Şimdi Ara

CALITTE vs xDrive kilo150 boy190

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aklımda 2 koltuk var 1i xdrive kasırga fakat söyle bi sorun var xdrive kasırganın oturma genişligi 40 cm ve kilolulara özel üretim diyorlar 150 kiloya kadarda taşıyabiliyormuş. Fakat aklıma takılan kısım 150 kiloya kadar taşıyabilen ve kilolular için özel üretilen bu koltuğun oturma kısmı neden 40 cm ?

Calitte de ise Samurai modeli var. adamları aradım 1950 tl olan ürünü indirim ricasında bulunduğumda 1700 e kadar çekebileceklerini söylediler.(havale ile) Fakat gerçekten 150 kiloya kadar taşıyabilirmi? ve anlattıkları gbi ürünleri kalitelimi? Görselde kalite olarak xdrive koltukları daha cezbetti beni. Daha orjinal ve daha kaliteli duruyor gibiler. Fakat calittede 53 cm olan oturma genişligi xdriveda 40 cm.

xdrive ı aradığımda adamlar oturursun yandaki süngerlerede oturulabiliyor dediler fakat xdrive kasırga modelinde çok dikey yapmışlar o süngerleri rahatsız eder gibime geliyor yada açılır kötü bi görüntü sağlar gibime geliyor.

size sorum sizce calitte mi yoksa xdrive mı ? calitte markasını nasıl bilirsiniz ? xdrive markasını nasıl bilirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosedur- -- 4 Ekim 2018; 9:41:58 >

• Kimse bu koltuklara sahip degilmi yahu ? Yanlış yeremi konu açtım acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.