Şimdi Ara

ÇALIŞAN CYDİA 22 ADET REPO ADRESİ (12.02.2013) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
9
Favori
36.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kalora

Hocam zaten simge çıkmaz siz AppStore dem Youtube uygulamasını indireceksiniz onun icine download yaması eklıyor yanı icon falan atmıyor diğer soru ise kalora diye bisi var repoda onu kur resımlerı görünür

peki son sorum , download ettiğim dökümanı müzik ve video kısmına nasıl alabilirim hocam ? bridge sanırım oda reponda yok sanırım
  • liste güncellenmiştir.
  • Emeğinize sağlık tşklerr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaqiri

quote:

Hocam zaten simge çıkmaz siz AppStore dem Youtube uygulamasını indireceksiniz onun icine download yaması eklıyor yanı icon falan atmıyor diğer soru ise kalora diye bisi var repoda onu kur resımlerı görünür

peki son sorum , download ettiğim dökümanı müzik ve video kısmına nasıl alabilirim hocam ? bridge sanırım oda reponda yok sanırım

hocam indirdigin videonun sonunda bi tik var ona tıkla kaydetmekmı ıstıyon dönusturmekmı fşan dıye secenekler gelır bridge bakayım ilgileneyim hocam
  • quote:

quote:

quote:

hocam indirdigin videonun sonunda bi tik var ona tıkla kaydetmekmı ıstıyon dönusturmekmı fşan dıye secenekler gelır bridge bakayım ilgileneyim hocam

PM attım hocam

• selam arkadaslar bu youtubeden indirdiğimiz parcaları müziklerimin içine atabiliyormuyuz acaba
  • Bridge 1.0.2 repoya eklenmıstır ios6.1.1 sorunsuz calısıyor bende icerisine kendi cihazımdan alınmıs caps da ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 12 Şubat 2013; 16:52:07 >
  • quote:

Bridge 1.0.2 repoya eklenmıstır

Hocam bi sorum olucak eğer olursa gerçekten sevinicem bu airbleu sharing ios 6.1 de çalışıyomu telefonum iphone 3gs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dydnlee

quote:

Hocam bi sorum olucak eğer olursa gerçekten sevinicem bu airbleu sharing ios 6.1 de çalışıyomu telefonum iphone 3gs

hocam ihtiyac duymadıgımdan onu denemedım fakat eskı surumu guncelledım enson surum olması gerek
  • Çok fazla repo eklenmesi Cydia'nın ilk açılış hızını etkiler.Gereksiz repo eklemekten kaçının.
  • quote:

quote:

quote:

hocam ihtiyac duymadıgımdan onu denemedım fakat eskı surumu guncelledım enson surum olması gerek

bi deneyeyim hocam o zaman ben başka yerden yükledim yolladığım zaman telefon safe moda atuyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Çok fazla repo eklenmesi Cydia'nın ilk açılış hızını etkiler.Gereksiz repo eklemekten kaçının.

Kesinlikle katılıyorum suan tek repo kullanıyorum ihtiyac duyulan hepsi var nerede ise
     ÇALIŞAN CYDİA 22 ADET REPO ADRESİ (12.02.2013)

• quote:

quote:

quote:

quote:

bi deneyeyim hocam o zaman ben başka yerden yükledim yolladığım zaman telefon safe moda atuyordu..

yok hocam çalışmıyo sanırım çalıştıramadım

• Memnun kaldığınız bir video indirme uygulaması var mı cydiada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Ne kadar fazla source o kadar cok sorun..

Aynen katılıyorum sana zaten tam lazım olan 4-5 repo yeterli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert97s

Memnun kaldığınız bir video indirme uygulaması var mı cydiada?

Mxtube...
  • quote:

quote:

quote:

Birtanede benden gelsin

http://cydia.myrepospace.com/kalora/ 113 uygulama ile hizmetinizde kalora ile günceli yakala !!!!

Protube 2 sorunsuz nerden indirebilirim dostum eklermisin reponda yok :(

Hocam enson ekledıgım suan sorunsuz calısıyor kura bilirsiniz

ÇALIŞAN CYDİA 22 ADET REPO ADRESİ (12.02.2013) ÇALIŞAN CYDİA 22 ADET REPO ADRESİ (12.02.2013) ÇALIŞAN CYDİA 22 ADET REPO ADRESİ (12.02.2013)

Selam reponda başta protube u yükledim ve çalışıyordu daha sonra güncelleme geldi protube2 yükledim çalışmıyor çalışan bir protube nerden bulabilirim ama youtube'un kendi uygulamasında gözükecek şekilde teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: hunterer

quote:

quote:

quote:

Birtanede benden gelsin

http://cydia.myrepospace.com/kalora/ 113 uygulama ile hizmetinizde kalora ile günceli yakala !!!!

Protube 2 sorunsuz nerden indirebilirim dostum eklermisin reponda yok :(

Hocam enson ekledıgım suan sorunsuz calısıyor kura bilirsiniz

ÇALIŞAN CYDİA 22 ADET REPO ADRESİ (12.02.2013) ÇALIŞAN CYDİA 22 ADET REPO ADRESİ (12.02.2013) ÇALIŞAN CYDİA 22 ADET REPO ADRESİ (12.02.2013)

Selam reponda başta protube u yükledim ve çalışıyordu daha sonra güncelleme geldi protube2 yükledim çalışmıyor çalışan bir protube nerden bulabilirim ama youtube'un kendi uygulamasında gözükecek şekilde teşekkürler..

hocam eski surumu ekledım
    eger olmazsa deb seklı hocamhttp://www.mediafire.com/?w6ayyxwz4978p17 burdan indir ifile yada ifunbox veya itools yardımı ile var/root/media/cydia/autoInstall at telefonu kapat ac tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 16 Şubat 2013; 0:37:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Ne kadar fazla source o kadar cok sorun..

Aynen katılıyorum sana zaten tam lazım olan 4-5 repo yeterli...

bu tam lazım olan 4-5 repo hangileridir üstad ? paylaşabilirmisin?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.