Şimdi Ara

Çalışamıyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle sözel derslere asla çalisamiyorum. Hem oruc hem ders gitmiyor :( Sizce ne yapmaliyim? Tyt de gittikce dusuyor zaten. Ne yapacagim bilmiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• 12ye kadar uyu, iftara 2 saat kalaya kadar rahat rahat çalışılıyor. 2 saat kala yatağa girip ders videoları izliyorum. iftardan sonra da sahura kadar devam. ilginç ama ramazanda daha verimli olmaya başladım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sinava kadar olan 2 haftada yani haziran ayinda sozelleri calissam. Hazirana kadar ayt mat kassam olur mu? Edb sos netlerim 30 ayt matte hedefim 17. Orucluyken sozellere calisilmiyor bu yuzden sadece ayt mat kasmayi dusunuyorum.
    Bu arada yonteminiz guzel beni bugun kardesim uyandirdi uykumdan onunla da kavga ettim. 12'ye kadar uyuyamiyorum keske uyuyabilsem :(

• internationalrelations kullanıcısına yanıt
    hepsini erteleme bence. bi kısmını iftardan sonra çalış sözellerin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam hocam her gun 1 2 konu bitirsem yine yeter sozellerden hedefim 35 net az kaldi yani. Ama agirlikli olarak ayt mat gidecegim

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uyuyamıyorum
    geçen ay açıldı
    Evde ders çalışamıyorum
    geçen ay açıldı
    Ders çalışasım gelmiyor
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorum alakasız olacak arkadaşarımda ekliymişsiniz önceki avatarınız gazi üniversitesi logosumuydu acaba? Neyse up mesajı olmuş olsun bu da :D
  • oruç tutma
  • Evet :D

• Viper3478 kullanıcısına yanıt
    Tutmayinca icim rahat etmiyor

• Oruçluyken çalışamıyorsan oruç tutma. 1 sene daha sınava hazırlanıp aynı sıkıntıyı stresi yaşamaktansa ben yerinde olsam tutmazdım oruç filan. Sınavdan sonra 61 gün mü tutuyorsun ne tutuyorsan tut yani. Ancak sınava kadar seri geriye düşürecek her şeyi bırak bence. Sanırım 1 ay filan kaldı sınava. Bu süreci iyi değerlendirmeniz lazım hepinizin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.