Şimdi Ara

Çalışan Adaletsizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biz son model araçların içerisinde, emniyet kemeri takma zorunluğu, telefon/sigara bile tutamazken.(Doğrusu budur)

Belediyenin taşeron ettiği çöp toplama kamyonlarında çalışan işçinin kar kış demeden soğukta çöp kamyonunun arkasında giden işçinin garibanlığı/Mazlumluğunu gören kimsenin olmamasıdır.

Aslında İstanbul da seneler önce olan inşaat işçilerinin yük asansörü ile zemine çakılıp ölmesinden sonra, Asansör yönetmeliği gelmişti.

Onca konuya ilgi çeken kişilerin böyle hassas konulara ilgisiz kalması neden acaba? Tabi, onların iyiliğini düşünerek maliyet arttırıcı veya iş yükü arttırıcı zararlarda verebiliriz. geçmişte örnekleri var. Mazlum kelimesini bu yüzden seçtim, öyle zor durumdalar ki işlerini kaybetmeme adına hiçbir iş iyileştirici bir girişimde bulunamıyorlar.

• sorumlusu zenginlerdir. kimse hakkettiğinden fazla paraya sahip olmamalıdır ama sittin tane youtuber milyoner oluyor, sittin tane yayıncı milyoner oluyor, saçma sapan insanların o kadar parası var ki iphone aldım kırdım test yaptım ahahahah diye video çekiyor. e peki bu kadar ürünü gerçekten üreten kim? ortadaki bu bolluğun sebebi ne? çalışanlar. e bu çalışanların neyi var? bir haltı yok. sayılı birkaç insan (elon musk türevi) dışında zenginler benim gözümde hırsızdır. herkes ürettiği kadarına sahip olmalıdır.

• Zenginlerin çoğu hırsız zaten

Kim nederse desin çoğu zengin çalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa mesafeler için sürekli arabaya bin in onlar içinde zor olur belki de ondandır ama bilemiyorum tabi güvenlik açısından tehlikeli bir durum.
    Paran varsa ağada sensin paşada paran yoksa kimsenin umrunda değilsin malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.