Şimdi Ara

CALL of DUTY 2 yi bitiren varmı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CeSiN

ben bitmesin diye azar azar oynuyorum :D

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Cenks

aynı kafadanız valla

zevk alıyorum ve bu zevki birkaç saatte yok etmek istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TenRose

quote:

Orjinalden alıntı: Cenks

aynı kafadanız valla

zevk alıyorum ve bu zevki birkaç saatte yok etmek istemiyorum

Alıntıları Göster
    ben de çoktan bitirmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

ben de çoktan bitirmiştim

Alıntıları Göster
    hardened da 1 haftada bir bölümü bitirmekte biraz kazmalık. Ben hardened da oynadım 1 haftada oyunu bitidim ama zamanım yoktu yani akşam okuldan geliyordum biraz bakıyordum. Bu oyun 1 günde biter çok kısa ve çok kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: oligarşi

hardened da 1 haftada bir bölümü bitirmekte biraz kazmalık. Ben hardened da oynadım 1 haftada oyunu bitidim ama zamanım yoktu yani akşam okuldan geliyordum biraz bakıyordum. Bu oyun 1 günde biter çok kısa ve çok kolay

Alıntıları Göster
    bende 2-3 günde öyle akşamları oynayarak bitirdim.bittiğinde "şimdi ne oldu bittimi?" oldum. güzel oyun bence bölüm sayısı arttırlmalı ama o zaman 2-3 dvd ye yazmaları lazım:)

ayrıca savaşta bir sürü dönem var hep müttefik zaferleri işleniyo...
    hiç bi dunkirk bozunu ,arheim faciası yada, kursk savaşı işlenmiyo ,
    2.dünya savaşını bilmeyenler sadece normandiyayı biliyo. halbuki 2.dünya savaşında normandiyaya kadar neler oldu....
    yani bu savaştan oyun firmalarına daha çok konu ve ekmek var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ngallagher

bende 2-3 günde öyle akşamları oynayarak bitirdim.bittiğinde "şimdi ne oldu bittimi?" oldum. güzel oyun bence bölüm sayısı arttırlmalı ama o zaman 2-3 dvd ye yazmaları lazım:)

ayrıca savaşta bir sürü dönem var hep müttefik zaferleri işleniyo...
    hiç bi dunkirk bozunu ,arheim faciası yada, kursk savaşı işlenmiyo ,
    2.dünya savaşını bilmeyenler sadece normandiyayı biliyo. halbuki 2.dünya savaşında normandiyaya kadar neler oldu....
    yani bu savaştan oyun firmalarına daha çok konu ve ekmek var.

Alıntıları Göster
    Sonu biraz durgun bitti...Ne olduğunu bile anlamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Apple

Sonu biraz durgun bitti...Ne olduğunu bile anlamadım...

Alıntıları Göster
    Oligarşi kardeş biraz kazmalık demişsin ama ben bu oyuna günde yarım saat ancak ayırabiliyorumve bazı günlerdede oynamadığım için bi haftamı aldı.Mesela 1 haftadır oyunu hiç oynamadım.O bakımdan söyledim yoksa kendimi vererek oynasam bende biliyorum bitirmeyi.Gerçi ben single a hiç bakmıyorum artık multiplayer oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Battousai::

Oligarşi kardeş biraz kazmalık demişsin ama ben bu oyuna günde yarım saat ancak ayırabiliyorumve bazı günlerdede oynamadığım için bi haftamı aldı.Mesela 1 haftadır oyunu hiç oynamadım.O bakımdan söyledim yoksa kendimi vererek oynasam bende biliyorum bitirmeyi.Gerçi ben single a hiç bakmıyorum artık multiplayer oynuyorum.

