Şimdi Ara

Çalışma Stratejisi // YGS // LYS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mezunum ve temelim çok iyi değil.

YGS kasıyorum şu an sizce daha tam ygs oturmamışken LYS'yle senkron gitmek mantıklı mıdır?

YGS matta konu bitirme sıkıntım yok ancak test çözerken zorlanıyorum herhangi bir kaynağa bağlılığım yok internetten kısa ve öz matematik konularını işleyen hoca tavsiyeniz var mı?

YGS biyoloji kasmaya başladım son 1-2 gündür sizce ilk olarak konuyu yazıp sonra ardından 3-4 test(her test 10 soru) çözüp konuyu kapatmalı mıyım daha farklı çalışma yöntemleri var mıdır biyoloji ile ilgili?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixart -- 1 Kasım 2015; 0:54:07 >

• tüm testi d işaretle geçersin
  • Hedefin 200 olmasın dostum neresinden tutarsan tut önünde daha çok zaman var bu nedenle hayal mayal daha yüksek bir hedefle seri ve planlı çalış çünkü arkadasın dedigi gibi sınavı komple d yapsan yine gelir 200 puan sen elinden geleni yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceroo

tüm testi d işaretle geçersin

quote:

tüm testi d işaretle geçersin

Sizin gibi herifler ne halta yarıyor burada anlamıyorum.

Donanımhaberin sözde harika moderatörleri şu yorum kirliliğini eğitim bölümünde engelleyebilmiş değil ben bu yorumundan bu kanıyı çıkartıyorum.Dalga geçicek başka bir iş bul kendine dostum.

quote:

Orijinalden alıntı: VICE

Hedefin 200 olmasın dostum neresinden tutarsan tut önünde daha çok zaman var bu nedenle hayal mayal daha yüksek bir hedefle seri ve planlı çalış çünkü arkadasın dedigi gibi sınavı komple d yapsan yine gelir 200 puan sen elinden geleni yap

Dostum yorumun için teşekkür ederim.Durumum biraz farklı olduğu için oraya hedef olarak 200-220 yazdım.Çalışma planım tabi kendime göre en yüksek düzeyde olacak ben bu yüzden sizlerden yardım istiyorum, biraz daha gelişirsem kime ne zararı olur doğru diyorsun ancak dediğim gibi durum biraz farklı olduğu için yazdım.

• beni troll sandın sanırsam ama söylediğin puanı cidden dediğim yolla çıkarman muhtemel?
  • quote:

beni troll sandın sanırsam ama söylediğin puanı cidden dediğim yolla çıkarman muhtemel?

Dostum ben öyle çıkarmak istemiyorum o halde teşekkür ediyorum sana yorum için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zor Ygs Matematik
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.