Şimdi Ara

CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.520
Cevap
6
Favori
587.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LathspeLL

Ya artık çoğu kişi Search & Destroy hariç diğer modlarında oynanmasını istiyor. E artık biri açsa şu Domination, Sabotage yada HeadQuarters'ı da biz sıkılan, bunalan, kasıcı S&D'den bıkan oyuncularıda mutlu etse. Artık yeter yani.
    Herkes S&D oynayınca kendini pro sanıyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ilk oyunu kurarken punbusterı yüklememiştim ama sonradan sitesinden yükleyim güncelledim daha sonra x fire ı kurdum şimdide 1.2patch i yüklüyorum consolu açıp connect server ip yazınca bağlanıcamı pek??
    Konsol açılmıyor şimdide 1 in yanındaki aksanlı e rajamı açıyor dimi normalde!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BossaNova -- 24 Kasım 2007; 2:51:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BossaNova

Arkadaşlar ilk oyunu kurarken punbusterı yüklememiştim ama sonradan sitesinden yükleyim güncelledim daha sonra x fire ı kurdum şimdide 1.2patch i yüklüyorum consolu açıp connect server ip yazınca bağlanıcamı pek??
    Konsol açılmıyor şimdide 1 in yanındaki aksanlı e rajamı açıyor dimi normalde!!

Alıntıları Göster
    slm bu oyunu rutbe dosyalarının nasl yedek alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: XaVieR.bb

quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

quote:

Orjinalden alıntı: leanback

quote:

Orjinalden alıntı: XaVieR.bb

Gerekli İlaç Uygulanmıştır.Tekrardan ÇAKMA oyunlarla girilebilir :)

88.255.78.42:28960 Gamerslocation.com Cod4 Server

XaVier sen çok yaşa

Ya ben buna bağlanmak istediğimde Punkbuster kapalı diyor,ayarlardan açın diyor girmiyor...

Ayarladan açıyorum,oyundan çıkıp Xfire'dan tekrar girmek istiyorum yine aynı hata,ayarlara bakıyorum tekrar kapanmış punkbuster...

Ne yapmam lazım ?

punkbusterı oyundan aç. sonra oyundan cıkma consolu ac connect 88.255.78.42 yazıp baglanmayı dene bırde

Alıntıları Göster
    MUKEMMEL Bİ OYUN BUUUU

• quote:

Orijinalden alıntı: asiarsizim

MUKEMMEL Bİ OYUN BUUUU

Alıntıları Göster
    PAM ciktimi bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreDD1903

PAM ciktimi bilgisi olan?

Alıntıları Göster
    Bütün serverlar full diyor doğrumu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BossaNova

Bütün serverlar full diyor doğrumu bu

Alıntıları Göster
    yaww arkadaşlar bırınız yardımcı olursanız sewınıcem cod2 de bır serverda en az ping olan adam hep ben olurum ama sımdı cod4 de 180e waran pıng ım war ayrıca server değiştirdim o kadar hala aynı hep yuksek pıng.hıc oynanmıyor bole pıng neden kaynaklanıyor nasıl çozebılrım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unaufhaltsam -- 24 Kasım 2007; 14:29:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unaufhaltsam

yaww arkadaşlar bırınız yardımcı olursanız sewınıcem cod2 de bır serverda en az ping olan adam hep ben olurum ama sımdı cod4 de 180e waran pıng ım war ayrıca server değiştirdim o kadar hala aynı hep yuksek pıng.hıc oynanmıyor bole pıng neden kaynaklanıyor nasıl çozebılrım

Alıntıları Göster

arkadaslar ayır bi mesj kutusuda actım ama ilgilenen olmadı suana kadar burayada yazayım dedim
    sorunumu anlayamadım

pbsetupd an güncelleme islemini yapmama ragmen bu olay oluyor
    dün aksam 1.2 yi yükledim acaba sorun o mudu?? (crack gerekmedi)
    yardımcı olursanızz

• quote:

Orijinalden alıntı: XaVieR.bb

quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

quote:

Orjinalden alıntı: leanback

quote:

Orjinalden alıntı: XaVieR.bb

Gerekli İlaç Uygulanmıştır.Tekrardan ÇAKMA oyunlarla girilebilir :)

88.255.78.42:28960 Gamerslocation.com Cod4 Server

XaVier sen çok yaşa

Ya ben buna bağlanmak istediğimde Punkbuster kapalı diyor,ayarlardan açın diyor girmiyor...

