Şimdi Ara

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
44
Favori
73.539
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amacınız sadece okuma ise evet. Dün örnek kitabı okudum gayet rahattı. Karanlıkta okuma alışkanlığım zaten hiç olmadı. Ama ben sık sık not alırım, bol geri dönüşlü okurum, loş ışıkta, gece ışığı kapatıp veya gece yolculuklarımda okurum diyorsanız kesenin ağzını açıp üst modellere hatta başka markalara bakman lazım. Dokunmatik olmaması en büyük dezavantajı.
  • bu tür cihazlarda not alabiliyor muyuz, sürekli açıkken de denildiği kadar uzun süre gidiyor mu şarjı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suivant

Amacınız sadece okuma ise evet. Dün örnek kitabı okudum gayet rahattı. Karanlıkta okuma alışkanlığım zaten hiç olmadı. Ama ben sık sık not alırım, bol geri dönüşlü okurum, loş ışıkta, gece ışığı kapatıp veya gece yolculuklarımda okurum diyorsanız kesenin ağzını açıp üst modellere hatta başka markalara bakman lazım. Dokunmatik olmaması en büyük dezavantajı.

Piyasada kindle vs için led lambalı kılıflar mevcut. Belki calibro için de piyasaya sürülür, ya da yurtdışından pocketbook için alabiliriz.
    http://www.aliexpress.com/item/5-colors-Flip-Leather-Cover-case-for-amazon-kindle-4-kindle-5-with-built-in-light/1816408052.html
    burada kindle için mevcut fakat pocketbook için bulamadım. aliexpress.com da Pocketbook 614 yazınca basic modelini, 626 yazınca touch lux modelini aratıyorsunuz. Her iki model için de deri kılıf mevcut ama şu an için ışıklı bulamadım

• Mandallı kitap okuma ışıkları yeterli gelecektir. Piyasada sadece kılıf var. Belki Babil.com kendisi birşeyler yaptırır. Tabi satış rakamına bakarak yaptırırlar.
  • dokunmatik olmasının artıları nedir?
  • Okuduğum son 5 kitabın e-kitabı var mı diye baktım, resmi kaynaklarda sadece biri var. Almak istediğim 3 kitabın e-kitap versiyonu var mı diye baktım, yine sadece biri var. Bu yönden düşününce bu tip cihazları almak benim için erken.
  • samsaka S kullanıcısına yanıt
    Neden bahsettiğiniz cihazlardan üretmezler ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe e-kitapları nereden buluyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

Türkçe e-kitapları nereden buluyorsunuz

http://meritokrasi.org/
  • arkadaşlar basic olanın pdf performansı nasıldır ?
    fazla bir beklentim yok acıkcası , açıp okuyabilsem yeterli malum ders notları genelde pdf şeklinde bulunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCErgun

quote:

Orijinalden alıntı: enaa_881

arkadaşlar bu akşam touch lux modeli elime geçti
    ilk defa bir kitap ukuyucu alıyorum bence gayet yeterli duruyor
    içinde ing-tr & ing-ing sözlük var ayrıyeten birçok dil için ing den sözlük var
    daha önceki mesajlarda arkadaşın biri sormuştu ekran ışığının nasıl aydınlattığını ekran gayet iyi aydınlatıyor farklı bir ışık dağılımı yok.
    ürünzaten pocketbooka ait arkasında pocketbook 626 yazıyor

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=98241999

bu linkte arkadaş yeteri kadar inceleme yapmış merak edenler bakabilir

merhaba. okuyucuda yazı tipi veya boyutu için ayar var mı?

yazı tipini ve boyutu ayarlayabiliyorsun
    arkadaşlar ışık altında ekran görünüyo ancak ışık yeterli olmazsa sanki gözü biraz yoruyo
    ben tasarruflu lamba ışında biraz denedim sanki biraz zaman geçince gözü biraz yoruyo gibi geldi
    kitap üzerinde yada içindeki not uygulamasıyla not alabiliyorsunuz,
    şarjı ne kadar gider bilmiyorum şu an için çok kullanma şansım olmadı ama ışığı kullanmadığınızda uzun süre gider diye düşünüyorum

• yanlış anlamamışsam bu cihaz sadece e kitap okuyor ve 150 tl ! ve tabletlerin fiyatları 150 tl ? hadi bb . gerçi bunu alacaklarda çıkacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Found

yanlış anlamamışsam bu cihaz sadece e kitap okuyor ve 150 tl ! ve tabletlerin fiyatları 150 tl ? hadi bb . gerçi bunu alacaklarda çıkacaktır

Bilmediğin iş hakkında konuşup kendini rezil etme.
  • Not Found kullanıcısına yanıt
    E-Book Reader yani E-Kitap Okuyucu E-ink teknolojisine sahip ekranları ile tabletlerden ayrılır. E-ink teknolojisine sahip ekranlar klasik led ya da lcd ekranlardan farklı olarak ekranda mürekkebi hareket ettirerek görüntü verir. Bu sayede oldukça çok ışık saçarak gözleri yoran ve kısa sürede şarjları biten tabletlerin e-kitap okuyucu olarak kullanılmasını engeller. Hayat kurtarır. Neyse size 150 liralık concord tabletinizle iyi kitap okumalar. Cin Ali'den başlayın. Ağır olmasın sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yanlış anlamamışsam bu cihaz sadece e kitap okuyor ve 150 tl ! ve tabletlerin fiyatları 150 tl ? hadi bb . gerçi bunu alacaklarda çıkacaktır

Berbat bir gündü sayende güldüm baya şimdi mutlu yatıyorum. Sen al 150 tl ye tablet günde 1 saat kitap oku bir ayda kör olmak garanti
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

quote:

Berbat bir gündü sayende güldüm baya şimdi mutlu yatıyorum. Sen al 150 tl ye tablet günde 1 saat kitap oku bir ayda kör olmak garanti

Bilmemek ayıp değil.Ama asıl komik olan inatla öğrenmemek.Bir de alaya almak var ya o daha fena.

• quote:

murekkep ekran teknolojisi tablette varda biz mi bilmiyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul741

E-Book Reader yani E-Kitap Okuyucu E-ink teknolojisine sahip ekranları ile tabletlerden ayrılır. E-ink teknolojisine sahip ekranlar klasik led ya da lcd ekranlardan farklı olarak ekranda mürekkebi hareket ettirerek görüntü verir. Bu sayede oldukça çok ışık saçarak gözleri yoran ve kısa sürede şarjları biten tabletlerin e-kitap okuyucu olarak kullanılmasını engeller. Hayat kurtarır. Neyse size 150 liralık concord tabletinizle iyi kitap okumalar. Cin Ali'den başlayın. Ağır olmasın sonra.

hmm bilmiyordum . aydınlatma için teşekkür ederim diğer arkadaşlarda bağışlasın .
    ama yinede 50 tl den fazla vermem .
  • ekranım kırıldıgında sadece ekranına alıexpress cınden en ucuz satıcıdan almama ragmen 80 lıra verdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.