Şimdi Ara

call of duty 1 yardımlarınızı bekliyorum ..(Sorun giderildi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar call of duty 1 oyununu kuruyorum sorun yok crack liyorum oyuna girmek istediğimde böyle bir hata veriyor

could not loaded openGL .
    Make sure that you have the latest drivers for your videocard from the manufacturers web site.

pc özellikleri p4 2.6 ghz 512 ddr ram 128 geforce ekran kartı 80 gb hard disk sorun pc özelliklerinde mi acaba ?? yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunay34 -- 11 Temmuz 2006; 11:57:39 >

• Ekran kartının driverlerini güncellemeyi dene...
  • Ekran kartının son driverini indir kur
  • ekran kartını tanıt
  • arkadaşlar ekran kartını tanıyor zaten undergraund gta pes 5 hepsini oynuyorum bi sorun çıkmıyor belki güncelleme ile alakalı olabilir onuda nvidia sitesinden mi indirmem gerekiyor ?
  • Ekran kartın nedir? 128mb geforce... tam türü lâzım.

Nvidia sitesinden indirirsin. Bu sorun genelde sürücü güncellemeyle ya da yeniden kurulumla düzelir başka oyunlarda gariplik olmasa bile.

Unutmadan bir de yüklü sürücünün sürüm numarasını sorayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 10 Temmuz 2006; 16:43:17 >
  • öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ..
    ekran kartım fx5200 128 mb tam adı sanırım bu .. yüklü sürücünün sürüm numarası ne demek bilmiyorum bu arada ekran kartını pc ye tanıtmadım windowsu kurarken o kendisi tanımıştı ondan olabilirmi acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    the witcher 2 pc kapanma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet muhtemelen o sebeple.

Aşağıdaki adresten 71.89 sürücüsünü kurun (5200 için sorunsuz ve daha güncel sürücüler var diyenler mevcutsa onları dikkate alın tereddüt etmeden. 5200 kullanmadım):

http://download.nvidia.com/Windows/71.89/71.89_win2kxp_international.exe

Anakart sürücüleri kurulu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 10 Temmuz 2006; 18:23:07 >
  • Evet Arkadaşım sorunu hallettim o sebepten dolayı olmuyormuş yardımların için çok saol ..
  • arkadaşlar benimki de ati redaon 9250 benim kartta da bir sorun olablir mi?
  • ya hep buna benzer sorunlar çıkıyor ve oyun adlarını veya başlıkları farklı yazdıklarından farklı bir şeymiş gibi gözüküyor bu gibi gereksiz topic açılmasını engellemek için süürcü güncelmeyle ilgili bir üst konu açılsa olmaz mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.