Bildirim
call of duty 2 yardım lütfen
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
arkadaşım o oyunu bitirdim ama aklımda kalmadı ama objektife bir bak bakalım ne yazıyor ayrıca sol alt taraftaki sarı yıldız işaretine doğru bi git bakalım şayet o noktada değilsen sonuçta çözebilirsin -
resim koysana bi aklımda kalmadı -
[simage][/simage]
-
arkadaş oyunu 3 günde bitirdim aklım da kalmadı birz ipucu ver yardım ederim beliki
-
hangi bölümdesin -
Tunus görevine geldim bir odada makineli tüfek ve 2 adam var bir kamyon geliyor onları vuruyorum ama başka birşey olmuyor burdan nasıl çıkacağım... -
arkadaşım herkes bitirdi oyunu sen ve ben biraz geç kalmışız galiba bende gerçi son bölümdeyim ama senin sorunlu bölümü yanlış anlamıyosam soldaki yoldan bi SS panzeri gelmesi lazım ayrıca yıgınla alman geliyo, oyunun sorunlu olabilir!!!
-
çıkışı da yazıyım arkandaki kapıdan alman askerleri giriyo sende odadaki elemanlarla o kapıdan çıkıp aşşağıdaki panzere biniyosun ordan devam ediyo oyun!! -
sanırım benim oyun sorunlu panzer felan gelmiyor sağdan bir kamyon dolusu asker geliyor onları yok ediyorum sonra kimse gelmiyor... -
sen ordan çikcan -
oyunu calıstırmak için nası bi konfigrasyon gerekli. 64 mb ekran kartıyla calısır mı?
saygılar. -
ordan adamları indir yani çoğunu vur sonra bir panzer gelecek geri kaç seni vurmasın geride bekle biraz sonra makineli tüfeğin arkasındaki kapı açılıyor ve oradan çıkıyorsun. -
quote:
Orjinalden alıntı: turquoise
oyunu calıstırmak için nası bi konfigrasyon gerekli. 64 mb ekran kartıyla calısır mı?
saygılar.
bende 64 mb Geforce mx 440 var rahat oynuyorum elbette biçok şeyden ödün vererek
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X