Şimdi Ara

Call of Duty 4 Multiplayer yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Cod 4 multide oynarken en sevdiğim haritada zor seviye oynuyorduk (hani tek mermiyle adamı indiriyon onlarda seni indiriyor) haritanın heryerini ince ayrıntısına kadar biliyorum adam nerden gelecek nereye pusu atacak, adamların geldiği yeri bildiğim için önce el bombası salladım ardından 1 tane bombaatar 5-6 kişi pert sonra bonbardıman uçağı ile doğdukları yere bomba yağdırdım ardından adamların geldiği yere 1 bombaatar sonra sonra flash atıp tarayarak daldım oyun böyle devam etti sonra skora baktım ben 78 adam vurmuşum adamlar daha 20'lerde sonra beni hile yaptığımı sanıp oyundan attılar ve bir dahada multiye giremedim oyunum steam üzerinde hile yapmadığımı nasıl kanıtlarım oyuna tekrar nasıl dönerim lütfen yardım edin.

• Öncelikle oynadığın oyun CoD 4 Multi değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Game-R -- 8 Nisan 2011; 18:24:31 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 16 Nisan 2011; 15:47:15 >

POTANSİYEL TROLL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call of Duty en iyi multiplayer
    geçen yıl açıldı
    Call of Duty 2 Gameranger MP
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.