Şimdi Ara

Çakma İphone Kablosu alanlar içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anlamadığı bir şey var iphone kullanıcıları neden çakma kabloya pata yatırıyor.Mis gibi Lightning to 30-pin Adapter var.
    Kablo değiştirme sebepleri:
    -Kablonun ezilmesi
    -Kablonun kopması

Bakınız:
    Apple store fiyatlarında karşılaştıralım
    Lightning to USB Cable (1 m) 19.00 dolar
    Lightning to 30-pin Adapter 30dolar
    Çakma iphone 3/4/4s 2dolar

Çakma kablo +adaptör =32 dolar
    Kablo iki kere kopsa zaten fiyatı 40 dolar.
    Kablosunu kaybdeip koparan çok var.

BUnun nedeni bire bir uyumlu çakma kablo mu yapıldı piyasada benim haberim yok çok takip etmiyorum.İpad sadece evde şarj olduğu için.

• 3 kez okudum konunun amacini anlamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amacım çakma kablo kullanıca belli süre sonra hata veriyor
    onun yerine eski şarj aletlerini ligthinge çeviren bir orjinal adaptör var onu alınca her aksesuarın çakmasını kullanabiliriz.
  • Dedigini anladim ama5 kere okudum senin o dedigin maalesef olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal kablo yırtıldığından sonra bir daha hiç orjinal kullanmadım hep başka markalar kullandım. Sebebine gelince.

Apple store fiyatı 19 dolar diyorsunuz. Türkiye'de orjinal iPhone kablosunu 19 dolara alabileceğimiz bir yer gösterebilir misiniz ? Herkes yurtdışından alışveriş aksiyonlarına girip internetten paypallar kredi kartları uspsler airmailler gümrük süreçleri gibi şeylere kafa mı patlatsın ? Yurtdışından ilk alışveriş yapmayı düşündüğümde üç gece internetten yorum okumuştum gümrük süreçleri, gümrükten geçer mi geçmez mi nasıl olur, güvenlik, gelme süresi, kargoda kaybolma riski vs. vs. vs.

Çıkıp 2 km ötedeki avmden bir kablo alıp en kötü 5-6 ay kullanmanın derdi ne kadar ? Hiç yok. Ücreti ne kadar ? 25-30 lira.

Apple storedan ürünün gelme süresi ne kadar ? En iyi ihtimal 20, ortalama da 25 gün.

Öbürü ? Hemen.

Kaldı ki apple kablosu olup da kablom kopmadı soyulmadı iki yıldır sorunsuz kullanıyorum diyebilecek bir kişi bile yoktur. Orjinal kabloya o kadar para verip (evet, türkiyede pahalı) beş altı ay sonra elimde kalacaksa neden vereyim ki. Gittim kendime toplama makaralı s-link marka bir kablo aldım 25 liraya kipadan, normalde ağzı ince samsung şarjı bu yüzden ucuna 30-pin adapter takıyorum. Böyle olunca kablonun giriş yeri de iki parmaktan fazla sert plastik malzeme oluyor ve kablo yamulmuyor bile. Dolayısıyla da soyulma/kopma/yıpranma vs. olmuyor.

• Aristeas kullanıcısına yanıt
    bende onu diyorum insanlar niye orjinal kablo alıyor zaten onun yerine adaptör alıp çakma 2 dolar(trde 5tlye) satılan 30iğineliden alıp adaptöre taksın.Çakma kabloya - tl verdim diyen insanlar var o yüzden yazdım.Birde adaptör tr'de satılıyor. @Aristeas
  • Misal atıyorum biryere acil gitmem gerekti,ufacık adaptörü + 30 pinlik kabloyu yanıma aldım,şans işi ufacık adaptör kayboldu düştü vs. ne olacak ozaman ? şarjımdan bitti gittiğim yerde birde orjinal kablo aramak zorunda kalacam herkese hitap etmiyor olabilir,insanlar kaldı ki artık kablosunu vs. bile kaybedebiliyor,gittiği yerde unutabiliyor vs. usb bellek değil ki bu anahtarlığımıza takalım,ki böylede olacaksa ben olsam 30 pin yerine micro usb çevirenini alırdım.

Onunda fiyatı 19 dolar yanılmıyorsam,http://store.apple.com/us/product/MD820ZM/A/lightning-to-micro-usb-adapter nebileyim 30 pine çevirtmek yerine bunu almak biraz daha mantıklı micro usb artık heryerde var,hemen hemen tüm telefonlarda kullanılan bir giriş bakkalda bile kablosu bulunabiliyor,şahsen 2 türlüsüde tercih edeceğim birşey değil,aynı şekilde kendimden örnek vereyim evimde orj kablosu,aracımda belkin marka kablosu bulunuyor,biryere gideceksemde aracımdakini alıp gidiyorum,illa orjinal apple kabloları olmayabilir,apple yetkilendirdiği aksesuar üreticilerinin kablolarınıda tercih edebilirsiniz,kablolardan şahsen çok başım yandı hele evde kedi köpek besliyorsanız apple kablolarında ne var bilmiyorum ama kablolar parçalanıyor,bayılıyorlar oynamaya kemirmeye başka kablo kemirmiyorlar,dokusundanmıdır kokusundanmıdır nedir apple ürünlerinin kablosu ilgi çekici oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yediderya Y kullanıcısına yanıt
    işportacılara satın kap satan işportacı çok onlara satabilirsiniz.Örnek:köprüden aşağı beylerbeyine yürürken otobüs durağının orda bir abi var baya iş yapıyor.
  • yediderya Y kullanıcısına yanıt
    telefoncuya gidin bana maliyeti bu deyin karsız sana satıyım deyin durumu açıklayın illa biri alır.
  • Orijinal gıcır gıcır iphone şarj kablosunu ne olur ne olmaz diye sürekli taşıdığım netbook çantasına koydum. Bir yıl boyunca bu kabloyu en fazla 10-15 kere çıkartıp kullandım. Ama uzun bir süre bir kenarda bıraktığım kabloyu kullanmak için aldığımda uç kısmının yırtıldığını dehşetle gördüm. Sözde orijinal kablo ama pert oldu gitti işte. Hasılı kelam altı üstü bir şarj kablosu. Çakması da orijinali de aynı işte. Hatta çakması ucuz olduğu için daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.