selamlar..oyunu yeni yükledim.fakat menüler de dahil hiç bi yerdkei yazılar okunmuyor..bnun nedeni ekran kartım mı yoksa başka yapmam gereken bişey mi var..yardımcı olabilirmisiniz..şimdiden teşekkürler..
Böyle bi sorunu ilk kez senden duydum.Yeniden yüklemeyi denedinmi oyunu.
Tahminimce çözünürlüğün çok düşük. 1024*768 yapmayı dene.
evet kesinlikle çözünürlikten oluyo.
cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar..yeniden ykledım hatta ekranın çözünürlüğünü de 1280x768 e kadar cıkardım..ama olmadı yine..oyunun ıcınde bı coznrlk ayarı falan mı var acaba gerçi ben menüleri göremiyorm ama..
Ya neden çok basit tabiki sürücülerin eski. Yeni sürücüleri yükle düzelir. Geçenlerde bu konunun aynısı açılmıştı ve bu yöntem arkadaşın sorununu çözmüştü
evet coznurlukden olmadıgına gore sorun ekran kartı dirver inin guncel olmamasından kaynaklanması yuksek
Bence sen ingilizce degil rusca falan yukluyorsun.
Oyunun icinden Options->System->Graphics->burada cozunurlugun muhtemelen 640*480 diye tahmin ediyorum...Bunu en az 800*600 yaparsan fayda saglayabilirsin...
Windows'tan ekran karti ayarlarini kontrol et.Eger cok fazla kisarsan yazilar cok belirsiz cikiyor.(Test etmek icin min. yapmistim oradan biliyorum) Kartina gore degisir ama eger MP oynuyorsan performance'i SP oynuyorsan da balance'i sec yani ortada dursun.Windows'dan ulastigin kartinin ayarlarinin oldugu pencereyi kastediyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme