Şimdi Ara

ÇALIŞIN SONU GÜZEL OLACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene bu zamanlar hatırlıyorum da yeni başlamışız maratona herkes istekli okula dersane ev üçgeninde pertimiz çıkıyodu her tenefüste koşup sigaraya çıkıp teste devam ediyoduk şimdi evde lol atıyorum okulun acılmasını bekliyorum yatıyorum kafama göre dun kampüste cimlere uzandım sigaramı içtim çektiğinize değecek beyler inanın buna gülerek hatırlayacaksınız çalışın gazlayın kendinizi sakın bırakmayın

• Vallaha mi lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.sınıfım 3 aylık tatilin her anını evde geçirdim.Dün 5:30'da kalktım okula gittim,okuldan gelip hemen dersaneye gittim pestilim çıktı.Başım ağrıdı,uykum geldi falan.Bugün de midem bulandı okulda içimde ne varsa çıkardım.
    Bunu neden anlattım bilmiyorum ama umarım değer her şeye.

• BahtsızSüvari kullanıcısına yanıt
    Boşuna kendini kasmana gerek yok
    Son düzlükte kasan kazanıyor
    1 yıl +3 ayın var daha depar icin

• Bize böyle gaz veren abiler lazım
  • Hocam şuan hangi üniv ve bölümdesiniz ?

• Günde 8 saat sonu güzel olur. Temelim yok diye üzülmeyede gerek yok.. İNANANLAR ASLA KAYBETMEZ:))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam biraz daha anlatta daha çok motive olalım

• quote:

Orijinalden alıntı: dgkn7

Hocam şuan hangi üniv ve bölümdesiniz ?

hacettepe siyaset kardesım cok iyi degil ama mutluyum gene istedigim bölümdü siyaset
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

quote:

hacettepe siyaset kardesım cok iyi degil ama mutluyum gene istedigim bölümdü siyaset

önemli olan sizin istemeniz hocam. Allah utandırmasın :)
  • ya istediğimiz yerde değilsek diğer insanlar gibi o cimlere oturamıyorum

• BahtsızSüvari kullanıcısına yanıt
    Dostum bir rahatsızlığın mı var ? Yoksa bulantın vs. stres kaynaklı mı ? Eğer ikinci seçenekse, mezun olduğum halde bende iyice şiddetlendi bu durum. Mideme küfür ediyorum hergün.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

quote:

önemli olan sizin istemeniz hocam. Allah utandırmasın :)

amin kardeşim inş sen de ulaşırsın hedefine
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakiyyyy

Dostum bir rahatsızlığın mı var ? Yoksa bulantın vs. stres kaynaklı mı ? Eğer ikinci seçenekse, mezun olduğum halde bende iyice şiddetlendi bu durum. Mideme küfür ediyorum hergün.

Al bendende okadar hocam her gün her gün bıktım artık şu mide rahatsızlıklarından . Kalıcı hale geldi artık bu . Ve bu sene bidaha hazırlanıyorum düşünün nasıl geçicek 1 sene :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nartive

quote:

Al bendende okadar hocam her gün her gün bıktım artık şu mide rahatsızlıklarından . Kalıcı hale geldi artık bu . Ve bu sene bidaha hazırlanıyorum düşünün nasıl geçicek 1 sene :D

Hocam bende de mi de rahatsizligi gastrit var.siz de bir endoskopi yaptirin. Helio bakteri varsa tedavisi var.ama yediklerinize ictiklerinize dikkat etmeniz lazim hic kahve icilmemeli. Cay gunde en fazla 3 tane. Yoksa sinavda da agridan duramassiniz.stres aninda salgi artacaktir cunku.

• mcpolitika M kullanıcısına yanıt
    Ben iki ay önce gittim doktora, asit düzenleyici verdi kullandım. İşte tek farkı sabahları iştahım artıyordu o kadar, stres anında yine tekrar mal mal bulantılar başlıyor. Kahve vs. tüketmiyorum zaten, obur da değilim. Aylardır fast food tüketmiyorum. Herhangi bir ağrım vs. sürekli çıkarma olmuyor bende. Sizde oluyor mu ? Doktor bana geçmezse gel endoskopi yapalım dedi, durumumun ne olduğunu farkedince gitmedim bende.
  • Nartive kullanıcısına yanıt
    Evde mi hazırlanıyorsunuz ?
  • beytepedeydi demi sıhhiyede hava kirliliğinden boğazım şişti resmen dün çok şanslısın

• quote:

Orijinalden alıntı: sacmasapankonusmala

beytepedeydi demi sıhhiyede hava kirliliğinden boğazım şişti resmen dün çok şanslısın

Beytepede hocam sıhhiyede sağlık bölümleri var beytepe cidden güzel yermiş.
  • quote:

Ben iki ay önce gittim doktora, asit düzenleyici verdi kullandım. İşte tek farkı sabahları iştahım artıyordu o kadar, stres anında yine tekrar mal mal bulantılar başlıyor. Kahve vs. tüketmiyorum zaten, obur da değilim. Aylardır fast food tüketmiyorum. Herhangi bir ağrım vs. sürekli çıkarma olmuyor bende. Sizde oluyor mu ? Doktor bana geçmezse gel endoskopi yapalım dedi, durumumun ne olduğunu farkedince gitmedim bende.

Hocam bence gidin olun endoskopi bugun sadece agri ama yarin mide kanamasi olur. Önemli konular yani her seyden once saglik.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.