Ayarladan açıyorum,oyundan çıkıp Xfire'dan tekrar girmek istiyorum yine aynı hata,ayarlara bakıyorum tekrar kapanmış punkbuster...

Ne yapmam lazım ?

punkbusterı oyundan aç. sonra oyundan cıkma consolu ac connect 88.255.78.42 yazıp baglanmayı dene bırde

Alıntıları Göster
    arkadaşlar deli oldum ya tam oyuna giriyorm 2dk olmadan bu hata bilen varsa lütfen yardımcı olabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Brahmaestro

arkadaşlar deli oldum ya tam oyuna giriyorm 2dk olmadan bu hata bilen varsa lütfen yardımcı olabilirmi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Brahmaestro

kardesim sen punkbuster ı ya kurmamıssın ya da eski bi versiyonu var
    google dan pbsetup indir sonra güncelle (önceki sayfalarda sözü gecmisti)
    bu arada multiplayer options tan pbuster ı ac..

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man

quote:

Orjinalden alıntı: Brahmaestro

kardesim sen punkbuster ı ya kurmamıssın ya da eski bi versiyonu var
    google dan pbsetup indir sonra güncelle (önceki sayfalarda sözü gecmisti)
    bu arada multiplayer options tan pbuster ı ac..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 1.2 patch'de ne yenilikler var ? Türk sunucuları ne zaman geçicek 1.2 patch ' e ? indirdim ama bir köşede bekliyor öyle merul merul :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

Arkadaşlar 1.2 patch'de ne yenilikler var ? Türk sunucuları ne zaman geçicek 1.2 patch ' e ? indirdim ama bir köşede bekliyor öyle merul merul :)

Alıntıları Göster
    quote:

unaufhaltsam Tarih 24 Kasım 2007; 14:27:27

yawww bırınız yardım edın allah aşkına

• quote:

Orijinalden alıntı: unaufhaltsam

quote:

Alıntıları Göster
    cewabının net bir cözümü yok arkadasım sana söyleyeyim ramin kac öncelikle ? onun dısında eger yeni bir program yüklediysen onun cod ile cakısma ihtimali sorun yaratabilir!
    veya ram/ramlerini cok kullanıyor olabilirsin,

fanların cok tozlanmıssa zarar görmüs ve tam sogutma yapamıyor dolayısıyla da ekran kartın vs asırı ısınabilir!

ya da oyun kendini sıkıstırıyorda olabilir tekrar kurabilirsin

en olmadı telekoma, grevdekilerle anlasamadıgı icin ve grev yapanların da bazı fiber optikleri kesmesiyle internetimizin 3.sınıf ülke modunda calısmasına neden olduklarından dolayı küfredebilirsin

• quote:

cewabının net bir cözümü yok arkadasım sana söyleyeyim ramin kac öncelikle ? onun dısında eger yeni bir program yüklediysen onun cod ile cakısma ihtimali sorun yaratabilir!
    veya ram/ramlerini cok kullanıyor olabilirsin,

fanların cok tozlanmıssa zarar görmüs ve tam sogutma yapamıyor dolayısıyla da ekran kartın vs asırı ısınabilir!

ya da oyun kendini sıkıstırıyorda olabilir tekrar kurabilirsin

en olmadı telekoma, grevdekilerle anlasamadıgı icin ve grev yapanların da bazı fiber optikleri kesmesiyle internetimizin 3.sınıf ülke modunda calısmasına neden olduklarından dolayı küfredebilirsin

Alıntıları Göster
    Ram pingi düşürür mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Ram pingi düşürür mü?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: **RaideN**

Ram pingi düşürür mü?

hayır düsürmez ama lag olusur; arkadasta halen cözüm bulamamıs bende olabilcek her türlü seyi yazdım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: **RaideN**

Ram pingi düşürür mü?

hayır düsürmez ama lag olusur; arkadasta halen cözüm bulamamıs bende olabilcek her türlü seyi yazdım

Alıntıları Göster
    Su anda oyunu yukluyorum en kısa zamanda serverlardayım. Alınmaca darılmaca olmasın oyunda :) ... Sevgiler saygılar Turk Cod oyuncularına :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: unaufhaltsam

quote:

cod 4 ile alakası yok internetin yavas

quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

multide bir değişiklik yok sanırım sadece single için

• quote:

