Bildirim
çalışmayı durdurdu hatası

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: davegurney1
arkadaşlar dün pc ye simcity societiesi yükledim oyuna giriyorum 5dk sonra simcity çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ve oyun kapanıyor sizce bu sorun neden kaynaklanıyor çözümünü bilen varmı söyleyebilir mi her yerde aradım bir türlü çözüm bulamadım :(
lütfen orjinal oyun alalım crack problemi -
peki bu düzeltilemez mi ? -
quote:
peki bu düzeltilemez mi ?
düzeltebilirsin şöyle dene bi istersen uyumluluk modunu xp sp3 yap özellikler uyumluluktan öyle olmassa yeni bir crack ara -
tşk ama onu denediğim halde devam ediyor -
Orjinal oyun aldım aynı hatayı veriyor. @Hardware.Software.Gokhan -
quote:
arkadaşlar dün pc ye simcity societiesi yükledim oyuna giriyorum 5dk sonra simcity çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ve oyun kapanıyor sizce bu sorun neden kaynaklanıyor çözümünü bilen varmı söyleyebilir mi her yerde aradım bir türlü çözüm bulamadım :(
walla bendede aynısını max payne 3 te yaptı son bölümde oyundan atıyordu çözümü bulamamıştım oyun orjinal işletim sistemi windows 7 bu konuda banada yardım edebılcek bırı varmı uyumluluk ve dep yurutmesı olmuyor =(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X