Alıntıları Göster
    hardenedda bitirdim ama multiden çıkmıourm

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBigLebowski

hardenedda bitirdim ama multiden çıkmıourm

Alıntıları Göster
    yaw cod super ama oyunu bitirmeyi hiç duşunmedim yani zaman olmadı uğraşmaya hep multiden kapışıyoz akşamları öle daha süper ve zevkli oluyor
  • bitireli aylar oldu yaw
    gerçekten çok kısa
  • ya kardeşim kendimi çabuk bitmesin diye o kadar frenledim ama gene de bitti.ama çok güzel bi oyun.yanlız işte çok kısa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE GaSeS

bitireli aylar oldu yaw
    gerçekten çok kısa
    quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

bitireli aylar oldu yaw
    gerçekten çok kısa

valla ya epey oldu bitireli tadı damağımda kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: winchester

quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

bitireli aylar oldu yaw
    gerçekten çok kısa

valla ya epey oldu bitireli tadı damağımda kaldı

Alıntıları Göster
    Bende bitirdim ama banada çok kısa geldi 6 cd lik oyun bu kadar da kısa olmaz ki FEAR da öyle!

• quote:

Orijinalden alıntı: MissYou

Bende bitirdim ama banada çok kısa geldi 6 cd lik oyun bu kadar da kısa olmaz ki FEAR da öyle!

Alıntıları Göster
    Ben oyunu 4 defa bitirdim en kolay zorluk derecesinden en zoruna kadar süper oyundu.Ama bazı görevlerde en zorla oynamak nerdeyse imkansız gibiydi bölümünerdeyse kendi evin gibi bilmen gerekiyo,anca öyle geçiliyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissYou

Alıntıları Göster
    Ben oyunu 4 defa bitirdim en kolay zorluk derecesinden en zoruna kadar süper oyundu.Ama bazı görevlerde en zorla oynamak nerdeyse imkansız gibiydi bölümünerdeyse kendi evin gibi bilmen gerekiyo,anca öyle geçiliyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackal_53

Alıntıları Göster
    valla en zorda (sanırım veterıandı) 3 günde falan bitirdim..dehşet bi oyundu yaa...tabiki bazı bölümler beni baya bi terletti..ama ikinci kez oynanmıyoo..oynamaya kalkıştım olmadı...
    quote:

Orjinalden alıntı: Jackal_53

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark matter

valla en zorda (sanırım veterıandı) 3 günde falan bitirdim..dehşet bi oyundu yaa...tabiki bazı bölümler beni baya bi terletti..ama ikinci kez oynanmıyoo..oynamaya kalkıştım olmadı...
    quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben bu oyunu 3 defa bitirdim.. son oydadığımda zorluk seviyesi veterandı ve oyundan insan zevk alarak oynuyo gerçi veteran da benim için zor değildi ama olsun genede idare eder..

TURK OYUNCU...!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark matter

quote:

Alıntıları Göster
    COD2 yi 3 defa bitirdim medium dan veteran a kadar oynadım.. En son seviye de çok zor değildi idare eder...

TURK OYUNCU..!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orjinalden alıntı: cayji

Ben bitirdim, hem de bir günde, oyunun sonunda adolf hitleri öldüreceğimi sanıyordum, ama ilginç bir biçimde bitti.Fakat oyun mükemmel.

5 saat desem sana

gece 12 de girdim sabah 5 te bitirip çıktım
    quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

quote:

Ben bitirdim, hem de bir günde, oyunun sonunda adolf hitleri öldüreceğimi sanıyordum, ama ilginç bir biçimde bitti.Fakat oyun mükemmel.

5 saat desem sana

cdleri aksam 11 de verdim ertesi gün öglen 12 de aldım
    böle ilginç bi şahsiyet

• quote:

Orijinalden alıntı: souldarkorn

quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

quote:

5 saat desem sana

cdleri aksam 11 de verdim ertesi gün öglen 12 de aldım
    böle ilginç bi şahsiyet

Alıntıları Göster
    Amaç oyunu bitirme süresini değil, oyun oynama keyfini uzatmak olmalı bence...Böyle güzel oyun az piyasada

• quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Amaç oyunu bitirme süresini değil, oyun oynama keyfini uzatmak olmalı bence...Böyle güzel oyun az piyasada

Alıntıları Göster
    oyun çok güzel ama kısa sürüyor keyif veren bitarz kısa olmasa daha iyi olacaktı şüphesis
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.