Şimdi Ara

çalışmak mı mühendislik mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler tekniker olarak çalışmak mı (maaş 15- 25 (max) arası) yoksa tekrar sınava hazırlanıp mühendislik okumak mı? Mühendislik okurken part time iş. Şimdi mühendislikten mezun olunca yaş 28 olacak fakat okumasam da içimde kalacak. 28 ile mezun olduk işe mühendis olarak 29'da başladık diyelim çok mu geç olur? ilk arabayı 30'lu yaşlarda alırım ev evlenme onlarda 30-35 arasında olur. Geleceğim için çok mu yaşlanmış olurum?

• Up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mühendislik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçinde kalacaksa oku, inan bana yıllar sonra çok pişman olursun , hatta yıllar sonra değil hemen hemen her gün. Ben hikayemi anlatamayacağım ama cidden zor dönemlerden geçtim, en sonunda aile zoruyla istemeyerek de olsa Odtü İngilizce öğretmenliğine başladım ama zulüm hocam zulüm. Ben de dayanamayıp bıraktım, simdi gizli bir şekilde sınava hazırlanıyorum. Arkadaş, sevgili hepsini bıraktım her gün kütüphanedeyim. Ne yazık ki ekimde başladım ve hedef 20k yapmak sayisalda. Yapamazsam kafama sıkacak raddedeyim neyse kısacası sakjn içinizde kalmasın, işin ucu bombok bir yere çıkıyor yoksa . Yaş 21 bu arada benim de .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tillicollapse82 T kullanıcısına yanıt

hocam öyle evet içimde kalması kötü olacak ama ne bileyim şimdi girdik mühendisliğe okuduk diyelim 28 ile mezun olduk ardından gittik askere geri döndük 29 olduk. 29 yaşında elinde araba olmayacak ev olmayacak ne bileyim garip geliyor kulağa. Ancak 30'dan sonra bir şeyleri toparlarız da sanki o zaman da gençliğimizin hevesi kalmaz gibi. Şu ikilemde kalmak kafayı fena derecede yoruyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik mi Öğretmenlik mi
    13 yıl önce açıldı
    Öğretmenlik mi, Mühendislik mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.