Arkadaşlar elimde "Samsung star wifi" var. Orjinal. Sıkıldım ve değiştirmek istiyorum. Çakma iphone kullanan varmı. "Sahte-Kopya iphone" Kullananlar memnunmu acaba ? Vede bunların sar değeri kaç. Teşekkürler.
Bende de star wifi vardı. Gittim iPhone 4 aldım orijinal. Çakmaya bulaşma.
Orjinalde Pahalı
bencede sakın bulaşma paşa paşa starı kullan çok daha iyi
Sar değerleri çok yuksek , ileride çok sağlık sorunu yaşayabilirsin. Uzak dur derim
çakma telefon her haliyle zarar. iki gün sonra elinde patlamayacağının garantisi yok git uygun fiyatlı android cihazlar al görüntüde iphone olacak cihaza para verme.
Alma, parana yazık. Eğer gösteriş olsun diye alacaksan emin ol elindeki Samsung çakma iPhone'dan çok daha gösterişli.
quote:
Orijinalden alıntı: SanaL Crew
Sar Değeri kaç acaba
Bu tip cihazların sar degeri belirtilen düzeyde olmaz misal 0.80W/KG sar degeri belirlenen kaçak,çakma cihazın orijinal sar degeri bu degerin iki veya üç katı yükseklilginde olabilir.Herşeyden önce saglık için bu tip cihazlardan uzak durun.
Bu Çakma iphone'ların Çin değilde Dubai yapımları var. Ondan kullanan varmı ? Dubai'nin iphone'u .
Çakma alma emin ol elindeki daha kaliteli dokunmatiği falan iğrenç çok yavaş pişman olursun demedi deme..
parayi cöpe at daha iyi
Gidersin az bir parayla çakma telefon alırsın ama bir bakarsın telefon bir iki hafta içinde bozulursa çok kötü olur . not:Bunları arkadaşımdan biliyorum ona göre yazdım diğer çakmaları bilemem ama sorarsan bence hiç çakmaya bulaşma.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme