Şimdi Ara

ÇALINTI CHAR HABERİ KAYBEDENLER BİLENLER BAKSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN BERAMU serverinde oynayan bir vatandaşım takıldığım bir cafe var ve bundan 2 ay önce peker_53 adında 62 lvl full complete setli bir mage m vardı ve nedenini bilmediğim bir sebepten dolayı giremedim çalındığını düşündüm o çalının ca ezik cz si için koraay nickli beramusta olanlar bilir ezik czsinde bu gün charıma giremiyorum ve premium üyeyim bu charı geri almak istiyorum ne yapacağımı bilen varsa lütfen buraya yazsın acaba premiumun bir faydası olur mu yada bu herifler benim mail adresimi nasıl değştirirler çünkü şifremi unuttum deyince mail aadresini ve accountu giriyorum ancak mail adresi yanlış diyor yani gizli soruyu bile giremiyorum lütfen bileniniz varsa bana yardımcı olsun bu 2. charıda kaybedersem kesin bu oyunu bırakırım :((

• Cafedekiler afedersin ama sana feci geçirmiş :(
    Hala o cafeye gidiyorsan ya da yanındakilere güveniyorsan yanlış yapıyorsun kimi charı çalınıosa ya cafede çalınıo ya da önceden birinden almış oluo dikkat etmeni temenni ederim!
    (inşallah geçirmişler lafı yüzünden uzaklaştırma almam ama gerçek bu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xinu -- 13 Ekim 2006; 10:56:18 >
  • yok canım gardaşım cafe benim zaten bana kimse geciremez merak etme sen ama böyle boş şeyler söyliceğine yararlı ve faydalı şeyler söylesen daha iyi olurdu neyse arkadaşa bakmayalımm ben gizli sorunun premium üyelerde değiştiğini okudum ama mailimi giremiyorum üyeliğimi giremiyorum bu şekilde ben nasıl yetkililerle yazışacam ve de ingilizcem yok bana yardımcı olacak gardaşlarım var mı??
  • kafe zaten senin se, oraya gelen müşteriler sana geçiriyor. oyun oynadığın pcde kesin keylog var. o makineye res at. senden başka kimseyi de oynatma
  • siteye bildir.anlat durumunu.ilk yazdığında büyük ihtimalle başka bi ticket gönderin derler ya da ilgilenmezler.ama 2 ve ya 3. ticket da kontrol ederler hesabını.senden bi kaçş bilgi isterler premium aldığın kart bilgileri vs. ondan sonra inandırabilirsen ya da şöle diyim charının çalındığına karar verirlerse charını alabilirsin.ama kesin alırsın diye bişi yok.
  • git benzin dök yak o cafeyi ben premium aldım cafeden alırken aynen şunu söyledim charımdan 1 pot eksilirse yakarım bu cafeyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.