyuna girdim sıkıntı yok 1.bölümü geçtim 2.bölümüde geçtim daha sonra oynadıgım bölümlerde sık sık donma sorunu yaşamaya başladım ansızın donmalar oluyor oyundan çıkıyorum tekrar giriyorum mesela bir bölümde öldüm öldükten sonra hata vermeye başladı kafayı yedim ya daha önce bütün call of serilerini oynadım böyle bir sorunla karşılaşmadım

Oyunu orjinal aldım pc'min özellikleri iyi

işlemci : 3.20 ghz , 32 bit
    ram : 4 gb
    grafikler :atı radeon hd 4600 series
    2299 toplam kullanabilir grafik belleği
    170 gb boş(toplam 257) gb
    direct sürümü : direct x 10

pc'min özellikeri bu bu oyunu kaldırabilcek düzeyde oldugunu düşünüyorum internette araştırma yaptım herkes bu durumla karşılaşıyor ama çözümü bulamadım bende konu açayım dedim. tavsiyelerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Gosso

Arkadaşlar oyunu aldım yükledim oyuna girdim sıkıntı yok 1.bölümü geçtim 2.bölümüde geçtim daha sonra oynadıgım bölümlerde sık sık donma sorunu yaşamaya başladım ansızın donmalar oluyor oyundan çıkıyorum tekrar giriyorum mesela bir bölümde öldüm öldükten sonra hata vermeye başladı kafayı yedim ya daha önce bütün call of serilerini oynadım böyle bir sorunla karşılaşmadım

Oyunu orjinal aldım pc'min özellikleri iyi

işlemci : 3.20 ghz , 32 bit
    ram : 4 gb
    grafikler :atı radeon hd 4600 series
    2299 toplam kullanabilir grafik belleği
    170 gb boş(toplam 257) gb
    direct sürümü : direct x 10

pc'min özellikeri bu bu oyunu kaldırabilcek düzeyde oldugunu düşünüyorum internette araştırma yaptım herkes bu durumla karşılaşıyor ama çözümü bulamadım bende konu açayım dedim. tavsiyelerinizi bekliyorum

Aynı sorunu arkadaşlarımla bende alıyodum ve bu videodan sonra sorunu düzellttik arkadaşım burdan bakabilirsin:

http://www.youtube.com/watch?v=-LR6V617I0o&feature=plcp

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.