Şimdi Ara

Call Of Duty 7 Mouse Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Call Of Duty Black Ops u yükledim fakat oyunda mouse geç algılıyor. Mouse geç dönüyor...... Buda adam öldürmeyi zorlaştırıyor. Modern Warfare 2 de bu sorun yoktu ama black ops da başladı... Ne Yapabilirim ? Çözümü var mıdır ?

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabil131 -- 3 Nisan 2011; 17:22:48 >

• Muhtemelen FPS düşüklüğünden kaynaklanıyor ayarları kıs.
  • kasma sorunundan dolayı.kasma sorunu o oyunda herkeste oluyor.updateleri yükle.eğer bilgisayarın kaldırıyorsa en az %50 bir gelişme sağlayacaktır.bilgisayarın kaldırmıyorsa da updateler kasma sorununu %20-25 azaltacaktır.umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • arkadaşlar bende de black ops un tüm updateleri yüklü ama şöyle bi durum var. sadece bu oyunda mouseyi döndürürken bazen normal dönüşün üstünde dönüyor. yani ben mouseyi eşit hızda hareket ettirsem ekran eşit hızda dönmüyor mouse bazen kendi kendine hızlanıyor. bi döndürüyorum bnm sesivitym 1 in altındadır normalde sanki 7-8 sensivty hızındaymıs gibi aniden hızlanıyo. Bunun bir çözümü var mı? Sadece bu oyunda böyle oluyor. Crysis 2 battlefield cod2 gibi oyunları gayet rahat oynuyorum. Mousem x7 xl-747h
  • quote:

Orijinalden alıntı: rampy

arkadaşlar bende de black ops un tüm updateleri yüklü ama şöyle bi durum var. sadece bu oyunda mouseyi döndürürken bazen normal dönüşün üstünde dönüyor. yani ben mouseyi eşit hızda hareket ettirsem ekran eşit hızda dönmüyor mouse bazen kendi kendine hızlanıyor. bi döndürüyorum bnm sesivitym 1 in altındadır normalde sanki 7-8 sensivty hızındaymıs gibi aniden hızlanıyo. Bunun bir çözümü var mı? Sadece bu oyunda böyle oluyor. Crysis 2 battlefield cod2 gibi oyunları gayet rahat oynuyorum. Mousem x7 xl-747h

kardeşim oyunun grfik dahi bütün ayarlarını resetle.. saf moddayken oyna bir bakalım yine olacak mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.