Orijinalden alıntı: LeanBack

quote:

Orjinalden alıntı: unaufhaltsam

quote:

cod 4 ile alakası yok internetin yavas

quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

multide bir değişiklik yok sanırım sadece single için

Alıntıları Göster
    arkadaşlar server leri güncelledim ilk sayfada var

burayada koyuyorum
    88.255.172.73:28960
    88.255.78.152:28960
    88.255.63.158:28960
    88.255.71.66:28960
    88.255.71.66:28961
    88.255.71.58:28960
    88.255.71.58:28962
    88.255.71.58:28963
    88.255.71.58:28961
    88.255.71.66:28963
    62.68.213.179:28960
    88.255.63.156:28960
    88.255.63.154:28970
    88.255.78.34:28960
    88.255.106.21:28960

• quote:

Orijinalden alıntı: LeanBack

arkadaşlar server leri güncelledim ilk sayfada var

burayada koyuyorum
    88.255.172.73:28960
    88.255.78.152:28960
    88.255.63.158:28960
    88.255.71.58:28960
    88.255.71.58:28962
    88.255.71.58:28963
    88.255.71.58:28961
    88.255.71.66:28963
    62.68.213.179:28960
    88.255.63.156:28960
    88.255.63.154:28970
    88.255.78.34:28960
    88.255.106.21:28960

Alıntıları Göster
    ALO BIR DÜZGÜN SERVER SAHİBİ SEARCH&DESTROY VE TDM HARİCİ BİR MOD AÇACAK MI ARTIK? YETER BE!

YANİ NASIL MANTIK BU? NASIL HALA ESİR EDİYORSUNUZ OYUNCULARI ANLAMIŞ DEĞİLİM. TDM AÇACAĞINIZA DOMINATION FALAN AÇIN BARİ, AYNI ŞEY ZATEN NEREDEYSE, TDM'NİN GÖREVLİSİ YANİ. AMA HALA EN MAL MODLARI OYNATIYORSUNUZ, SONRA PROYUM DİYE GEÇİNİYORSUNUZ.

Sanki S&D kasınca bir başarı elde edeceksiniz.

EDIT: FpSGaming Domination ve Sabotage serverları açmış!!!
    IP'ler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LathspeLL -- 25 Kasım 2007; 2:54:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LathspeLL

ALO BIR DÜZGÜN SERVER SAHİBİ SEARCH&DESTROY VE TDM HARİCİ BİR MOD AÇACAK MI ARTIK? YETER BE!

YANİ NASIL MANTIK BU? NASIL HALA ESİR EDİYORSUNUZ OYUNCULARI ANLAMIŞ DEĞİLİM. TDM AÇACAĞINIZA DOMINATION FALAN AÇIN BARİ, AYNI ŞEY ZATEN NEREDEYSE, TDM'NİN GÖREVLİSİ YANİ. AMA HALA EN MAL MODLARI OYNATIYORSUNUZ, SONRA PROYUM DİYE GEÇİNİYORSUNUZ.

Sanki S&D kasınca bir başarı elde edeceksiniz.

EDIT: FpSGaming Domination ve Sabotage serverları açmış!!!
    IP'ler:

Alıntıları Göster
    Herkese merhaba ya ben x fire kurdum sonra 84a exe yi xfirenin icinde kurdum xfire yi actigimda call of duty 4 serverlarinida goruyorum ama server e 2 kere tikladigimda oyuna girmiyor oyuna girer gibi oluyo sonra ekran siyah kaliyor girmiyor bi yardimci olabilirmisiniz.tsk

• quote:

Orijinalden alıntı: Silinebilir

Herkese merhaba ya ben x fire kurdum sonra 84a exe yi xfirenin icinde kurdum xfire yi actigimda call of duty 4 serverlarinida goruyorum ama server e 2 kere tikladigimda oyuna girmiyor oyuna girer gibi oluyo sonra ekran siyah kaliyor girmiyor bi yardimci olabilirmisiniz.tsk

Alıntıları Göster
    bu seferde oyuna girebiliyorum ama tam oyuna girerken loading yapinca yarisinda onuyo loading takiliyo:((
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.