Şimdi Ara

Call for Vengeance/İntikam Çağrısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu adreste bu yetenek için şu yazılmış;

http://wiki.worldoftanks.com/Crew#Skills

quote:

This perk allows a Radio Operator who survived the destruction of his vehicle to report enemy positions for an additional two seconds. If two Radio Operators have the perk, the effect is not cumulative.

Primarily helpful for scouts.

Ben bu yeteneği radyocuya verince dost araçlarından biri imha olduğunda bana 2 sn daha en son gördüğü tankları gösterecek sandım. fakat burada yazan açıklamada aslen keşif araçları için kullanışlı yazmışlar. buna göre ben bu yeteneği verince sadece ben imha olduğumda benim son gördüğüm araçlar 2 sn daha gözükür olacak diye anlıyorum.

Bu konuda bilgisi olan var mı?

• bu perk imha edildiğinde rado operatörün ki hayatta kalan diye yazmışlar burda düşman yerini göstermesine 2 saniye daha ekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigthunder

bu perk imha edildiğinde rado operatörün ki hayatta kalan diye yazmışlar burda düşman yerini göstermesine 2 saniye daha ekler

öyle yazıyor ama hangi araç imha edildiğinde? benim aracım imha edildiğinde ise takıma faydası var bana yok. ama dost araçlardan biri imha edildiğinde ise bana faydası var. ben ikinci dediğim gibi olacağını düşündüğümden arty ye verdim bunu. ama sitede scout lar için ideal yazmışlar. benim düşündüğümün tersi manasına gelir bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

Orijinalden alıntı: bigthunder

bu perk imha edildiğinde rado operatörün ki hayatta kalan diye yazmışlar burda düşman yerini göstermesine 2 saniye daha ekler

öyle yazıyor ama hangi araç imha edildiğinde? benim aracım imha edildiğinde ise takıma faydası var bana yok. ama dost araçlardan biri imha edildiğinde ise bana faydası var. ben ikinci dediğim gibi olacağını düşündüğümden arty ye verdim bunu. ama sitede scout lar için ideal yazmışlar. benim düşündüğümün tersi manasına gelir bu

arkadaşım çeviriyi yaptığına göre ingilizcen var, bak orda ne demiş, kendi aracı demiş..yani sonuç: senin araba patlayınca radyocun 2 saniye daha yerini gösteriyo millete düşmanın.. arty'ye gereksiz olmuş, menzil arttırıcı şey ver mesela, ya da kamuflaj filan..ya da kardeşler takımısı..

• quote:

Orijinalden alıntı: borisgrey
    arkadaşım çeviriyi yaptığına göre ingilizcen var, bak orda ne demiş, kendi aracı demiş..yani sonuç: senin araba patlayınca radyocun 2 saniye daha yerini gösteriyo millete düşmanın.. arty'ye gereksiz olmuş, menzil arttırıcı şey ver mesela, ya da kamuflaj filan..ya da kardeşler takımısı..

dostum your vehicle dememiş. veya your radio operator dan bahsetip, his vehicle dememiş. herhangi bir radyo operatöründen bahsedip, radyo operatörünün aracı imha olunca demiş. bu nokta da doğal olarak karışıyor durum.

bende bu mevzudan sonra zaten durumsal farkındalık verdim. en azından üzerime basan adamı beklerken işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 23 Ağustos 2012; 18:36:03 >
  • quote:

This perk allows a Radio Operator who survived the destruction of his vehicle to report enemy positions for an additional two seconds

hacim bak bu ifade cok acik, araci patlayip da hayatta kalan radyo operatoru diyor, daha ne desin.. :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borisgrey -- 23 Ağustos 2012; 22:31:32 >
  • quote:

quote:

This perk allows a Radio Operator who survived the destruction of his vehicle to report enemy positions for an additional two seconds

hacim bak bu ifade cok acik, araci patlayip da hayatta kalan radyo operatoru diyor, daha ne desin.. :P

tamam işte. "aracı patlayıp da hayatta kalan radyo operatörü" sıfatı, benim tankın radyo operatörünü de niteler. herhangi bir dost tankın mürettebatındaki radyo operatörünü de niteler. hangisi? x)

neyse herkes sorun görmüyorsa muhtemelen sorun bendedir.. sağolun cevaplar için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

quote:

tamam işte. "aracı patlayıp da hayatta kalan radyo operatörü" sıfatı, benim tankın radyo operatörünü de niteler. herhangi bir dost tankın mürettebatındaki radyo operatörünü de niteler. hangisi? x)

neyse herkes sorun görmüyorsa muhtemelen sorun bendedir.. sağolun cevaplar için

şindi patron, perk'ü sen kendi adamına alıyorsun, bu adamın da senin tankında. Açıklama diyor ki, radyo operatörü sağ kalmışsa araç imha edildikten sonra 2 saniye daha düşman pozisyonlarını haber etmeye devam eder. Dost tankın radyo operatörüne almıyorsun ki sen bunu, kendi adamına alıyorsun, her koyun kendi bacağından asılır hesabı. O nedenle arti için hiç iyi bir seçim değil.

• Yahu bombasınız :)

Sizin bu perki eklediğiniz tankınız öldüğünde sinyal göndermeye devam ediyor.
  • saçmaymış. bu perk o zaman direkt olarak bana yaramıyor. takıma yaradığı için dolaylı olarak bana yarıyor. hiç işim olmaz o zaman bu perk ile x)
  • Ahaha kime yarayıp yaramadığını bilmem ama Klan savaşlarında ortalıkta ölen bir med'de mevcut ise iş yapar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.