Şimdi Ara

Call of Duty 8 oynamayan girmesin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen cod 8 oynamayanlar burdan ileri gitmesin sonra spolier yer ben sorumlu değilim

Sizce activision neden soap u öldürdü ilk oynadığımda nerdeyse ağlıcaktım ve sürekli kendime sordum neden baş karakteri öldürdü ama bi cevap bulamadım belki sizlerin bir fikri vardır ayrıca sizce mw4 olurmu ne de olsa soap öldü habide sizce ölmeme ihtimali varmıdır price gibi yani
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

ATEŞ YAŞAMDIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: wichtking

Arkadaşlar lütfen cod 8 oynamayanlar burdan ileri gitmesin sonra spolier yer ben sorumlu değilim
    Sizce activision neden soap u öldürdü ilk oynadığımda nerdeyse ağlıcaktım ve sürekli kendime sordum neden baş karakteri öldürdü ama bi cevap bulamadım belki sizlerin bir fikri vardır ayrıca sizce mw4 olurmu ne de olsa soap öldü habide sizce ölmeme ihtimali varmıdır price gibi yani

Mesaj atarken spoiler bölümü vardı keşke ona alsaydın mesajı.Editle istersen.

Soap sorusuna gelince,diğer oyunlarda da baş karakter hep öldü.Gaz ve Ghost gibi.Bu oyunda da diğer oyunlarda olduğu gibi aksiyonu arttırmak,baş düşmana karşı insanı daha kibirli hale getirtmek gibi insanı hikayeye bağlayan şeyleri sağlamak amacıyla Soap'u öldürttüler diye düşünüyorum

Arrow • Graceland • Breaking Bad • The Big Bang Theory • How I Met Your Mother • Agents of SHIELD • Revolution • Game of Thrones • It's Always Sunny in Philadelphia • Gotham • The Flash

• Ölmesi bencede çok üzücüydü ama senaryoyu devam ettirmek için sanırım böyle yaptılar kim bilir belkide mw4 çıkarsa onda captain price ı yöneteceğiz oyun boyunca veya ghost ölmemiş olacak

PSN : yosunyumos

UNCHARTED 3 -GOW 3 - KİLLZONE 3 - MAFİA 2 <3
  • quote:

Orijinalden alıntı: AY1907

quote:

Orijinalden alıntı: wichtking

Arkadaşlar lütfen cod 8 oynamayanlar burdan ileri gitmesin sonra spolier yer ben sorumlu değilim

Mesaj atarken spoiler bölümü vardı keşke ona alsaydın mesajı.Editle istersen.

Soap sorusuna gelince,diğer oyunlarda da baş karakter hep öldü.Gaz ve Ghost gibi.Bu oyunda da diğer oyunlarda olduğu gibi aksiyonu arttırmak,baş düşmana karşı insanı daha kibirli hale getirtmek gibi insanı hikayeye bağlayan şeyleri sağlamak amacıyla Soap'u öldürttüler diye düşünüyorum

hani bilsem

ATEŞ YAŞAMDIR

• Nedenmi tabikide hikayeyi daha etkileyici yapmak için bak ağlamıışsın :)
    AMD FX 8300 / ZALMAN CNPS10X OPTIMA / ASUS M5A99X PRO 2.0 / G.SKILL 2X4GB 1600MHZ RAM / ASUS R9 280 DIRECTCUII / XIGMATEK X-CALIBRE 600W 80PLUS / WD 3.5" 1TB BLUE HDD / XIGMATEK ASGARD 382 / STEELSERIES 7G KLAVYE / LOGITECH G300 MOUSE / THERMALTAKE TT CONKOR MOUSEPAD / LOGITECH G430 KULAKLIK
  • makarov ı indirdik ztn bu mw hikayesi bitt idiye düşünüyorum baska bir konuya giricez oyüzden öldü sabun reyiz
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.