Şimdi Ara

Çalışan Çamaşır Makinasını İzlemek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: linksiz

    O değilde süpürge makinesinin sesinde uyumaya bayılıyorum



    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: foreverkinqs


    quote:

    Orijinalden alıntı: Agresif Pijama


    quote:

    Orijinalden alıntı: danger70

    Ben mıçarken izliyorum gerçi mıçarken cola sigara da yapıyorum tellede konuşuyorum . Mıçarken zaman güzel geçiyo be

    Ben laptobu alıyodum yanıma msn, face takılıyodum forumda dolaşıyodum hatta ilkokul arkadaşımı mıçarken buldum

    Maşallah boşuna demiyorlar türkün aklı mıçarken çallışır..



    Kardeşim cok sıkıldım ya cidden bişiy de bana eğleniyim . Film var bi tane get of the greek mi ne linkler kırık izliyemedim sabahtan beri evdeyim napcam lan ben
    _____________________________




  • la oğlum sen okula gitmedin mi bugün
    _____________________________
    Bizim sürdüğümüz hayatın geri vitesi yok... Arkamızda kalanları dikiz aynamızdan izliyoruz...

    JDM Spirit Turkey
  • _____________________________
  • otizm hastalık değildir
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hero4262321

    la oğlum sen okula gitmedin mi bugün



    Gittim uyudum 3 ders falan Hocam acayip sıkılıyorum ya bi oyun falan söyleyin de indiriyim black ops var sıkıcı age3 sıkıcı conflitc var oda sıkıcı . Lise 3 e giden birisi oyunlardan sıkılmaması gerekir arkadaş
    _____________________________
  • otizm
    _____________________________
  • yaşı küçükler anlamaz çünkü onlar teknolojinin içine düştü herşey sıradan vasat geliyor. ama 5 6 yaşlarında evinizde bu makine yokken merdaneli kullanılıyorken birden kendi yıkayan çamaşır makinesi alınıyor neden izlenmesin? interneti geçtim bilgisayar bile yoktu o dönem zengin işiydi bunlar. ha dersenki 20 30 yaşlarındayım ve halen izliyorum işte o zaman problem var.
    _____________________________
    ...
  • Otizm üç yaşından önce başlayan ve ömür boyu süren, sosyal etkileşime ve iletişime zarar veren, sınırlı ve tekrarlanan davranışlara yol açan beynin gelişimini engelleyen bir rahatsızlıktır. Bu belirtiler otizmi, Asperger sendromu gibi daha hafif seyreden otistik spektrum bozukluğundan (OSB) ayırır. Otizm kalıtımsal kökenlidir ancak kalıtsallığı oldukça karmaşıktır ve OSB’nin kökeninin çoklu gen etkileşimlerinden mi yoksa ender görülen mutasyonlardan mı kaynaklandığı çok açık değildir. Nadir vakalarda, doğum sakatlıklarına neden olan etmenlerle yakından bağlantılıdır. Diğer görüşlere göre ise çocuklukta yapılan aşılar gibi nedenler tartışmalıdır ve aşı kökenli varsayımların ikna edici bilimsel kanıtları yoktur. Yakın dönem araştırmaları otizmin prevalansını 1.000 kişiye bir ya da iki vaka olarak tahmin eder, aynı araştırmalardaki tahminlere göre OSB yaklaşık 1.000 kişide altı vakadır ve erkeklerde rastlanma oranı kadınlara göre 4,3 kat daha fazladır. Otizm vakalarının sayısı 1980’lerden beri oldukça fazla oranda artmıştır. Bunun nedeni kısmen tanı koyma yöntemlerindeki değişikliklerdir; gerçek prevalansın artıp artmadığı anlaşılamamıştır.

    Otizm beynin birçok kısmını etkiler ama bu etkinin nasıl geliştiği çok iyi anlaşılamamıştır. Ebeveynler genellikle çocuklarının yaşamının ilk iki yılında belirtileri fark eder. Erken davranışsal ya da kavrayışsal müdahaleler çocukların kendine bakabilme yetisi ile sosyal ve iletişimsel yetiler kazanmasına yardımcı olabilir. Otizmin çaresi yoktur. Otistik çocukların çok azı erişkin olduktan sonra bağımsız yaşamakta, bunlardan bir kısmı bunda başarılı olabilmektedir. Bazılarının otizme bir çare aradığı, diğerlerinin de otizmin bir bozukluktan çok bir durum olduğuna inandığı bir otistik kültür ortaya çıkmıştır.
    _____________________________
    Blackberry Bold 9700 + ipod Touch 2G 16GB + SENNHEISER CX300(Black)--PS 3--Casper NEO






  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mogolo



    Hocam bugün bozuk moralimi yerime getirdin ya helal olsun




  • quote:

    Orijinalden alıntı: extácy

    />


    Küçükken bende izlerdim
    _____________________________
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.